Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Здравейте!  Hug

Къде е Вичона  Hugnewsm78

Направо си признавам, че КПА ме е обсебил тотално!  Cry Затова се извинявам на всички, че само за това пиша и не отразявам постове, които не коментират КПА.   ooooh!

Също се извнявам на тези от вас, които са по-умерени, да не ми се сърдят за горещите, понякога обидни за Йомер, коментари. Много го харесвам, много ми импонира и затова и много го критикувам.  Embarassed

Едно видео, в което Елиф разкрива кога комисарят лъже

https://vine.co/v/OIHAPQhW1aM

И едно видео за любителките на "Огнено сърце"

https://vine.co/v/OThQ6LrO2Vl

И накрая красивите Елмери!

Приятен ден и успешна нова седмица!  Hug

# 722
Здравейте Запленени дружки в понеделник и от мен

Е, не е истина - форумът отново ми направи номер и ме изхвърли. И поста ми отиде та се не видя Mr. Green ooooh!

Навън е облачно и студено, но тук си е уютно благодарение на всички вас   bouquet

Цвети, Злати Hug за кафето и позитивните пожелания
Надин Hug прекрасен  цветен клип, който ми повиши настроението
Сабинка Hug този скеч на Тодор Колев си е направо класика.
Апропо - честит празник на работещите в митниците  bouquet
Линка Hug на мен лично ми харесват постовете ти за КРА /и не само те, де/, нищо че на момента се разпалваш относно Ком'саря. Ами като от неговите постъпки страда Елифче няма как Wink Но това си е в реда на нещата за огнената ви зодия  Heart Eyes

Не се стремете към красота, тя може да ви измами .
Не се стремете към богатство. Стремете се към някой, който ви кара да се усмихнете, защото е нужна само една усмивка, за да се превърне мрачната нощ в светъл ден.
Намерете този който кара сърцето ви да се усмихне...
Мечтайте за това, за което искате да мечтаете.
Идете там, където искате да идете. Бъдете този,който искате да бъдете, защото ние хората имаме само един шанс и един живот за да направим нещата, които искаме да направим ...

Ронда Бърн

# 723
Днес успях да изгледам и епизода на Пленителката по Нова.  newsm68 Момента с доверието на Хасрет към Левент отново ме впечатли.  Peace А и Мурат като влезна се забелязва лека  ревност, която пробяга по лицето му.  

Значи вече има яснота по въпроса с 33 еп на КРА. Ще се излъчи в 22 ч. Ами тогава днес да очакваме нови снимки и евентуално 3 фрагман Rolling Eyes

Хубав следобед ви пожелавам    love001 Зареждам и следобедното кафе да е топло за пристигащите по-късно

# 724
# 725
Линка Hug,чета те да знаеш!Аз пък го давам вече по спокойно,гледам си играта на Туба! Peace

Канти Hug,ако мача започне в 20,30ч.,филма не може да започне в 22,00ч.! PeaceПоне аз гледам мачове!Първо полувреме 45мин.и продължение 3-4мин.+почивка 15-20мин.!Второ полувреме 45мин. и прод.3-4мин.!Има и реклами накрая!Така,че или мача ще почне по-рано или сериала по-късно! Peace Дано АТВ си оправят програмата!Важното е да имаме вече епизод! Peace

Ваня Hug,за новината!Преди години много слушах изпълненията на Демис Русос! Peace

Скрит текст:
Вечна му памет! Praynig

# 726

Канти  Hug Злати  Hug важното е да имаме епизод!  Hug

Едно сиртаки, в памет на Демис Русос.  Praynig

# 727
# 728
# 729
Линка Hug

3 фрагман!Ще избираме дом! Peace

http://youtu.be/20GyMFPfnYg

ПП Сабина Hug

# 730
# 731
# 732
И то какъв дом!  Rolling Eyes
Елифче се шашна!  Joy
Ама така й се пада! Да се светне малко с кого си има работа!  Mr. Green

Все си мисля, че не къщата я потресе. По-скоро имаше нещо да му казва, нещо неприятно, като чоджук, например...  ooooh!

И нещо красиво -хумористично! Направо ми хареса! Не отваряй, ако нямаш чувство за хумор!  Wink

https://www.facebook.com/video.php?v=10152402889902984

# 733
   Това може да е след "случката" в полицейското. Може да не знае за чоджучето. Rolling Eyes

# 734
Все пак нещо много я мъчи. И Йо, който преди й схващаше настроението още преди тя да разбере, сега не я усеща... Защо ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт