Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 9*

• 21 843
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Привет къзлар HugБлагодаря ви да снимките, колежите, преводите и за инфото което споделяте в темата Hug.Приятни минутки с Керем и сие-трогна ме Емир-силна братска връзка. Харесва ми играта и на двамата (пък онова клипче от колата, дето си играят го гледам пак и пак и пак.....и все ми е забавно Joy Joy Joy)
Hug Hug Hug Hug HugДемек...........събрахме се............... Wink Приятно и безпроблемно гледане на всички............ Peace Peace

# 376
Привет и от мен Hug Hug Hug
Тази вечер ще имам удоволствието  да се наслаждавам на вашата компания, къзлар!

# 377
Сен ми........бен ми..........?????? Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 378
Мими,Лилинко!  Hug Hug Hug
Е сега Бойче се събрахме... Hug
Остава и Джи да се появи и всичко е  Heart Eyes

# 379
Приятно гледане. Hug Hug

# 380
Мими,Лилинко!  Hug Hug Hug
Е сега Бойче се събрахме... Hug
Остава и Джи да се появи и всичко е  Heart Eyes

Джи е фен и 1/2......................така,че неможе да не си е навила часовника и да не се появи ........................... Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 381
Ванинка, Hug Hug Hug миличка, честит рожден ден!  newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2Бъди жива и здрава, усмихната и винаги доволна от живота! Радвай се на хората, които обичаш, нека и те да ти се радват!

С ето това  момче със страхотната усмивка ти носим цветя и шампанско Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наздраве, миличка! Пием за твое здраве.. cheers cheers cheers cheers

# 382
Дано линковете които пуснах одеве да работят и да нямате проблеми аз съм на ТВ-то и баба е заела позиция.... Joy Whistling
Приятно гледане на всички!  Hug Hug Hug

# 383
Милички, в международния  ден на думата "Благодаря", искам от сърце да ви благодаря, че ви има, че споделяте моята страст към Керем Бюрсин и ШМ..Радвам се, че съм част от тази тема Hug Hug Hug

Приятно гледане и от мен!

# 384
Лили виж не знаех затова!  Hug Хем слушах новините ама освен за ужасната трагедия в Париж не говориха за друго...
Да не казвам че сефте чувам затова!  Peace
И аз ви благодаря мои виртуални приятелчета затова че ви срещнах всички ви и че така се сприятелихме и разбираме! Heart Eyes

# 385
Благодаря и аз на всички, че са част от темата, и че ви познавам, макар и виртуално - Лили, Диди, Джиджи, Вани, Бойче, Лудетинке, Габи, Надето...  Hug Hug дано не пропускам някого, ако е така, да ме извини.  Praynig Благодаря и на всички, които само четат. Heart Eyes Hug  bouquet

# 386
# 387
  • близо до брега на морето
Опс....Ванина  bouquetБъди много здрава, щастлива и обичана  bouquet  bouquet  bouquetИ аз ви Благодаря за всичко момичета, радвам се че съм част от тази тема Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 388
  • близо до брега на морето
Удоволствието е изцяло мое Hug Hug  bouquet

# 389
Аз съм аут.............немам канал д........ Mr. Green нище да тръгва никаде......... Mr. Green.........а така хубавко си работеше на рекламите........... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт