Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Има как но е трудно според мен още отначало да се вземе и домашния любимец, а и в нашия случай няма как аз да живея вътре с нея, защото имам здравословен проблем. А и когато човек тръгва да се мести в друга държава кучето е едно усложняващо обстоятелство. Ако всичко ти е уредено и просто идваш, да, но колко хора идват така, повечето мисля че са като мен, идват и почват от нулата, по квартири, с други хора, аз не бих се наела да карам други хора да се съобразяват с котка, куче, дете.....Всъщност не знам ако можехме да я вземем тук дали нямаше да имаме проблем с това да бъде в двора примерно, не съм виждала кучета по дворовете, всички са вътре.

# 121
Ами моите кучета не бяха само мои, а на семейството. Не ми е минавало дори през ума да ги взема тук, а и те не бяха в първа младост като се преместих и незнам как биха свикнали с ново място. Тук кучета, вързани на двора не се гледат, само вкъщи. Ако кучето не е свикнало в апартамент, едва ли лесно ще се аклиматизира.

Аз и децата си мечтаем за куче (имаме място, до нас наблизо има голяма площ, където да го разхождаме), но съпруга ми е против, защото кучето си е голяма отговорност и май не е точно сега времето за него. Аз съм израстнала с домашни любимци, кучета и котки, и ми е мъчно, че на моите деца това им липсва. Котка не можем да имаме, че в семейството има алергични. Май ще чакам да се пенсионирам за да си взема куче  Simple Smile.

# 122
  • UK
Съжалявам за кучетата ви Sad И моето куче почина докато живеех в София, но тя беше на над 18 години и се очакваше, беше почти сляпа и глуха, живееше на село, защото беше добре възпитана да не пишка вкъщи, и й беше трудно накрая да се стиска и се мъчеше, та баба ми и дядо ми я взеха, а на нея й беше много мъчно за нас, особено за майка ми, която обожаваше. Накрая я приспаха, нямаше какво друго да се направи за нея. На мен ми казаха няколко месеца по късно. Повече животни не искам, много ги обичам и после страдам за тях.

# 123
  • Bristol
Моя приятелка шведска си докара коня от Швеция, но те живеят в провинцията, огромна къща, двор и конюшня. Варианти има, стига да нямаш финансови ограничения. В градовете трудно ще намериш квартира, където ще те приемат с животинчето.

Лятото децата са при бабите. Иначе има възможности за целодневни детски клубове или детегледачка, но ако бабите са ок по-добре в България.

Нана, това да не е покрива на снимката?!

# 124
  • След завоя в дясно
Amamamama  Hug трудно е като загубиш приятел.
Децата много искат животинки София коте, Алекс  куче и да си кажа няма нищо против и двете, но като вземем да се прибираме в БГ, няма на кого да ги оставя. Има хотели, но за един месец например не ми излиза сметката, а приятели да заангажирам всеки път не ми е удобно. Иначе няма студ няма вятър хората с кучета са по улиците, нямат избор горките.
МГМ- защо не се запишеш сега на някой курс, през Job centre докато търсиш работа.
Момичета началото винаги е най-трудно Hug горе главите

# 125
Благодаря за отговорите. Предполагам и моето дете ще прекарва лятото в България, бабите са ни ок:)

# 126
  • UK
Трябва да прочета за някои курс наистина... За пеенето - цял живот ми е втълпявано, че това е несериозно и са мечти за малки деца, и като пораснеш, трябва да спреш да ги мечтаеш, а аз така и не спрях. Че е за други хора, не такива като мен, аз няма как да се занимавам с това.

# 127
Оф, МГМ, а какво е за теб според вашите?

# 128
  • UK
Ами те искат да се реализирам в каквото ме прави щастлива, но мислят, че неща като пеене са просто несериозни и е време да се преориентирам към нещо по... За възрастни. Мисля, че ако се реализирам като копирайтър примерно, за което учих, много ще се радват. Или в каквото и да било "сериозно".

# 129
Пеенето е сериозно, ако се занимаваш сериозно с него от ранна възраст, минал си през консерватория или друг вид певческо училище. На 28 години вече имаш утвърдена пътека.
Бих била крайно недоволна, ако детето ми на тези години още не си е взело останалите 2 изпита и не се е дипломирало.
Вземи си изпитите, дипломирай се, започни,-да, сериозна работа, тогава си развивай пеенето като хоби и живот и здраве,  един момент да стане постоянно занимание.
Да се навива 28 годишен човек, който няма нищичко зад гърба си, ни кариера, ни семейство, ни идея да следва мечтите си да е певица, за мен е несериозно и сеирджийско.
И ще спра до тук, нищо че още имам за казване, че темата съвсем ще отиде у реката.

# 130
  • някъде в орбита...
МГМ, жена, мисля че си достатъчно пораснала за да си наясно, че живот не се живее за другите. Няма значение колко щастливи или нещастни са роднините/приятелите от това какво правиш. Има значение ти как се чувстваш. Правиш каквото те прави щастлива, иначе на края ще останеш само със съжаленията за пропуснати възможности.
Съгласна съм със zlatnata tolumba. Трябва да се ориентираш в живота на някъде. Но това не променя горенаписаното - ТИ трябва да избереш, не някой да го избере за теб Peace

Много съжалявам за любимците ви, момичета Tired

# 131
На тридесет години промених живота си коренно, на тридесет и четири също, изобщо не бих питала майка си какво мисли по въпроса, както сте казали един жовот имам и ако оскам да променя нещо, не ми трябва нечие позволение или одобрение. И за да не е голословно, и двете промени бяха коренни, едната относно мъжа, с когото съм била 14 години, другата с професията, която бях решила че ще развивам.

# 132
И аз се чудя как ще се разделяме с кучо и какво ще го правим като дойде време да се местим към UK  ooooh!

# 133
Аз рязко ще сменя темата, но ми се иска да ви попитам - как са настроенията във Великобритания след терористичните атаки в Париж?

В България това е новина номер 1 и много често се съобщава, че Великобритания е под голяма заплаха. След 3 дни летим за Лондон и съм малко стресната. По принцип съм голяма паника, много често без причина, но и медиите никак не помагат...

# 134
Навсякъде е новина номер 1 . Голяма трагедия, просто Sad. Чета, следя, какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт