Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 249
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Денис, предстои ми медецински аборт, не знам дали ще е с хапчета или кюртаж, в сряда ще имам повече яснота, кога според теб е най добре да започна да си пия витамините по схема и освен тези, които си препоръчала за подобряване на яйцеклетките и т.н. нужно ли е нещо друго специално да пия?

Благодаря ти предварително   bouquet
Много съжалявам, миличка.
Може да си приемаш стандартните неща, нищо по-различно
Причините за прекъсването на бременността в ранните етапи от нейното развитие, са на ниво клетка и не може да им се повлияе. Не се обвинявай и не търси причини.
От сърце ти пожелавам следващия път, всичко да бъде наред и да си имаш едно хубаво бебче.  

# 211
  • На остров
Благодаря Денис  Hug

# 212
Привет   bouquet

Снабдих се с вечерна иглика и немски аналог на Агнес (малко по-ниско дозиран). Само да се уверя, че правилно съм разбрала:
Верчерна иглика мога да пия по време на целия цикъл, при евентуална бременност се спира, нали така?
А Агнес само през втората половина? Или и Агнес мога да пия през целия?

Благодаря!

# 213
  • В един копнеж!
 Rolling Eyes Аз пия вечерната иглика от първия ден на всеки МЦ до настъпване на овулация.  newsm78
Дали не съм в грешка?! Чакам с нетърпение компетентно мнение.

# 214
До колкото съм чела Вечерната иглика е ДО овулация Naughty

# 215
Вече 5ти месец пия Вечерна иглика 2×1300мг абсолютно целия цикъл. За да има контракции на матката, което е страничния и ефект, дозата трябва да е над 3000мг дневно. Така, че с спокойно си пийте цял цикъл. Вълшебна е ! На мен ми подобри и увеличи цервикалната слуз и най- важното - вече не ме болят гърдите, а аз съм с фиброкистозна мастопатия. А по време на стимулация също добре, че е тя, защото гъдрдите ми първи усещат лек-вата, но Веч.иглика успява да се справи с тях.

# 216
Подкрепям Шакира-вечерната иглика може да се пие от М до М.

# 217
  • В един копнеж!
Още съм на кантар, защото аз имам други остатъчни спомени от прочетена информация за вечерната иглика. Ще почакам  да чуя и Денис, като арбитраж  Simple Smile, да не се окаже, че от толкова месеци съм проспивала  половината.   ooooh!

# 218
  • София
За Маслото от вечерна иглика -  от М до М.
Прието от М до О. подпомага синтеза на хормони, образуването и развитието на фоликулите, преобразуването на доминантния фоликул и на самата О.
Влияе на ЛХ, ФСХ и Пролактина /  на рецепторите - регулира синтеза му през целия МЦ/ - това се забелязва през втората половина на МЦ - ПМС и болките в гърдите намаляват именно защото влияе на Пролактина.
Прието от О. до М. - на ЖТ и синтеза на Прогестерон. / вкл. и в случаите, когато високите нива на Пролактина пречат на синтеза на Прогестерон/
Положителен ефект има и върху МЛ и ЦС

ПДД е 2500-2600мг/дн. - какво и Шакира посочи едва при дози над 3000мг има вероятност от риск, който произтича от това, че това масло влияе на синтеза на простагландините / вещ-ва, които предизвикват контракции/ -  нормално започват да се отделят в началото на М.

При бременност приемът се прекратява / като това важи за всички добавки без ФК и Омега 3/

# 219
Денис, да се похваля, по твой съвет пих няколко месеца маслото от вечерна иглика 1300 мг дневно от М до О и смъкнах TSH от 2.6 на 0.75  Grinning

# 220
Денис, брилянтна си както винаги! Hug

Аз също да се похваля, откакто пия вечерната иглика гърдите след О не ме болят и количеството на ЦС се увеличи, но стана по-водна.
Това дали е добре?

# 221
  • София
Денис, да се похваля, по твой съвет пих няколко месеца маслото от вечерна иглика 1300 мг дневно от М до О и смъкнах TSH от 2.6 на 0.75  Grinning
а друго пила ли си през това време, имам предвид специално за ТСХ-то?

# 222
Не съм пила медикаменти ако това ме питаш. Само стандартните омеги, коензими и т.н.

# 223
  • София
Не съм пила медикаменти ако това ме питаш. Само стандартните омеги, коензими и т.н.
ясно, благодаря, моето ТСХ пък е много ниско /под нормата - с хиперфункция съм/ и се чудя в този случай дали мога да пия вечерната иглика newsm78

# 224
Здравейте,момичета имам въпрос свързан с вечерната иглика. От къде мога да се снабдя с нея ?в смисъл във всяка аптека ли се предлага ?Благодаря предварително. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт