Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В коя част на Англия е добре да живеете и какви са цените на наемите там?
В какъв ред трябва да направим нещата най-добре, когато се преместваме в Англия?
Как мога да отворя банкова сметка в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В коя част на Англия е добре да живеете и какви са цените на наемите там?
За да намерите жилище в Англия, уебсайтове като www.rightmove.co.uk и www.zooplа.co.uk могат да бъдат полезни за обяви за жилища под наем . Чрез въвеждане на желания град и други предпочитания можете да видите резултати с цени . Най-лесно е да разгледате обявите и да разберете изискванията на агенциите за недвижими имоти.
-
В какъв ред трябва да направим нещата най-добре, когато се преместваме в Англия?
-
Как мога да отворя банкова сметка в Англия?
-
Как мога да се запиша при личен лекар в Англия или Великобритания?
-
Къде мога да запиша децата си и как да ги запиша в училище в Англия?
Става дума за teacher of art.
.
Истината е, че почти нищо не знам за детето. На наши бивши семейни приятели, с които в годините много се раздалечихме и се виждаме само по чужди поводи веднъж годишно. Сега ще си ходим за малко и искат да се видим. Не е някое супер отракано момиче, по-скоро скромно, харесва One Direction и толкова. Гледах някаква книга за тях, но ми се ще нещо по-съдържателно. Утре най-късно трябва да реша. На английски искам да е. Да не е нещо натоварващо, да е на тийн тема... Отивам да разглеждам предложенията ти.

Аз предложих на моята и Лебедово езеро да видим, но тя е категорично НЕ. Моя приятелка се обажда, точно след като гледахме Pocket comedy в Бат, да сме гледали Крал Лир. Този път аз бях категорично НЕ