Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 135
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Кои агенции са добри, за Шотландия питам по-скоро. Аз никога не бих рискувала да наема без агенция, в САЩ беше по съвсем друг начин, но отново нямах досег със собственици.

# 76
Благодаря scarlette   bouquet. На мен ми казаха частни превозвачи, явно в пощата има определена процедура, ще проверя.

# 77
Може ли малко мнения за кварталите в Лондон?Знам,че е много общо понятие и зависи от работното място кои ще са най-удобни,но ме интересуват обобщени понятия.Съжалявам,ако е коментирано Praynig

# 78
Когато пристигнахме с дъщеря ми тук, започнах да броя седмиците до края на договора за квартира. Mr. Green Постепенно свикнах. Тук съм чела за проблеми, които, за радост, ни е не сме имали. И сега пак си мечтая за нова квартира и хвърлям поглед из сайтовете, но вече изпитвам и голяма доза страх да не се натресем на по-лошо. Смятам от март да почнем търсенето. Както и тази, така и нова ще търсим през агенция.

# 79
  • След завоя в дясно
Golden- аз с две ръце съм за Йордания, това ще ми е следващата дестинация живот и здраве. А след Май месец ще ти дам и информация от извора за предишната дестинация, която обсъждахме.
Мilada- ще ти пиша ЛС Hug
Аз още ти търся подходяща диета Crazy

# 80
Аз поръчах на баба ми да ми прати от БГ за бебето Биогая и Вигантол, защото исках да имам за всеки случай. Казах и, че по пощата не може да се пращат лекарства. Като получих колет, видях, че ги е натикала в крачолите на бодито за бебко. Беше сложила и сапун Бочко, който си го ползвам  hahaha

И аз гласувам за Йордания  Peace

Ние какви проблеми сме имали с първата квартира - споделена и с българи. Ако тръгна да пиша - книга мога да напиша. Уж не съм търпелив човек, а се оказа, че златен медал за търпение трябва да ми дадат. Но въобще не си заслужава да си  хабиш нервите, а направо да си хванеш куфара и да се преместиш... чак си се чудя на акъла  newsm78

# 81
Гали, Биогая капки се съхранява в хладилник, не че е голяма жега сега, но... А вит. Д3, макар и не с име Вигантол, има и тук.

# 82
Аз не съм ги отваряла, но честно казано на опаковката нищо съществено не пише - дори как се ползват. Мислех да ги давам заради коликите, но после реших да изчакам. А скоро няма и да има смисъл. Стоят до прозореца - не е особено топло  newsm78 . А за витамина - него го поръчах, защото не съм се интересувала тук какви има. Health visitor-а ми каза, че бебето му стига витамин д от мен - през кърмата, но не ми звучи много убедително. В смисъл количеството не знам дали е достатъчно. Джипито ми вика продължавай с фолиева киселина и витамн д докато кърмиш.

# 83
  • На село (близо до Лондон)
  bouquet

МНого теми, ей ме на най-перфектната от перфектните: 3 деца, естественни раждания, кърмене до н-години само за спането с мен до 7 г не се класирам! Трябваше да ги наредя 3 броя деца едновременно до мен в леглото, че моите са нагъсто  Crazy

Ние се готвим за ски през априлската ваканция, отсега се вълнувам! Децата са по-големи вече и ще са на ски-училище всичките, и ние ще можем да караме. Последно ходихме преди 3г, с бебе на 6м, едно на 3 и едно на 6г. Трудно беше карането #Crazy

# 84
  bouquet

МНого теми, ей ме на най-перфектната от перфектните: 3 деца, естественни раждания, кърмене до н-години само за спането с мен до 7 г не се класирам! Трябваше да ги наредя 3 броя деца едновременно до мен в леглото, че моите са нагъсто  Crazy

Ние се готвим за ски през априлската ваканция, отсега се вълнувам! Децата са по-големи вече и ще са на ски-училище всичките, и ние ще можем да караме. Последно ходихме преди 3г, с бебе на 6м, едно на 3 и едно на 6г. Трудно беше карането #Crazy

Уау   bouquet

Пожелавам ти прекрасна ваканция с много каране  Party

# 85
Аз не съм ги отваряла, но честно казано на опаковката нищо съществено не пише - дори как се ползват.
Трябва да пише, мила, някъде отстрани по картонената опаковка. Peace Иначе http://www.ewopharma.bg/?p=4_3_1_2

# 86
Ехаа, много ти благодаря за сайта. Най-накрая получих подробно инфо за тези капки  Mr. Green На картонената опаковка нищо не пише, освен кратка хвалба на капките  hahaha

Много исках да взема и това кремче бебинос, но никъде го нямало. Както и да е. Засега само на кърма ще го кара младежът.

# 87
Е....ако не е сменена опаковката в последните 6 месеца и е тази

чети в жълтото поле. Laughing

# 88
Аз само един път погледнах кутията и явно съм била много заспала  Crazy Сега пак я погледнах - прочела съм останалите три страни, но не и най-съществената  Joy И два месеца се чудя как няма информация по опаковката... Божкеееее... трябва ми почивка май  Blush

# 89
Биогая има в Ebay.

На витамин D и аз взех да се чудя, най-вече за мен, че тази зима само спя, не мога да се събудя, а когато съм будна съм ужасно летаргична. Препортъчайте нещо и за деца да разгледам, може и на дъщеря ми да започна да го давам.

За килограмите дори няма да коментирам колко съм, но вече сериозно ми пречат, не само естетически, но и здравословно. На стената и във Фейсбук видях, че нашата община предлага групови тренировки за 5К маратон за края на март и взех, че се записах. Дано така като имам цел най-после да се взема в ръце, а и винаги съм искала да участвам в маратон, но не ми е стискало. Навих и една приятелка да се присъедини, че да сме си морална подкрепа. Дано се получи.

Относно книгит и киндъл, има програми за конвертиране, аз ползвам http://calibre-ebook.com/, а ако потърсите в интернет DRM removal и името на конвертиращата програма, която ползвате ще ви излезе информация. В повечето случаи се сваля plug-in и DRM се премахва автоматично при самотот конвертиране Simple Smile

Ще лягам да спя, че снощи бяха големи драми с малката, та ще използвам няколкото часа, през които е на градина да възстановя.

Общи условия

Активация на акаунт