Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • До хладилника, който обичам
Не, защо? Коментираме честотата на сканове в България и причините за тях, нали?

# 376
Знам ли защо. Вероятно защото  можеше да напишеш мнение и личен опит и без да цитираш някого, както можеше да цитираш друг, не точно мен. Така го усещам - все едно, че е към мен.  Peace

# 377
Дами  Hug
Малко в страни от темата за раждането.... имам въпросчета  Crazy

Какви кремове за бръчки ползвате и доволни ли сте ? Тези от вас, които имат суха кожа нека споделят. Време е да сменям крема си и съм в дилема  newsm78

Януарските намаления минаха, има ли друга подобна "инициатива" до лятото да речем  Whistling
Налага ми се да купя подаръци та.....  Wink

# 378
В Boots има намаления на някои  anti-age  серии на  Eucerin и Vichy. Аз си ги харесвам. Виж в сайта  Boots просто.

# 379
Здравейте! Нова съм в темата и се записвам - а иначе съм втора година студентка в Бристол. Simple Smile

# 380
vany666, при нас има още намаления на дрехи и подобни. Даже са си в пика. Дрехи, обувки, всичко е намалено. В Boots също има някакви неща. Аз не съм гледала какво и що, че не съм за пазар още Simple Smile.

Кремове за лице, още си ползвам българските, които си нося с мен. Аз харесвам иначе кремовете на Bioderma.

# 381
  • Манчестър
Дами  Hug
Малко в страни от темата за раждането.... имам въпросчета  Crazy

Какви кремове за бръчки ползвате и доволни ли сте ? Тези от вас, които имат суха кожа нека споделят. Време е да сменям крема си и съм в дилема  newsm78

Януарските намаления минаха, има ли друга подобна "инициатива" до лятото да речем  Whistling
Налага ми се да купя подаръци та.....  Wink

Ми то няма рецепта за крем против бръчки. Както казва мъжа ми,ако имаше такъв крем, Мик Джагър напр. нямаше да е толкова набръчкан.

Аз сменям кремовете периодично. Ползвам сега един на ЕЛ нов, Enlighten , добре овлажнява. Но повече ми допада един на Avene ,ама трябва да видя точно кой беше, иначе е тубичка име около 15 лири. В Boots е хубаво когато имат 3 for 2 offers.
За очния контур ползвам един на БГ. Роза и съм много доволна откъм овлажнява не.

# 382
  • Bristol
Аз на Роза един нощен крем взех, но не съм доволна  Rolling Eyes Иначе, както Аве вика, с каквото и да се цапотиш, все ще се сбръчкосаш  Crazy На мен ми харесват сериите на Лореал. Периодично ги подменят, така че не ти омръзват, плюс, много старателно са ги разделили на възрастови групи Wink

Толумба и Цвета, като застанат до вас дечурлигата един ден, заедно с техните приятели и ви се налага да ги гледате от долу на горе, е, тогава да ви кажа усещането е най-неприятно! Осъзнаваш, че вече не растеш, а се смаляваш  Rolling Eyes Добре, че си имам още едно дребно, иначе щях да се сдухам съвсем  Laughing

Ljoli, как без гаджето! И на мюзикъл февруари ще я водя  ooooh! Това ми е най-неприятната част. Свикнеш с тях, нагодите се, но нали са малки още, вземат че се разделят и хайде нова звезда на хоризонта. Точно в ресторанта девойчето ми разправяше колко много общи интереси съм имала с нейната майка, трябвало да ни запознаят. Само това ми трябва  ooooh!
Да ви кажа, за първи път в живота си купувам готова торта за рожден ден, винаги до сега съм ги правела аз. Много се притеснявах какво ще направят, но тортата беше невероятна, прясна, сочни блатове и супер шоколадова, Double Chocolate Delight!

В съботата гледах The Imitation Game и сега съм вдъхновена и мотивирана да посетя Bletchley Park  Flutter Отдавна си го бях набелязала като дестинация, но все отлагах.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 00:50 от Merry

# 383
  • UK
Merry, и ние в събота го гледахме и много ми хареса! Неслучайно Къмбърбач е такава звезда, невероятен актьор е!
Аз прекарах уикенда в домакинстване, а сега се прибирам от работа и купон. Днес агенцията ми навършва 20 години и имаше честване след работното време, храна...и вино, което доста ми се услади Crazy

# 384
  • някъде в орбита...
И аз експериментирах известно време с кремовете. Сега не се оплаквам от моя, но не е точно каквото търся, та тествам каквото още мога Blush

# 385
.

Аз сменям кремовете периодично. Ползвам сега един на ЕЛ нов, Enlighten , добре овлажнява.
И аз съм с него в момента, хубав е ама нещо не ми е съвсем на сърце. Обаче от Revitalizing Supreme съм изключително доволна. Само да свърша горния и пак се връщам на него. Околоочния Клинк repairwear laser focus не го заменям за нищо. Нощем слагам ЕЛ advance night repair, но само защото ми пращат всеки път мостри от големите с поръчките. Не бих си го купила иначе.

Взехме ключовете, както вече се похвалих във фейса. В голям филм се вкарахме с тая къща, не че не знаехме, ама си е трудно за преглъщане, като го погледнеш вече с ключовете в ръка. В момента е необитаема, мислим дори да стоим още един месец в тази докато я приведем в някакъв вид удобен за живеене. Спешно ще правим и кухнята, това не го мислихме по принцип.  Rolling Eyes Живи и здрави да сме, ще стане все някога.  Crazy

# 386
  • До хладилника, който обичам
Честито, nana_cool, всичко ще се нареди добре малко по малко! Вече като отговорни възрастни Mr. Green

# 387
  • London
Еееее, Нана, честито!
В дългосрочен план никой не съжалява че е взел моргидж.
За ремонтите - добре дошла в клуба Simple Smile Ние сме осем години в ремонт.

# 388
  • UK
Ремонт, ама знаеш, че всяка кофа боя си е твоята кофа боя на твоята си стена. Според мен има едно особено удоволствие в това да правиш ремонт на собствения си дом, а и откакто се помня, родителите ми са се разбирали най добре, когато правят ремонт. Не че иначе не се разбират добре, но има една специална хармония между тях, като имат проект. Къщата на Нана е едно голямо бяло платно и е страшно вълнуващо да го превърнеш в дом. Simple Smile

# 389
  • някъде в орбита...
Поздравления, Нана   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт