Пампорово - хотели с директен достъп до пистите

• 10 663
  • 45
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, търся информация за хотелите с директен достъп до пистите в Пампорово.
Не съм посещавала курорта много години и нямам идея кой хотел къде се намира...
Какво точно търся?
* Хотел с директен достъп до ски пистите т.е. излизам от хотела, качвам се на ските и към лифта...  Simple Smile
* Моля, ако имате и лични впечатления за хотелите също да ги споделите.  Simple Smile
Предварително благодаря на всички, които се включат с адекватен коментар в темата!   bouquet

# 1
  • София
Учудена съм... явно няма потребители, които да посещават Пампорово и да са наясно кои хотели са с директен достъп до пистата...  newsm78
Извинявам се, че публикувам безинтересна тема... ще търся по други форуми нужната ми информация и обещавам да я споделя тук за други подобни на мен потребители, които се вълнуват от този въпрос.
  bouquet

# 2
Х-л Камелия и х-л Замъка са такива.
Успех!   bouquet

# 3
Има две подробни теми за Пампорово-едната е активна в момента(в Пампорово на Екстрийм или Стрийм резорт),а другата е от миналата зима и е затворена вече(по спомен беше Апарт хотели в Пампорово).И в двете теми има инфо кои са на пистите-аз се сещам и за Манастира,Стената(на Студенец,там има и още хотели тип семейни,но не знам имената им),на Малина(Елина палас и Маркони),много подробно писахме за Орфей,но от него малко трябва да се повърви(5мин) до лифта на Автогарата и оттам към другите лифтове и писти.Ако хотел св.Трифон работи,той е точно до Автогарата(до лифта).

# 4
  • Beyond the Frontiers
Бутиков хотел Елена и Ива Peace

# 5
  • София
Х-л Камелия и х-л Замъка са такива.
Успех!   bouquet

Благодаря, ще ги разгледам и двата хотела!

# 6
  • София
Има две подробни теми за Пампорово-едната е активна в момента(в Пампорово на Екстрийм или Стрийм резорт),а другата е от миналата зима и е затворена вече(по спомен беше Апарт хотели в Пампорово).И в двете теми има инфо кои са на пистите-аз се сещам и за Манастира,Стената(на Студенец,там има и още хотели тип семейни,но не знам имената им),на Малина(Елина палас и Маркони),много подробно писахме за Орфей,но от него малко трябва да се повърви(5мин) до лифта на Автогарата и оттам към другите лифтове и писти.Ако хотел св.Трифон работи,той е точно до Автогарата(до лифта).

Благодаря за информацията!
Преди да публикувам темата потърсих нужната ми информация във вече съществуващи теми, но явно съм пропуснала коментарите за хотели на пистата. Прочетох много мнения за хотели на Пампорово, но не видях тези с директен достъп до пистата. Също така в повечето случаи относно мнението за даден хотел, то е от преди година-две или три... за такъв период от време всичко може да се промени...   bouquet
Специално на теб ти благодаря много, защото в активната тема за Пампорово си много активна!  newsm51
Ще разгледам всичките хотели, които са изредени тук, за такива като мен, които не са успяли да открият тези хотели ще систематизирам информацията и ще я публикувам като коментар.
Ще бъда благодарна на всеки, който има "пресни" спомени и впечатления от тези хотели!
Още веднъж благодаря!   bouquet

# 7
  • София
Бутиков хотел Елена и Ива Peace
Благодаря!   bouquet

# 8

Преди да публикувам темата потърсих нужната ми информация във вече съществуващи теми, но явно съм пропуснала коментарите за хотели на пистата. Прочетох много мнения за хотели на Пампорово, но не видях тези с директен достъп до пистата. Също така в повечето случаи относно мнението за даден хотел, то е от преди година-две или три... за такъв период от време всичко може да се промени...   bouquet
Специално на теб ти благодаря много, защото в активната тема за Пампорово си много активна!  newsm51
Ще разгледам всичките хотели, които са изредени тук, за такива като мен, които не са успяли да открият тези хотели ще систематизирам информацията и ще я публикувам като коментар.
Ще бъда благодарна на всеки, който има "пресни" спомени и впечатления от тези хотели!
Писах ти за активната тема за Пампорово с идеята да си сложиш въпросите там,защото може би хората пишещи там,автоматично ще я погледнат.Аз случайно видях новата ти тема.А защо държиш да си директно на пистата(ако е удобно да попитам),защото ако не държиш да си на пистата,мога да ти дам предложения за хотелите,в които ние сме били с плюсовете и минусите им.Иначе Камелия аз я препоръчвам,ако сте с малки деца,и имате по-голям бюджет,на мен много ми харесва там,но много си вдигнаха цените.
p.s.аз си търся хотел в Боровец,ако имаш предложения,може да ми пишеш на лични.

# 9
  • Beyond the Frontiers

Изисквания?

# 10

Изисквания?
Благодаря за отзивчивостта.Може ли да ти пиша на лични,защото темата все пак е за друг курорт.

# 11
  • София

Писах ти за активната тема за Пампорово с идеята да си сложиш въпросите там,защото може би хората пишещи там,автоматично ще я погледнат.Аз случайно видях новата ти тема.А защо държиш да си директно на пистата(ако е удобно да попитам),защото ако не държиш да си на пистата,мога да ти дам предложения за хотелите,в които ние сме били с плюсовете и минусите им.Иначе Камелия аз я препоръчвам,ако сте с малки деца,и имате по-голям бюджет,на мен много ми харесва там,но много си вдигнаха цените.

Държа хотела да бъде директно на пистата, защото:
1. Отиваме да караме ски.
2. Не желая да се обвързвам с бусове и часове, определени от хотелите за трансфер до пистата и обратно.
3. Ако след час каране на ски реша да си почина и да се върна след около час-два е много по-удобно.
... и още много подобни причини... може да е глезотия, но това ми е единственото изискване когато съм на ски (...и да е топло в хотела).
Предпочитам хотелите, да бъдат на Студенец. Днес ще разгледам по-късно когато се освободя предложените хотели и ще пиша.   bouquet

# 12
Ако имаш някакви въпроси ,мога да дам инфо само за Камелия(от хотелите на Студенец само тук съм била,но и този хотел не е точно на пистата,а трябва да повървиш малко по нагорнище до Студенец.Хотела се намира на писта,но тя е друга,тази която продължава след Студенец и отива на автогарата).Мои приятели са били в Замъка и много им харесва,но според тях не е за малки деца.Гранд Манастира и Стената обаче са точно на пистата на Студенец.Бях писала че има и още малки хотелчета,но не знам имената им,тип семейни.Миналата зима звънях и в хотел Лапландия(пише че е на 200м от Студенец),но нещо не ме привлякоха условията,трябваше да доплащаме и за закуска,имаше и още нещо,но не помня вече.На вас може да ви хареса обаче.

# 13
  • София
Благодаря много за отговорите до момента!
Надявам се повече потребители да се включат и да "съберем" всички хотели с директен достъп до ски пистите на Пампорово.
Днес ще публикувам коментар, с това което открих за три от посочените в предишните коментари хотели.

1. Бутик Хотел Ива и Елена - Пампорово
*  Разположен в к.к Пампорово в подножието на връх Снежанка, в сърцето на ски център Студенец. На 50м. от хотела се намира четириседалковия лифт за връх Снежанка.
*  Сайт на хотела: http://www.ivaelena.com/bg/
*  Резервация през booking.com: http://www.booking.com/hotel/bg/dnnd-do-dy-d3-4ndud-dd2ddeg-dd-d … 1;highlight_room=
*  Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.
*  Безплатен частен паркинг е достъпен на място (резервация не е необходима).
*  Предлага сауна, парна баня и джакузи, които са безплатни по време на зимния сезон.

2. Хотел "СТЕНАТА"
*  Разположен на самата писта в Пампорово до комплекс Grang Monastery.
*  Линкове към сайтове на хотела:
- http://www.pamporovohoteli.com/offer/3534/
- http://www.stenataapartments.com/#!blank/ca5z
*  Резервация през booking.com: http://www.booking.com/hotel/bg/vadjo-apartments-in-complex-sten … d716fc314d;dcid=4
*  Хотел „СТЕНАТА“ не предлага закуска в цената на нощувка! Цената включва настаняване, застраховка и туристически данък.
*  Хотелът разполага с ресторант, коктейл бар, сауна, детски кът, ски гардероб и топъл гараж.

3. Хотел Камелия Пампорово
*  Намира в района на ски лифт Студенец в Пампорово.
*  Закуска на шведска маса, разнообразие ястия.
*  Има лоби бар, таверна и конферентна зала.
*  Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане.
*  Кабелен интернет е наличен в хотелските стаи и е без заплащане.
*  Безплатен частен паркинг е достъпен на място (резервация не е необходима).
*  Допълнителни услуги: Билярд, Тенис на маса, Дартс, Сауна, Фитнес център, Спа & Уелнес център, Масаж, Хидромасажна вана, Турска/Парна баня, Закрит плувен басейн (целогодишен).
*  Сайт на хотела: http://kamelia-hotel-pamporovo.com/
*  Резервация през booking.com: http://www.booking.com/hotel/bg/complex-kamelia.bg.html?aid=3231 … 1;highlight_room=

Моля да споделите мнения за тези хотели!
Очаквам и имена на още хотели с директен достъп на пистите!
Благодаря ви предварително и успешен ден!

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 15:04 от auto_bg

# 14
Здравейте,и аз да споделя мнение от почивката ни в Пампорово:
Посетихме курорта за празниците от 28.02-03.03. и отседнахме в Гранд Манастира в апартамент на собственик.За хотела мога да кажа че лобито е доста малко,на долен етаж има боулинг,билярд и игри с жетони за децата.За спато-басейна беше затоплен и ставаше,ползвахме две сауни,но нямаше парна баня.Джакузито е за 2-ма и се плаща отделно.От хотела има директен излаз на зелената пистата и е на една мин със ски от лифта Студенец.За храната нищо немога да кажа-не сме ползвали.Искарахме си страхотно и сега плануваме да посетим курорта отново до края на Март.Горещо ми препоръчаха хотел Замъка моля за мнения и отзиви ако някой е бил там.

Общи условия

Активация на акаунт