Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 223
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Нана, честито Simple Smile Хайде със здраве да си направите къщата и с кеф да си я обзаведете Simple Smile.

# 391
  • София
Нана, честита къща!
Да е лек ремонта и да сте много щастливи в новия дом.

# 392
  • UK
Честито, nana, бъдете щастливи в дома си - всичко ще наредите полека.

Покрай вас се обзаведох и аз с нови кремове днес - не че имах спешност, но имаше в Boots много добра оферта на Ланком - крем в голям размер +малък за около очите + серум на младостта  Crazy +нощен и не се въздържах. Иначе в момента съм с Clarins HydraQuench, но той не е за бръчки, а овлажняващ.

# 393
  • UK
Аз не ползвам никакви кремове, а сигурно трябва да започна в някакъв момент... Ставам на 28 вдругиден.

# 394
  • Bristol
Ljoli, сега ще ни засенчиш всичките  Hug

Мърморанке, не бързай, има още време за теб Wink Как върви търсенето на работа?

Аз днес се бях издокарала в една пола, дължина до под коляното. Еми като гейша се чувствах  ooooh! То не може човек да направи хубава крачка, ситня, ситня. Едвам дотичах да хвана влака, по стълбите нали до 5тия етаж все се катеря и там проблеми имах. Колега ме гледа и ми се смее, дава ми идея да съм запрятала полата  Confused После се чудя щерката на кого се е метнала и не ще поли и рокли да слага  Laughing Иначе много ме кефи тази пола, но явно за всеки ден няма да стане  Rolling Eyes

# 395
 Laughing Laughing Laughing Laughing :lol:Merry, уби ме с тази пола. Поли и рокли само за бавно и аристократично ходене Wink. Не са за тичане, особено по работа Simple Smile

# 396
  • UK
Ама Мери, ти с нещо тясно си се била пристегнала, затова така  Wink. Аз си купих миналата седмица една пола (между другото, пише Made in Bulgaria  Laughing), клош е, до под коляното, според мен е много готина, че и удобна, според приятеля ми съм била като героиня от Даунтън Аби  (в смисъл, старомодна английска консерва, не беше като комплимент за аристократичния ми вид)Joy

# 397
 Laughing Laughing Laughing LaughingХа ха ха  Ljoli , колко ми е познато. Аз много харесвам един определен тип жилетки, дето стоят много класически на пола, на панталон, а мъжът ми само ме бъзика, че са да ходя да пия чай с английската кралица  Laughing. В превод сухарски са му и много претенциозни едновременно  Laughing

# 398
  • Манчестър
Ааа, то рокли/поли стават за работа,ама да не ходиш на влака. То не че аз слагам често като съм с колата де. Напипах едни панталони от Mango в Андора миналата зима, небрежно елегантни за работа и инвестирах в няколко цвята. Сега ги дебна online и се почерпих още два миналата седмица.

Аз пък от скука отидох на две интервюта, те пък взеха,че ме поканиха и на второ и както изглежда ще ми предложат и от двете места....ама аз не искам нито едно от тях.. newsm78

# 399
  • UK
Моето търсене на работа не върви особено в момента, но онзи ден се запознах с едно момиче, което работи в Хаузинг Бенефитс Офис-а и ми каза защо са ми отказали миналия път, та сега в петък като ходя до ДжобСентър ще ги питам за това, става дума за някакъв retained worker status което било промяна в закона от Май 2014та за да пречи на българи и румънци да взимат хаузинг бенефитс в общи линии. Трябвало към ДжС да се обърна за въпросния статус, за който досега никой никъде не ми беше споменал. За работата си проверявам сайтовете всеки ден и кандидатствам тук и там, но без успех.

Иначе момичетата от тази група, в която се събирам няколко пъти в месеца ми казаха за сватбени и крафт феърс които се провеждат непрекъснато тук и там, и където можеш срещу определена сума да си наемеш маса и без каквито и да било документи да си продаваш нещата, примерно моите бижута. Събираме се в един бар и някои плетат, аз правя бижута, такава крафтс среща, и там ми казаха, че църкви организират такива базари и не е скъпо да се отиде, просто може да не продадеш нищо, естествено. Трябва да разгледам по подробно.

# 400
  • Bristol
Да, по тялото е, уж с цепка, ноо... Иначе по-широки поли и рокли имам и влак добре се гони с тях, но много ми беше мерак за такъв модел  Embarassed Возенето във влака е ок, проблемът е, че обикновено аз не чакам влака, а той мен  Laughing Сутрин редовно си спринтирам  Twisted Evil
Аве, имам чувството че пазарът се пораздвижи. Не знам истина ли е или не. Аз се оглеждам какво излиза и все се каня да пусна СВ ей така за спорта, но не ми стига куража. Точно вчера шефът спомена, че ще ми вдига грейда от април. Един тренинг ми подготвят в Австрия и уж обещаха да ме обучат на специализиран софтуер и да помагам активно на колега работещ с него. Свикнах им на колегите, строявам ги като не слушат. Те ми свикнаха също и не ми се връзват  Wink Обаче мнооого бавно се случва всичко във фирмата. Аз обичам да съм на по-бързи обороти.
Синът не знам студент дали ще стане, но и той сменя работата. Вече няма да е в Макдоналдс, а ще прави доставки за пица Доминос. Даже от няколко места му се обадиха за работа, но той каза, че това било работа мечта! Да шофира и безплатни пици Доминос да си хапвал  Rolling Eyes Следващият месец съм му обещала и съм си взела почивен ден, за да посетим университета в Ексетер.

# 401
  • UK
Laughing Laughing Laughing LaughingХа ха ха  Ljoli , колко ми е познато. Аз много харесвам един определен тип жилетки, дето стоят много класически на пола, на панталон, а мъжът ми само ме бъзика, че са да ходя да пия чай с английската кралица  Laughing. В превод сухарски са му и много претенциозни едновременно  Laughing

Мисля, че имаме едни и същи жилетки с теб! А като се прибирам в България не си нося моите, защото майка ми има от същите! Party Супер са си Grinning
Ave, Merry, ако не е тайна, от колко време работите на настоящите си работни места? Според мен дори и до нищо да не доведат, с такива интервюта човек си сверява часовника, а пък и винаги може да има приятна изненада Wink

# 402

Аз пък от скука отидох на две интервюта,

Много ми стана смешно това.  hahaha

Аз за сега съм екстра с работата и на двете места, в общината особено ми харесва повече колкото очаквах. Who knew?  Laughing Та за сега ще си кибича така и ще го мисля пак след година, като ми поомръзне.

Мери, и аз се борих днес с една тясна рокля, че и 10 см ток тънък като игла. Утре мисля да съм по-практичка. В повече ми дойде днес притичването по задачи в обедната почивка и след работа директно.

# 403
  • Bristol
Нана, аз май точно теб съм те виждала с такъв тип поли/рокли и за теб се присетих вчера, как се справяш  Laughing

Ljoli, точно година и половина направих този месец с този работодател и в тази сфера. За Аве не знам с конкретния работодател, но тя отдавна си работи в сферата и има много опит натрупан.

Мърморанке, къде търсиш работа? Според синът, Макдоналдс винаги търсели персонал. А аз скоро прехвърлях сайта на Reed, наизлезли бяха админ позиции не изискващи специална квалификация и опит. Иначе идеята да правиш и продаваш бижута е супер, но докато се популяризираш, ще ти трябват парички, а и материалите не са безплатни  Rolling Eyes

# 404
  • UK
Точно материалите ме спират да опитам, нямам достатъчно неща или възможност да си купя материали за нови... То е само идея, работата си е работа и е задължително да си намеря. Simple Smile

Не съм виждала обяви за Макдоналдс тук, в тоя малък град няма кой знае какво за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт