Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 292
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Записвам се да ви следя. Ние правим опити от лятото, досега неуспешни. Не съм спирала да пия ФК, пих прегнакеър, сега, от средата на януари, съм на 1-2 супени лъжици ленено семе, разбъркано с кисело мляко, сутрин за закуска, алое вера сок. Тези дни ще вземам прополис и бял имел, четох, че помага за забременяване, пък да видим....

# 76
Здравейте,от къде мога да си набавя Инозитол, Аргинин и NAC освен през интернет?
Или как става поръчката,доставката.... Thinking

# 77
Има ги във всяка по-голяма аптека, а аргинин и NAC и в магазините за добавки.

# 78
Ооооооо,много благодаря,   не знаех .

# 79
Момичета, искам да споделя нещо с вас. Досега винаги около овулация гърдите започват да ме болят и така до менструация. От два месеца пия масло от вечерна Иглика, за подобряване на хормоналния баланс, правим опити за второ. Този месец обаче нямам никакви болки в гърдите , а цикълът ми беше на 13.01, цервикална слуз нещо липсва. Може ли според вас от вечерната Иглика да идват нещата?
А най -странното е че на 25-ти ме гледаха на вагинален и имах 19мм фоликул и според доктора овулация ще настъпи или е минала. А аз нямам никакви симптоми за овулация. Много се притеснявам.

# 80
Не се притеснявай!!! Вечерната иглика я дават, че помага и срещу болезнени гърди, може заради това да не ги усещаш. А колкото до ЦС - в месецът, в който си мислех, че нямам абслоютно никаква такава, забременях. Също така не е и невъзможно да е ановулаторен цикъл, което е напълно нормално! Не го мисли, за пореден път се убеждавм, че бебчето става, когато не го милиш и най-малко очакваш  Peace желая ти успех  Peace

# 81
Не се притеснявай!!! Вечерната иглика я дават, че помага и срещу болезнени гърди, може заради това да не ги усещаш. А колкото до ЦС - в месецът, в който си мислех, че нямам абслоютно никаква такава, забременях. Също така не е и невъзможно да е ановулаторен цикъл, което е напълно нормално! Не го мисли, за пореден път се убеждавм, че бебчето става, когато не го милиш и най-малко очакваш  Peace желая ти успех  Peace
Ох, Бубстър, дано да си права, дано да е просто ановулаторен цикъл, да не е нещо друго. Ама и аз съм си виновна, че не направих тестове за овулация този месец, но имах някакви урологични проблеми и не ми беше до това. Иначе съм много щастлива, вчера на поредната цитонамазка излезе резултат II A група, досега все бях II B, а и имам една конизация преди три години. Много, много благодаря за куража от сърце👍

# 82
Искам да попитам, че съм си харесала Коензим Q-10 (естествен, убиквинон ) - 400 mg, в момента е на изгодна цена, твърде голяма ли е дозата от 400 мг?

# 83
  • София
Искам да попитам, че съм си харесала Коензим Q-10 (естествен, убиквинон ) - 400 mg, в момента е на изгодна цена, твърде голяма ли е дозата от 400 мг?
Тази форма се усвоява  до 50% или най-много 200мг.  Заслужава си - дозата е висока, но не е опасна
Идеална доза е за ТМ / подпомага СГенезата/

# 84
Благодаря ти, Денис! На мен също ще ми е доста нужна!

# 85
Момичета помогнете ми .. на 16 януари ми правиха абразио и от тогава цикъл няма.. как мога да го предизвикам .. имам единствено бяло течение(което ме подлудява) и чакам да дойде цикъла и след което да отида на преглед и отделно да си направя микробиология.

# 86
За микробиология можеш да отидеш и сега, и без това се прави в чист ден.

# 87
  • На остров
Момичета влизам да споделя, че три поредни дни имам положителни тестове  Heart Eyes

Благодаря на Денис за всичко   bouquet и класически да попитам сега освен фолиева, вит Д, омега какво друго да пия ?

# 88
  • София
Момичета влизам да споделя, че три поредни дни имам положителни тестове  Heart Eyes

Благодаря на Денис за всичко   bouquet и класически да попитам сега освен фолиева, вит Д, омега какво друго да пия ?
И тук - Честито!  Hug
Мултивитамини  / за предпочитане органик/
Омега 3 с повече DHA

# 89
  • Варна
Честото, One! Много хубава новина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт