AVON само за представители - КАМПАНИИ 1 и 2 - Тема 133

• 35 311
  • 574
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте, можете ли да ми кажете адресите на зоналните офиси на ейвън в София?

Зона 006 се намира точно срещу НДК - една жълта къща между двете сладкарници зад спирката на трамваите.

# 481
  • на североизток от Рая
Здравейте, момичета!

Сетих се за един парфюм на Ейвън, който се появи и бързо изчезна от каталозите. Иска ми се пак да го понося, но едва ли ще го открия...Ако някоя от вас го има прибран, ненужен, или пък просто й се прииска да сподели някакво количество с мен, ще съм много благодарна! Hug

Ето го:

Простете грешките ми, простено да е и на вас! Hug

# 482
О!Разбрах!
без да имам наум да те дразня - това е един от ейвънските ми фаворити. Като му видях камбанката се  запасих с 4 кутийки на много хубави цени с мотивация.  Реших че ще имам  по един такъв прелестен аромат за 4 зими подред.  Останаха ми още две кутийки  и не искам да се разделям с тях за нищо на света. Струваха си всяка похарчена стотинка. Доста дами страдат по него.

# 483
Някой знаели какво точно е това- 1 AGELESS MULTIACT CREAM SACHET
появи ми се в безплатните материали.

# 484
мостра/дозичка крем

# 485
Здравейте да попитам след като се плати фактура след колко време се отразява в сайта на представител?

# 486
  • о`майна лунна нощ е
Два до три работни дни. Зависи от начина на плащане. Ако е с кредитната ейвънска карта, хайваните виждат веднага чакащото плащане и чисто технически балансът се изчиства на третия ден. Ако е по друг начин - на гише в банката, е-пей, тогава се отразява малко по-късно.

# 487
Два до три работни дни. Зависи от начина на плащане. Ако е с кредитната ейвънска карта, хайваните виждат веднага чакащото плащане и чисто технически балансът се изчиства на третия ден. Ако е по друг начин - на гише в банката, е-пей, тогава се отразява малко по-късно.

Благодаря Simple Smile Също искам да попитам дали ако си сменя паролата за достъп координаторката ми ще може да влиза в профила ми? Проблема ми е в това, че влиза без да ми казва и пуска поръчки и тъй като аз съм нов представител поръчката която тя пусна ми е първа и имам още два дни до изтичане на срока за плащане, а все още не е платена. Тя е сериозна жена, но все пак става въпрос за моите данни и съм леко притеснена.

# 488
  • София

Благодаря Simple Smile Също искам да попитам дали ако си сменя паролата за достъп координаторката ми ще може да влиза в профила ми? Проблема ми е в това, че влиза без да ми казва и пуска поръчки и тъй като аз съм нов представител поръчката която тя пусна ми е първа и имам още два дни до изтичане на срока за плащане, а все още не е платена. Тя е сериозна жена, но все пак става въпрос за моите данни и съм леко притеснена.
Смени си паролата веднага, ако не й я кажеш няма как да влиза

# 489

Смени си паролата веднага, ако не й я кажеш няма как да влиза

Така направих, благодаря отново!

# 490
  • Кюстендил
В сиво светят също  маратонките 38 номер и спортната блузка XL

# 491
аз пък да ви питам,случвало ли ви се е сумите ви за плащане в сайта и на приложената ви от ейвън бележка да се разминават? при последната ми поръчка в сайта ми показваше сума за плащане 66.03
а на бележката пишеше 60.10лв.  платих колкото пишеше на бележката. в сайта ми пише че имам да внасям разликата. е хубаво,ама ще чакат като си плащам следващата поръчка.

# 492
аз пък да ви питам,случвало ли ви се е сумите ви за плащане в сайта и на приложената ви от ейвън бележка да се разминават? при последната ми поръчка в сайта ми показваше сума за плащане 66.03
а на бележката пишеше 60.10лв.  платих колкото пишеше на бележката. в сайта ми пише че имам да внасям разликата. е хубаво,ама ще чакат като си плащам следващата поръчка.

това е много страно. под блежека визираш изпечатаната бележка за превод , която получаваш в кашона с бумагите ли ?

# 493
  • на североизток от Рая
Ре, благодаря, че ми отговори на питането.  Hug
Разбирам те за парфюмите, пръскай си ги с удоволствие.
Когато този Абсинт се появи в каталога, аз бях координатор. Също можех да се възползвам от по-тънки оферти, мотивации, но не го направих. А и парфюмът държеше цена. Ползвах парфюма от офиса, офъщявах се доволно. Харесах го така. И тогава го сравних с топъл шал, завит край врата ми. Снощи изведнъж направих тази асоциация и ми стана едно такова мило. Затова веднага писах в темата. Няма да го намеря, ясно...А и мина време, откакто е спрян. Жалко, че спирта продукти, които стават харесвани и търсени.

Хубава вечер на всички!  Hug

# 494
  • Бургас

Само да не стане така,че да ти се просрочи баланса и да не можеш да пуснеш следваща поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт