Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 422
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Денис, да се отчета и аз тук! От края на ноември миналата година приемам добавките, които ми беше препоръчала: Вечерна иглика, Омега 3, Фолиева, НАК, Л-аргинин, вит. С, Инофолик, Селен.. През февруари и март извадиха по 2 читави яйцеклетки, които в момента са замразени, а ФСХ ми падна до 9 в един от месеците, като преди това беше все около 15. Предния месец бях на цветна снимка, а този месец ще правим трансфер. Вчера бях на преглед и ФСХ отново високо- този път 23. Денис, дали не е заради това, че от двадесет дни НАК пия само по едно на ден?!? Видях, че ми свършва и си викам- е то след 20дена е трансфер и ще го намаля. Канехме се преди трансфера да направим още една лека стимулация с Клостил, обаче ФСХ- то ми ме подведе. Заради него няма да има стимулация, нито пункция, но поне трансфер ще направим на по-рано замразените. В момента пия Естрофем за маточната лигавица и другия четвъртък съм на преглед на 10ден. Видях, че моят Неофолик не е Мета, това проблем ли е? Нещо май взех да се притеснявам доста...
Добавките помагат, но донякъде и нямат силното действие на медикаментите. Дори и да са повлияли малко, не могат дълго време да влияят положително и да забавят естествения ход на нещата - напр. ако има установен НЯР, не могат да върнат процеса.
Говори с лекаря - тези добавки не правят някакви кой знае какви чудеса. Хубавото при теб е, че дори и за кратко са ти повлияли добре. Те не са някаква панацея и всичко е много индивидуално
За ФК - вземи си Неофолик Мета, не е късно - тя е с по-висока бионаличност
Ще ти стискам палци и дано скоро да ни зарадваш с най-прекрасната новина  Peace  Hug

# 406
  • На остров
Шакира и от мен много стиснати палци  Hug Hug Hug .

# 407
Благодаря ви много за подкрепата, момичета! Вече всичко е в божии ръце! Настроила съм се за трансфер този месец и силно се надявам да стане! Дано, дано.... Praynig

# 408
Denis, започнах преди двадесетина дни да пия Оксибио поради други причини, но нали съставът му е добре и за подобряване на хормоналния баланс и колко време може да се пие без прекъсване?

Шакира, успех и от мен!

# 409
Inca, благодаря ти!
Денис, знаеш ли дали Естрофема влияе на ТСХ? Знам, че това е Естрадиол, но забравих да питам дали влияе. Просто искам да пусна контролно едно ТСХ преди трансфера, но най-рано мога да питам в четвъртък, когато съм на преглед.

# 410
  • София
Denis, започнах преди двадесетина дни да пия Оксибио поради други причини, но нали съставът му е добре и за подобряване на хормоналния баланс и колко време може да се пие без прекъсване?

Шакира, успех и от мен!
Оксибио - Антиоксидант, съдържа:
Н-ацетил-цистеин /NAC/ 500мг ,
Алфа-липоева киселина/ALA/ - 200мг,
Лутеин - 12 мг
и
Зеаксантин 0.5 мг
Това са много хубави съставки и дозите са добри
По 2 на ден, би трябвало да има ефект. Може да се приема постоянно от М до М.
За хормонален дисбаланс говорим, когато някой  хормон е извън норма / нисък или висок/ и в повечето случаи се нормализира, когато се приложи точно определена терапия. Напр. високи нива на Пролактина - Бромокриптин, високи нива на ТСХ - Еутирокс .... и т.н.... и в двата случая добавката ще е от полза, но няма да нормализира хормоните

Шакира
Естрофем, не влияе на ТСХ - изследвай го без да се притесняваш

# 411
Благодаря, Денис. Аз не се изразих правилно, имах предвид за по-добър статут  Laughing - като по-добра МЛ, по-добри яйцеклетки. Знам, че първата съставка беше за яйцеклетки, но дали биха се отразили и на МЛ?

# 412
  • София
Благодаря, Денис. Аз не се изразих правилно, имах предвид за по-добър статут  Laughing - като по-добра МЛ, по-добри яйцеклетки. Знам, че първата съставка беше за яйцеклетки, но дали биха се отразили и на МЛ?
Няма проблем  Peace, аз разбрах какво имаш предвид, но бях и длъжна да обясня за другите, които четат 
За МЛ - Аргинин, Омега 7, Масло от вечерна иглика, Геритамин/Герикапс, В-комплекс, Вит.Е, Астаксантин

# 413
Благодаря ви много за подкрепата, момичета! Вече всичко е в божии ръце! Настроила съм се за трансфер този месец и силно се надявам да стане! Дано, дано.... Praynig
Шакира, успех от сърце ти желая!  Hug
Аз също пия естрофен за лигавицата, но не съм преди трансфер. Имаш ли главоболие ? Аз имам почти постоянно и се чувствам зле.

# 414
Ina-73, благодаря! Нямам главоболие. Единственото чувство, което имам е все едно ще ми идва цикъла, като лека тяжест ниско в коремната област. Никакви други оплаквания. Но виж Клостилбегита като пиех...леле майкоо, това лекарство за 5 дни ме побъркваше, изпадах в някакви нервни изблици, чак аз самата не можех да се понасям...

# 415
Шакира , успех и от мен. Стискам палци, всичко да е наред.

# 416
Мила Денис,  моля за съвет. Свърши ми Омега 7,която бях поръчала от iherbs. Но сега за 1 продукт не ми е изгодно да поръчвам. Моля да ми препоръчаш продукт от нашия пазар, защото аз не можах да открия. Благодаря.

# 417
  • София
Мила Денис,  моля за съвет. Свърши ми Омега 7,която бях поръчала от iherbs. Но сега за 1 продукт не ми е изгодно да поръчвам. Моля да ми препоръчаш продукт от нашия пазар, защото аз не можах да открия. Благодаря.

Eто предложения:
http://apteka.framar.bg/30020572/%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8F% … 0-%D0%BC%D0%B3-30
http://apteka.framar.bg/30040681/%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BB%D1%8F% … 0-%D0%BC%D0%B3-60
http://biomall.bg/bio-naturalni-hranitelni-dobavki/hranosmilatel … li-sanct-bernhard
http://apteka.framar.bg/30031202/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D1%82%D1%83 … 0-%D0%BC%D0%B3-60

# 418
Денис, много съм объркана..Чета , че Хрома намалявал усвояването на Левотироксина, Магнезия трябвал да се пие с 4 часа разлика. Да не говорим и за любимия ми сок от грейпфрут, той също влияел..С ТСХ 5.0 направих трансфер, пия Естрофем и прочетох, че той също може да влияе на ТСХ..Направо не знам... От добавките оставих Омега 3, Веч.иглика, Фолиевата,Л-аргенин. Може ле да ме посъветваш нещо?

# 419
  • София
Денис, много съм объркана..Чета , че Хрома намалявал усвояването на Левотироксина, Магнезия трябвал да се пие с 4 часа разлика. Да не говорим и за любимия ми сок от грейпфрут, той също влияел..С ТСХ 5.0 направих трансфер, пия Естрофем и прочетох, че той също може да влияе на ТСХ..Направо не знам... От добавките оставих Омега 3, Веч.иглика, Фолиевата,Л-аргенин. Може ле да ме посъветваш нещо?
ТСХ  5.0 е доста висок за бременност / евентуална/ - пусни контрола.
Спазвай интервалите на прием на отделните елементи
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт