Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 414
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, искам да попитам за адамовото дърво, дали може да с еприема дори и без оплаквания относно МЦ и дали може да повлияе зле на МЦ ако се пие единствено и само за по - лесно забременяване.
Благодаря предварително! Simple Smile
Да, може да приемаш Aдамово дърво / или Vitex agnus castus/  Peace - ако имаш проблем с ЛХ, ФСХ или Пролактина, в противен случай няма да има много полза от него.
Ако искаш да приемаш нещо, по-общо като действие, това са: Мултивитамини, Омега 3, Омега 7, Масло от Вечерна иглика, Спирулина

# 391
Здравейте, искам да попитам за адамовото дърво, дали може да с еприема дори и без оплаквания относно МЦ и дали може да повлияе зле на МЦ ако се пие единствено и само за по - лесно забременяване.
Благодаря предварително! Simple Smile
Да, може да приемаш Aдамово дърво / или Vitex agnus castus/  Peace - ако имаш проблем с ЛХ, ФСХ или Пролактина, в противен случай няма да има много полза от него.
Ако искаш да приемаш нещо, по-общо като действие, това са: Мултивитамини, Омега 3, Омега 7, Масло от Вечерна иглика, Спирулина

Искам нещо за лесно и бързо забремемняване. Тези неща, които ми описа помагат ли?
Благодаря.

# 392
  • София

Искам нещо за лесно и бързо забремемняване. Тези неща, които ми описа помагат ли?
Благодаря.
Забременяването е много сложен процес и зависи от много неща Simple Smile
Добавките помагат, но не са достатъчни и не могат да ускорят този процес - те само създават малко по-благоприятни условия

# 393
  • Враца
Здравейте Simple Smile
От този месец пия Инофолик по едно прахче дневно, но не знам през целия ли цикъл трябва да го приемам или само до овулация?

# 394
  • София
Здравейте Simple Smile
От този месец пия Инофолик по едно прахче дневно, но не знам през целия ли цикъл трябва да го приемам или само до овулация?
Приема се постоянно - през целия МЦ

# 395
Денис, не мога да си намеря Инозитол  Thinking.....

# 396
  • София
Денис, не мога да си намеря Инозитол  Thinking.....
Ако търсиш от БГ - провери в магазините за спортни добавки
От сайт - Iherb.com - има тема

# 397
Направих втора консултация с още един хематолог. Той каза, че трябва да се изследва освен нивото на желязото и феритинът, ако той е паднал, нищо че желязото е на долна граница, предвид че ми предстои инвитро, трябва да приемам по 1 таблетка малтоферфол 15 дни в месеца  и да се следят стойностите.

Последна редакция: ср, 13 май 2015, 18:54 от Анонимен

# 398
Денис, какви добавки е добре да се пият при планиране на донорско ин витро?
Желателно е лекар да ти препоръча или поне да си каже мнението за техния прием
След процедурата може да приемаш само Омега 3/DHA/ и ФК

Благодаря Денис, ще се консултирам с лекарите си   bouquet Имам много останали добавки, които приемах за качеството на яйцеклетките, предполагам няма да ми навредят (Инофолик, Омега 3, NAC, L-Arginin, Витекс, вит Е, Масло от вечерна иглика, коензим Q10, спирулина)  ooooh!

# 399
момичета знам, че може би въпроса ми не е за тук, но много се надявам да ми помогнете  Praynig

преди няколко месеца си правих изследвания и те ми бяха много лоши
denis ми каза, че имам спкя...
бях ходила на две различни места на лекар. На първото ми казаха, че няма да мога да имам деца, а на второто, че изследванията са ми грешни..
и аз на своя глава реших да пия 2-3 месеца витамини и пак да правя изследвания..
Пих витекс и масло от вечерна иглика.. май близо 2 месеца.. и сега ми закъсня с две седмици.
Спрях витекса и маслото още, когато ми закъсня..
Направих си тест сутринта и той беше положителен  Heart Eyes
Сега се притеснявам, че след като съм спряла витекса и игликата хормоните ми пак ще се разбъркат..
Естествено, ще отида на АГ, но ви моля за съвет - какви витамини да пия и какви изследвания да искам да ми направят, в случай че трябва да подсещам лекарите.. иска ми се да съм подготвена   bouquet

# 400
  • София
Направих втора консултация с още един хематолог. Той каза, че трябва да се изследва освен нивото на желязото и феритин, ако той е паднал, нищо че желязото е на долна граница, предвид че ми предстои инвитро, трябва да приемам по 1 таблетка малтоферфол 15 дни в месеца  и да се следят стойностите.
След като лекар е казал - изпълняваш  Peace

amini
По принцип, няма да ти навредят, но е редно лекаря ти да знае какво приемаш, след като ти предстоят АРТ процедури

EmaBo
Много се радвам за теб  Hug
Тихичко, Честито! Лека и спокойна бременност
Има ли бременност - хормоните се нормализират и нищо лошо няма да се случи
Всичко ще е наред, не се притеснявай
Пусни ЧХГ и Прогестерон, както и ТСХ
Ще чакам да пишеш
Пиеш ФК, нали?

# 401
denis  много ти благодаря  bouquet

нищо не пия, нямам представа какво. Чета от няколко месеца всичко за хормоните, но изобщо не ми е хрумвало да чета при бременност какво се прави и пие  newsm78

час за АГ имам в събота..
какво да си взема фолиева киселина.. (сигурно някъде по назад в темата пише колко и как се пие)
разчитам на помощта ти denis  Blush

# 402
  • София
denis  много ти благодаря  bouquet

нищо не пия, нямам представа какво. Чета от няколко месеца всичко за хормоните, но изобщо не ми е хрумвало да чета при бременност какво се прави и пие  newsm78

час за АГ имам в събота..
какво да си взема фолиева киселина.. (сигурно някъде по назад в темата пише колко и как се пие)
разчитам на помощта ти denis  Blush
Ето: NEOPHOLIC META
Веднага започвай да я пиеш - от днес - по 1 на ден
http://neopharm.bg/neopholic-meta

# 403
благодаря  Blush

отивам до аптеката  Flutter

# 404
Денис, да се отчета и аз тук! От края на ноември миналата година приемам добавките, които ми беше препоръчала: Вечерна иглика, Омега 3, Фолиева, НАК, Л-аргинин, вит. С, Инофолик, Селен.. През февруари и март извадиха по 2 читави яйцеклетки, които в момента са замразени, а ФСХ ми падна до 9 в един от месеците, като преди това беше все около 15. Предния месец бях на цветна снимка, а този месец ще правим трансфер. Вчера бях на преглед и ФСХ отново високо- този път 23. Денис, дали не е заради това, че от двадесет дни НАК пия само по едно на ден?!? Видях, че ми свършва и си викам- е то след 20дена е трансфер и ще го намаля. Канехме се преди трансфера да направим още една лека стимулация с Клостил, обаче ФСХ- то ми ме подведе. Заради него няма да има стимулация, нито пункция, но поне трансфер ще направим на по-рано замразените. В момента пия Естрофем за маточната лигавица и другия четвъртък съм на преглед на 10ден. Видях, че моят Неофолик не е Мета, това проблем ли е? Нещо май взех да се притеснявам доста...

Общи условия

Активация на акаунт