Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 2

• 142 252
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • В един копнеж!
Не ми е ясно нещо и смятам да попитам тук.
По това, което четох по форумите, ако Витект/Агнес/ действа за намаляване нивата на пролактина, който при мен е в реф.граници, но по-височък- 378 IU/ml, но същевременно добавката увеличава LH-то, /което при мен пак в реф.граници, но отново висок-7,1mIU/ml/, възможно ли е  започването на приема на Витекс да ме обърка още повече?!  Embarassed
Скрит текст:
Изпуснах два последователни месеца на мерене на БТ и хорм.изследване, поради  ред др.причини, и вземам за актуални последните резултати. Между временно е спрян опита за дете, но пък се наливам с ВИглика- 1 табл. от 1000 mg до деня на овулация и Прегнакеър, също по таблетка, всеки ден. Забелязвам безболезнено започване на цикъл, както и че от 34 дневен, цикълът ми стана 32 дни. Сега чакам да започна новия цикъл, за да отида на повторно хорм.изследване- т.е надявам се на др.седмица

# 196
  • София
По това, което четох по форумите, ако Витект/Агнес/ действа за намаляване нивата на пролактина, който при мен е в реф.граници, но по-височък- 378 IU/ml, но същевременно добавката увеличава LH-то, /което при мен пак в реф.граници, но отново висок-7,1mIU/ml/, възможно ли е  започването на приема на Витекс да ме обърка още повече?!  Embarassed
Скрит текст:
Изпуснах два последователни месеца на мерене на БТ и хорм.изследване, поради  ред др.причини, и вземам за актуални последните резултати. Между временно е спрян опита за дете, но пък се наливам с ВИглика- 1 табл. от 1000 mg до деня на овулация и Прегнакеър, също по таблетка, всеки ден. Забелязвам безболезнено започване на цикъл, както и че от 34 дневен, цикълът ми стана 32 дни. Сега чакам да започна новия цикъл, за да отида на повторно хорм.изследване- т.е надявам се на др.седмица
Витексът действа на ЛХ, ФСХ и Пролактина - нормализира ги.
Не повишава ЛХ
Т.е витекса или помага или не - но не ти вреди. Ако все още има хормонален дисбаланс, това означава че витекса е слаб за да може да го повлияе

# 197
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Витексът действа на ЛХ, ФСХ и Пролактина - нормализира ги.
Не повишава ЛХ
Т.е витекса или помага или не - но не ти вреди. Ако все още има хормонален дисбаланс, това означава че витекса е слаб за да може да го повлияе

А, пак нещо не съм доразбрала. Ще го добавя към "дрогериите" си. Благодаря много, denis!

# 198
  • BG
Записвам се, за да ви следя. Правим опити за второ дете. По лекарска препоръка от следващия месец ще вземамФемара от 5-я ден за 5 дни по 1. Щепочерпя опит от вас за хранителните добавки.

# 199
Здравейте,записвам се да ви следя,тъй като започнах приема на инофолик и смятам да почна и вечерна иглика.Исках да попитам дали имате наблюдения към тази фирма.
Скрит текст:

# 200
  • София
Здравейте,записвам се да ви следя,тъй като започнах приема на инофолик и смятам да почна и вечерна иглика.Исках да попитам дали имате наблюдения към тази фирма.
Скрит текст:
Toчно този продукт ми е фаворит  Peace - много добро кач-во

# 201
Момичета,

не знам дали тук е мястото да попитам, но все пак..

От известно време, може би откакто бебеправим - три месеца, забелязвам че по средата на цикъла имам леко зацапване, като по-кафява ЦС.
 Пия от три месеца и Prim Oil заради болезнени гърди и подобряване количеството на ЦС.
Питането ми е възможно ли от вечерната иглика да е това зацапване, хормони LG FSH и E2 са ми в норма. Принципно според мен съвпада с овулацията това зацапване, но знам ли??

Иначе изключвам проблеми с шийката, там съм ок, този месец правих цитонамазка. Остава да е нещо хормонално. Прием съвети и мнения. Чудя се може ли да е от едно малко миомно възелче около 17 мм, което докторът следи и казва, че е ок не пречи на забременяване. Или да мисля за ендометриоза ли и аз не знам какво да правя?

Чакам да мине овулацията и да правя пак изледване на хормони.

Благодаря ви за вниманието.

# 202
Скрит текст:
Скрит текст:

Мерси,Денис.Намерих го в продавалник за 44 лв.120 таблетки от по 1300.Мисля,че е ок като цена.  bouquet

# 203
  • Тук... някъде
Скрит текст:
Скрит текст:

Мерси,Денис.Намерих го в продавалник за 44 лв.120 таблетки от по 1300.Мисля,че е ок като цена.  bouquet
Доста добра цена-аз имам същата ВИ,но 60 капсули и си ги взех на цена 34,65лв..

# 204
Скрит текст:
Скрит текст:

Доста добра цена-аз имам същата ВИ,но 60 капсули и си ги взех на цена 34,65лв..
Значи смело ще поръчам.Мерси.  bouquet

# 205
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Toчно тоз
и продукт ми е фаворит  Peace - много добро кач-во
Ти си прецени  Peace
Може да го поръчаш и от тук:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
$19.21 + 2$ доставка= $21,21 - 5$ /код за първа поръчка/= $16,21, което е около 30лв
Ако се поръчат 2 броя има и 10% намаление  Peace и кода за първа поръчка ти дава вече 10$ намаление

# 206
Скрит текст:
Скрит текст:

Toчно тоз
и продукт ми е фаворит  Peace - много добро кач-во
Ти си прецени  Peace
Може да го поръчаш и от тук:
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-High- … 120-Softgels/1961
$19.21 + 2$ доставка= $21,21 - 5$ /код за първа поръчка/= $16,21, което е около 30лв
Ако се поръчат 2 броя има и 10% намаление  Peace и кода за първа поръчка ти дава вече 10$ намаление
Оххх,никога не съм поръчвала нищо онлайн и не знам дали няма да объркам нещо. Rolling Eyes

# 207
  • Където е сърцето
Аргинин, Астаксантин, Со Q10 могат ли да се приемат и от двамата?

# 208
  • София
Аргинин, Астаксантин, Со Q10 могат ли да се приемат и от двамата?
Да, може - полезни са много и за СГ

# 209
  • На остров
Денис, предстои ми медецински аборт, не знам дали ще е с хапчета или кюртаж, в сряда ще имам повече яснота, кога според теб е най добре да започна да си пия витамините по схема и освен тези, които си препоръчала за подобряване на яйцеклетките и т.н. нужно ли е нещо друго специално да пия?

Благодаря ти предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт