Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-208 тема

• 47 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Празнично настроение струи в темата днес Богоявление и рожден ден на Челентано, та... поздрави и музика бол   bouquet

Благодаря на всички за интересните неща тук!   bouquet

Имаме и нова снимка на Туба  Simple Smile - може и да е рекламна, но се радвам и че самата Туба я споделя в Инстаграма си

Дано го прави по-честичко,  Wink че понякога изпитваме глад за нещо ново  Simple Smile

# 91
  • Русе
А колажите са разнообразни и като образ, и като идея  Simple Smile

# 92
Здравейте Hug
Дано да нямат много поводи за караници, но след
това имат повод да се се сдобрят.

В сезона на грипа нещо
ефикасно

След сиропа за кашлица нещо за четене  житейски мъдрости.
Скрит текст:
В живота си непрекъснато ще срещаме нови хора, едни от тях ще останат там завинаги, други са тук за малко, за да научим нещо един от друг. Всяка среща и всеки човек имат своя смисъл, който може да не разберем в началото - само времето има силата да ни покаже смисъла.

1. Никога не знаем изцяло колко страдат хората около нас. Може да сте с някой, който е напълно разрушен отвътре, и никога да не разберете. Затова никога не лишавайте човека до себе си от надежда.

2. Най-важното пътуване, което ще изминете в живота си, е да срещате другите някъде по пътя. Ще постигнете много повече, като работите с хората, отколкото срещу тях.

3. Връзките с останалите не създават щастие, те го отразяват. Щастието е вътре в нас.

4. Състраданието се връща. Раздавайте своето на воля.

5. Точният момент е всичко. Не го пропускайте, той е онзи елемент, който търсите, за да заработи всичко така, както на вас ви се иска.

6. Действията са най-шумната форма на комуникация. Не спирайте да говорите, думите са важни, казани в правилното време и в правилния момент. Но след това действията са единственото, което има значение.

7. Здравата връзка държи вратите и прозорците отворени. Отношенията с другите разцъфтяват в свободна среда.

8. Хората са повече това, което премълчават, отколкото това, което казват. Обръщайте внимание на тихите им жестове.

9. Това, което другите казват и правят, е основано изцяло на собствената им представа за себе си. Ако ви говорят гневни и разстроени хора, останете спокойни.

10. Истината е да даваш без очаквания. Добротата не бива да се забелязва.

11. Не на всяка връзка е писано да продължи завинаги. Но това не значи, че не са изпълнени със СМИСЪЛ!
Цвети Hug

# 93

Добър вечер на Богоявление! Hug

Бояна, Hug Дани, Hug

Честит Имен Ден! newsm51
И от мен пpазничен поздpав и пожелания най-вече за здpаве! Hug  bouquet

И Челентано имал pожден ден.  bouquet
Едва ли има някой, който да не хаpесва песните му. Peace

А темата е чудесна. Нови снимки, кpасиви колажи, музика /Енpико Масиас, дpуг хаpесван певец/... smile3501   newsm51

Вичи, Hug Цвети, Hug Гуга, Hug Лина, Hug Баги, Hug Доpи, Hug Злати, Hug Мая, Hug Канти, Hug

# 94
Злати, не знаех, че има проблем с Vbox-а Peace  Ето линка (за смешнитемоменти от ПС) http://vbox7.com/play:885a7717?p=collection&id=979666

Днес нали сме настроени на тема красота, за лека нощ:

# 95
Добра нощ! Simple Smile Hug
Ето, че настъпи и Ивановден. Честито на всички именници!   bouquet
Ваня, Hug
Бъди здрава и щастлива!

Цвети, Hug
Да са ти живи и здрави и твоите именници! newsm51 smile3525 newsm51

И да си дойдем на темата, KPA...

Понеже вече съм в крак с вас по отношение на епизодите и аз също с нетърпение чакам развръзки по много въпроси.
Кой я домъкна Ипек и какви ще ги надроби тази топ- полицайка и не знам, колко топ –майка /Абе, все пак да пази Господ от такива отвличания и особено на деца/.
Аслъ май взе да се подобрява в присъствието само на сестрите си и вече и на лелята, без задушаващото отоншение на майка й.
Бахар много добре изигра последните си кадри в сериала, но поне едно зло по-малко.
Хюсеин съвсем затъна в блатото.
Лелята е необходимия стабилен човек. Подаде ръка във фирмата, като ги предпази с тези 9 милиона в акции при евентуален фалит, че как ще ги връщат ако стане нещо, а и пари не се дават току така и при това пари и на други съдружници. Засега й гласувам доверие, но храненицата й Филиз нещо ме смущава. Много власт му е дадена на това момиче, нещо злобничко има в него.
Нашите влюбени ще се справят. Сценаристите искат да ни подарят още приятни часове с тях, а не набързо да ги погълне битовизмът на семейството и работата. Peace

До утpе и лека нощ! Hug

Баги, Hug

# 96
Здравейте отново посред нощите, момичета wavey
Да ви кажа, че щом тези два дни оцелях - ще ме бъде Joy
А вие и днес сте отпразнували подобаващо Йордановден Peace А и рождения ден на Челентано thumbsup Така, че много добре и релаксиращо ми подейства влизането У ДОМА след деня в реала
Благодаря на всички ви, за което   bouquet /Няма да ви изреждам, че може да пропусна някоя/

Сега вече дойде ред и на Ивановден yes Оказва се, че над 365 хил. души в страната ще  отпразнуват празника днес Whistling

Скрит текст:
Ивановден е религиозен и народен празник, празнуван в чест на Св. Йоан Кръстител. Отбелязва се неподвижно на 7 януари по православния църковен календар.

На Ивановден се почита паметта и на двамата други вселенски светители – възлюбеният ученик Исусов Йоан Богослов и на най-големия апологет на християнството Йоан Златоуст.

Обичаи
Според народното вярване Св. Йоан е покровител на кумството и побратимството. Обредното къпане за здраве на Йордановден продължава и на Ивановден. В някои райони на страната то дори е по-характерно за този празник. Навсякъде обредът е за младоженците, като действието се извършва от кума или девера. Затова окъпването би могло да се разглежда като елемент от следсватбените обичаи, с който се затваря широкият кръг на сватбената обредност. Този ден ергените къпят момите, къпят се и младите мъже и именниците. В югозападна България къпят младоженките и малките момиченца на възраст до 1 година. Обредното къпане включва и разменянето на подаръци, както и гостувания и празнична трапеза. Народната представа за Св. Иван като покровител на кумството и побратимството определя гостуванията у кумовете. Кумците носят кравай, месо, вино. Прави се обща трапеза.

На Ивановден изтича срокът, през който ходят новогодишните маскирани дружини. В някои райони на страната коледарите отвеждат тържествено царя на чешмата и го окъпват. След това той устройва угощение, на което присъстват и маскирани като мечка, невеста и арапи мъже. Накрая всички излизат на празнично хоро, с което приключва пълният цикъл на обичая Коледуване.

Да са живи и здрави всички с имената Иван, Иванка, Ивайло, Ваня, Ивета smile3525

Ваня newsm51 да си жива и здрава, да имаш добър късмет и да носиш името си с радост!

Рали Hug отново си ни сложила красиви картинки. Колкото до асистентката-прислужничка на Леля-Филиз, и на мен много не ми харесва. Но има усет за хората. Я как бързо се ориентира относно малката крадла Димет Peace Може би СЦ слагат такива герои, така че след време ако се наложи разтягане на разказа в някаква посока да си имат такива "вратички" Rolling Eyes
Мисля, че любовта на Емер понеже ни я анонсираха като легендарна ще трябва да устои на всякакви предизвикателства yes
Баги Hug с удоволствие всеки път гледам клипчета от Пленителката, в които са отразени смешните моменти

Ето и едно гифче с моменти от днешния епизод Joy

Лека нощ! smile3524
https://www.facebook.com/video.php?v=10155013935290019

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 01:58 от kanti

# 97
Понеже днес е денят на КРА

Зареждам машината за кафе /че днес ще ни е нужно доста от него  Wink/

А този клип е за добро утро Heart Eyes
https://www.facebook.com/video.php?v=807914442578712

И да се подготвите какво ще видим довечера в епизода Heart Eyes

До утре мили ми Запленени дружки

# 98
Здравейте Hug
Привет на нощната смяна Hug wavey

Сряда ,дългоочакван ден Какво ще ни донесе,
най вече  емоции,дано повече положителни

Канти, е сложила кафенце, но днес ще имаме нужда
.
за още доза кафе.
Днес е Иванов ден.Честит празник на всички.

Ваня, честит празник.Живот и здраве. newsm51 newsm51

Имам повод да почерпя ,внучката ми и ММ са именници.
Заповядайте
Скрит текст:

# 99
  • Русе
Добро утро!  Hug

И днес е празник ИВАНОВДЕН!  Simple Smile

Ванче  Hug за теб, нали е двоен  Simple Smile освен имен и рожден ден, та...- приеми и двойни пожелания. Здравето и късмета да са винаги с теб, да се сбъдват всичките ти надежди и мечти!   bouquet

Вичи  Hug и за твоите именници - поздрав!   bouquet

А пък сега и мой ред да почерпя за здравето на моето и  Wink другото мое момче ( племенник, на който съм и кръстница)

Скрит текст:

Да се заредим с настроение и да се подготвим за новият епизод довечера!  Peace

С Туба и Енгин в извън работно време ( някоя пауза между снимки вероятно) ви желая хубав ден и...  Praynig надявам се довечера да не закъснея много за киното  Peace

# 100
Привет Hug
Цвети HugДа са живи и здрави и много
радост да ти носят синът ти и племеника ти.

# 101
Добро утро на Ивановден!  Hug

Честит празник на всички!  Hug

Честит имен ден на всички именници! Ванче  Hug Цвети  Hug Вичи  Hug

Тази снимка

ще я сложа отново, понеже тук не е цялата

И двамата четат вестници по време на почивката, и обядват, точно като добри колеги.  Peace
Което ми харесва, защото забелязвам по форумите и  фейсовете, че някои се вкарват в история като Муратуба и Канту, доказано създаващи изключително злобни врагове на Туба, която има своя живот и твърдо не изпълнява сценария на феновете за личния си живот.   Mr. Green

Още една нова снимка се носи из нета, а Баги  Hug е направила добра компилация!  Peace

Приятен и успешен Ивановден!  Hug

# 102
  • Русе
Рали  Hug сетила си се за мен и моите хора - благодаря ти!  Hug

Вичи  Hug и на теб  Simple Smile

А сега и нещо от пресата  Wink

http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustunden-olay-paylasim

Линка  Hug

# 103
  Здравейте, Запленени! Hug
   Първо - честито на именницитеи да им е весел денят!  bouquet
И на второ място слагам деня на КРА:

Някои ще започват да го гледат на телевизионния екран, а ние - на компютри.

И да сложа снимката, редактирана бързо-бързо от фатметата, Laughing Обратният вариянт го няма.

# 104

Добро утро  Hug Hug Hug

Надин  Hug Гуга  Hug Злати  Hug Сабина  Hug Канти  Hug Мая  Hug Баги  Hug Рали  Hug

Благодаря ви, момичета!

Честит Ивановден на всички празнуващи и на техните близки!

Ваня  Hug Цвети  Hug Вичи  Hug

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт