Великобритания - тема 56 Зимно Пролетна

• 54 134
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Аз отново благодаря на всички за милите думи и от утре наново. Утеших се с уиски и високо калоричен десерт.

Лека вечер на всички   bouquet

# 571
Толумби, беше й направено забележка неколкократно от водещата обучението. Аз лично коментирах със колегите по маса. Нито я познавам, нито ми се навлизаше в спорове, които не касаят обучението. Но щом и други отразиха на уместността на коментара, значи проблемът не е само в моя телевизор.

Нека да сложим точка. Изразих възмущение от непрофесионален коментар, това е.
Около мен, хората имат добро чувство за хумор и затова съм си сложила такъв надпис на бюрцето. Външни хора не влизат.

Всеки се е хвалил в даден момент как се е напил, аз визирам, онези, които нямат с какво друго да се похвалят  Mr. Green аланглето , смятам че не се числи към тази група.
И е всеизвестно, че нашите народи пият, въпреки че има сред нас и хора, които не бликват, ама мнозинството пият. И това не им пречи да са свестни и нормални през останалата част от времето. Просто когато се каже от човек, който не познава нито народа, нито културата му , нито начина му на пиене, звучи като че всички са пияници и алкохолици , които се праснат насам натам от 15 годишни. Ми честно казано, аз 28 години съм живяла в бг, ама такъв разврат като тук не съм виждала.

# 572
Толумби, беше й направено забележка неколкократно от водещата обучението. ...

Явно си е била овца, тогава. Предавам се  Hug

# 573
  • UK
  За да не съм многословна:

luvbed  EFN preggo

За сега до тук съм я докарала Joy

# 574
svidni4ka, честито  Grinning

Макар че не трябва ли в иконката да са 2 лентички  Laughing

# 575
svidni4ka честито!   bouquet

# 576
  • UK
Еее, каква хубава новина! Честито, свидничка, лека бременност! Peace

# 577
  • Bristol
Ау, Свидничка, ти като партизанин на разпит си мълчиш! Честито и леко бременеене! Как така се нави  Hug Баткото радва ли се? Ох, връщаш ме в миналото, когато синът беше Y2 и му сервирахме новината. Изтеглях го от училище, за да идва на скановете с мен, толкова ентусиазиран беше  Heart Eyes

# 578
Svidni4ka, честито! Леко бременеене  Hug. Първият скан е много вълнуващо събитие Simple Smile.

# 579
  • UK
 Мерси момичета  Heart Eyes
Емо се изглежда се радва, дано не му мине ентусиазма като види бебето на живо.
Мери не съм се навила, но ми се случи  Joy Честно казано не се вълнувам дори наполовина, колкото с баткото. По-скоро се чувствам малко стара  Crazy
Изолда объркала съм лентичката, ама нейсе  Laughing

# 580
  • На острова
Аз пък ще ти отговоря с една дума, ясно и просто-неблагодарница!
Ти пък с какво ми помогна генерално в живота, че да съм ти благодарна - не мога да разбера.. Когато си ми отговаряла, съм ти благодаряла, така че - дишай.

И бъди благодарна, че тези от създаването на темата още пишат, иначе през 2-3 страници ще си обясняваме как да си извадим нин и банкова сметка.
Никога не съм питала такива елементарни работи за моя радост. Всичката информация съм си я събирала от форума след като съм изчела всички теми, или пък съм ровила в нет-а. Имам достатъчно знания, за да знам как се търси важна информация, да не говорим пък за "къде да намеря кори за баница в магазина" или "как се казва пипер/чубрица/сминдух/бакпулвер", и тем подобни неща, които се намират с помощта на гугъл, нали...Така че не ми обяснявай и ти като папагал на кой да бъда благодарна..

Злободневки имах предвид самите дискусии като цяло, иначе ето поглед над здравеопазването от второ лице - след профилактичен преглед диагностицираха свекърва ми със рак на гърдата. Това се случи средата на декември - сега, в края на януари и беше операцията. Всичко /ЯМР, биопсии, прегледи/ се случи бързо и адекватно в рамките на месец и половина. На 31-ви декември следобяд бяха на среща с лекаря, така че сами може да си направите изводи.

Благодарих на Ave, тук ще благодаря и на Miss Fine /ще ти пиша, ако се наложи април месец/.

svidni4ka, честито! Лека и безпроблемна бременност! Ох, и мен все това ми се върти в главата напоследък  Crazy

isolda1, при мен се случи същото, когато си търсих работа - първото интервю беше желаното, мечта направо! Отидох супер подготвена, нахъсана, фирмата - мултимилионна, офисът - невероятен. Страхотен старт за кариера просто. Но не се получи, и на мен не ми дадоха фийдбек също, което си спомням, че още повече ме разстрои. Ходих на още интервюта и на едно от тях най-накрая се появи моето местенце. Свестен шеф, добро работно време, недалеч от нас. Сигурна съм, че и твоето работно място те чака някъде!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 15:52 от ~Миа~

# 581
Тук изобщо не близвааат  Laughing Имат ли повод, се почват още в офиса. Развалиха ми мъжа  Crossing Arms

Баща ми е социален работник в България. Бори се непрестанно срещу вятърни мелници.
Навсякъде има проблеми... да ги мерим е безсмислено.
Но, ако беше много хубаво там, едва ли някой щеше да се юрне по света.

# 582
  • Най-зеленият остров
Здравейте момичета,
Малко извън социалните проблеми на България и Англия, но да ви се представя. Семейство с две деца, живеещи в Ирландия. Намерихме си работа в Англия и ни предстои преместване там през лятото след края на учебната година. Сега само мъжът ми работи в Лондон, а аз от вкъщи. На този етап сме извадили НИН. До тук всичко прекрасно, Но чета че трябва да подадем писмо със желаните от нас училища към общината  през месец февруари, за да имаме някакъв шанс за прием в желаното. В момента още разучаваме районите и почти сме се ориентирали за квартира извън столицата, т.е. нямаме адресна регистрация и не можем да подадем Заявление. Ще ни дойде малко свръх възможностите да плащаме няколко месеца на две места наем и обмисляме вариантите за частни училища. Ще може ли малко информация, цени и мнения за тях.
Може и да звучи объркано, но и така се чувствам. Надявам се да бъда приета радушно във вашата група. С голямо удоволствие Ви чета.
Свидничка, честита радост   bouquet
Катя

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 14:24 от katyanen

# 583
  • Англия
Аз пък ще ти отговоря с една дума, ясно и просто-неблагодарница!
Ти пък с какво ми помогна в живота, че и да съм ти благодарна - не мога да разбера..

И бъди благодарна, че тези от създаването на темата още пишат, иначе през 2-3 страници ще си обясняваме как да си извадим нин и банкова сметка.
Никога не съм питала такива елементарни работи за моя радост. Всичката информация съм си я събирала от форума след като съм изчела всички теми, или пък съм ровила в нет-а. Имам достатъчно знания, за да знам как се търси важна информация, да не говорим пък за "къде да намеря кори за баница в магазина" или "как се казва пипер/чубрица/сминдух/бакпулвер", и тем подобни неща, които се намират с помощта на гугъл, нали...Така че не ми обяснявай и ти като папагал на кой да бъда благодарна..
Миналия ден разгледах публикациите ти в този подфорум, на няколко места благодареше на Тулумбата за информация по твоите питания, явно бързо забравяш кой как ти помага. А пък какви не 'злободневни', ами направо 'махленски' постове имаш...айде със здраве. Форумът всичко помни.

# 584
  • Манчестър
Свидничка, честито и за следващото да не мълчиш като партизанин на разпит.... Grinning Grinning

Само да спомена за тези,които ще подават за permanent resindence,че има нова форма в сила от 30 Януари. Само 122 страници е, но дори за Indefinite Leave to Remain не съм събирала толкова инфо. Сега се иска пълен отчет на всички бенефитс получени, писма от работодатели,дати на емплоимент + заплата получавана,  копия от resignation letters etc..

Общи условия

Активация на акаунт