Еркан Петеккая- филми, изяви, колеги ~ Тема 96

• 31 014
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Оффффф, много хубав мъж!  smile3521 smile3521 smile3521

# 646
# 647
Оффффф, много хубав мъж!  smile3521 smile3521 smile3521

Арфиччччччч...стига въздиша... Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

# 648
Малко снимчици на майка и щерка Shocked....Гюрпънарови Rolling Eyes...а дали наистина Хазал е Гюрпънар newsm78...и мамашите и туркините се чудят newsm78....както и ние... newsm78

# 649
  • София
Надявам се да е. В противен случай обратния вариант би ми дошъл прекалено сапунен и очакван.

Видях, че в групата на Парампарча във VK е качен 7-ми епизод с руски субтитри, но се все още се обработва.

# 650
Надявам се да е. В противен случай обратния вариант би ми дошъл прекалено сапунен и очакван.

Видях, че в групата на Парампарча във VK е качен 7-ми епизод с руски субтитри, но се все още се обработва.

Да...Зари и аз видях ,но май има сериозен проблем...а що се отнася до това Хазал да е щерка на Алпер...нищо чудно... newsm78

# 651
  • София
Много съжалявам, че не съм редовна, момичета, но работа - какво да се прави.
Имам страхотни вести - приета съм вече в два университета, а единият от тях ми беше мечта от години. Flutter

Обаче, както ви казах, съм адски заета поне до март месец. Confused Колкото и мудни да ми дойдоха последните две серии, пак чакам с нетърпение сериалчето. Whistling 

Поздрави! Hug Hug Hug

# 652
Много съжалявам, че не съм редовна, момичета, но работа - какво да се прави.
Имам страхотни вести - приета съм вече в два университета, а единият от тях ми беше мечта от години. Flutter

Обаче, както ви казах, съм адски заета поне до март месец. Confused Колкото и мудни да ми дойдоха последните две серии, пак чакам с нетърпение сериалчето. Whistling 

Поздрави! Hug Hug Hug

Ехоооо wavey...привет ,мило дете... Hug Heart Eyes
Браво smile3501...да си жива и здрава ,да се дипломираш успешно и отлично...Много щастие и любов  ти желая  newsm10...от сърце ,дете...  love001

# 653

Erkan Petekkaya | StarLife Magazin | 18 Ocak 2015

https://www.youtube.com/watch?v=TvafanerXh0

newsm10 smile3501 newsm20

# 654
Пуснах Новата тема...за всеки случай...като изпишем тази...отиваме там...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=821129.new#new

Скрит текст:
Утре целия ден ще съм по задачки...и затова... bowuu Peace

# 655
# 656
# 657
# 658
Добро утро на всички Simple Smile Благодаря за снимките, преведения епизод и останалата информация, която сте споделили    Успешна седмица ви желая! На Тин - с лекота да осъществи мечтите си  newsm10

# 659

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

До следобяд!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт