Професионални серии за коса - тема 73

• 76 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
Вивиан, трябва да имаш и нещо хидратиращо "под ръка", при мен Денсифик ш-н + маска води до пресушаване при постоянно използване. Ампулите и аз ги ползвам като Лу - само при миене на косата, и слагам 1/2 ампула. Ш-нът заплита косата/поне при мен/ и с маската нещата се оправят Wink, не знам как би ти се отразил само той - аз винаги използвам балсам/маска, иначе ми е трудно разресването, а и искам да подсиля действието на ш-на Wink

# 481
  • Belgium
Напълно подкрепям Бисквитка.

Вивиан, не давай напразно пари и за маската. Вземи си на първо време само шампоана и си действай с наличните хидратиращи маски. Иначе рискуваш сериозно пресушаване. Комбинира се чудесно с маската Митик Ойл например. Хем ще разбереш дали ти се отразява добре Денсифик като цяло.

Ампулите ги има и на бройка, така че можеш да си вземеш първоначално няколко, за да не заробваш много пари.

# 482
  • На ръба..
Двоумя за между сухите шампоани на Keune и Label.M.
Кой от двата бихте ми препоръчали?

# 483
  • Стара Загора
Аз не съм доволна от Денсифик.  Tired С тънък косъм съм и я взех с идеята за уплътняване и тежест на косата, уви само омекотяване получих като резултат. Sad По-назад в темата четох, че и при други момичета е така. Може би е индивидуално. Ползвам шампоана и маската, но уплътняване не виждам, а шампоана вече е към края си.
Peace Аз съм по същият начин , направо взех да се чудя какво не е наред на косата ми  newsm78.Винаги когато слагам уплътняващ продукт (ботокса на Лореал, Денсифик)резултата е обратния.Най- много плътност ми се получава от хидратиращ  ш-н+ хидратираща маска Grinning

# 484
Сутринта се напръсках с този спрей на Фрамеси, бях го забравила в шкафа. Резултатът ми хареса - лек обем и гладка косица. Simple Smile
С олиото на Nashi като че ли не мога да постигна резултат мека и гладка коса.

# 485
  • София
Момичета, искрено благодаря, че ми помогнахте в избора  Hug
Значи няма нужда от маската, ще ползвам наличните ми хидратиращи и няма да я поръчвам и нея, а само шампоана. Струваше ми се, че тя също би дала допълваща грижа след шампоана, но щом казвате, че няма смисъл, ви се доверявам  Hug

Значи:
1. шампоан Денсифик
2. хидратираща маска (имам абсолют рипеър и от сериата Макадамия)
3. ампула Денсифик

Така е добре, предполагам?

# 486

Значи:
1. шампоан Денсифик
2. хидратираща маска (имам абсолют рипеър и от сериата Макадамия)
3. ампула Денсифик

Така е добре, предполагам?
Маска Абсолют Рипеър не е хидратираща, а протеинова  Peace

# 487
Вивиан, аз използвам комбинацията от Kerastase Age Recharge и маската на Макадамия. Усещам косата си жилава след комбинацията. Косата ми не е особено гъста, с тънък косъм, фина, нормална. Усещам косата си по - тежка и жилава след комбинацията.  Доволна съм от резултата, въпреки че желая по - осезаем резултат. През няколко измивания слагам и ампула от ботокса на Лореал - при мен имат ефект след 3 - 4 ампула.
 Днес за първи път си измих косата с дълбокопочистващия крем - шампоан на Редкен и после сложих маската Редкен Екстрийм. След това няколко капки от копринен възстановяващ комплекс CHI Silk Infusion и резултата е наистина много обемна, но разхвърчана коса. Преди сушенето напръсках със спрея от от бамбуковата серия на Алфапарф, който открих забравен в шкафа с козметиката. Моят е в зелена опаковка, а тук в темата видях че показвате бяла опаковка. откога е сменена?
 Какво да включа, за да няма разхвърчаване ?
  bouquet

# 488
  • Пловдив
момичета   Hug  имам едно питане  Embarassed
решила съм на майка ми да купя тези ампули  http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/ampuli-protiv-ko … eal-aminexil-6-ml  че се оплаква от косопад, но с кой шампоан да комбинирам  newsm78
предполагам че ще трябва да е протеинов-отворена съм за предложения  Laughing
мислех си за този  http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztosht … -di-bamboo-250-ml   дали е подходящ,или по -добре на лореал
и още нещо-не разбрах от описанието в рибката как се нанася тази ампула след шампоан или...и изплаква ли се  Embarassed

# 489
Момичета,не мога да си разбера косата какво иска,честно.Последно наблегнах на Липидиума и се чувствах добре със серията-изрусявам си усилено косата и имах нужда от протеини.Преди няколко дни усетих много суха косата и реших,че и е нужна вече хидратация.Но тъй като нямах нищо професионално за тази цел,просто използвах няколко пъти от бюджетните серии на Глисс,колкото да не трупам протеин,докато си чакам червените Тиджита.Е да,ама косата стана още по суха.Вчера отново измих с Липидиума,маска липидиум и завърших със двойноя серим,пак от серията.Еми стана ми жилава и много много мека.Как да я разбирам-трябва да ползвам протеин и от време на време хидеатиращо измиване ли?
Иначе определено се убеждавам,че вече нечрофесионална козметика не бих ползвала за нищо на света  Stop

# 490
Момичета, бихте ли препоръчали някакъв спрей ...или нещо друго а термозащита за много фина и бързоомазняваща се коса ?
Моята е пълна противоположност и не знам какво да купя  Thinking
нещо, което не утежнява допълнително  Thinking обемът е желан   bouquet

# 491
Момичета, бихте ли препоръчали някакъв спрей ...или нещо друго а термозащита за много фина и бързоомазняваща се коса ?
Моята е пълна противоположност и не знам какво да купя  Thinking
нещо, което не утежнява допълнително  Thinking обемът е желан   bouquet

Цимент термик млякото на Керастаз е подходящо за тънки коси

# 492
аз да си се оплача...снощи отитах маската Денсифик (мостра)...косата ми стана ужасно мека и получих сърбежи....а мислех да си купя голяма разфасовка Sad

# 493
  • ВАРНА
МОмичета,моля за помощ - търся отзиви за Schwarzkopf Essensity, покрива ли добре бели коси - имам доста,отмива ли се,траен ли е цвета,интересуват ме някакви среднокестеняви нюанси,този от картинките също са страхотни,но не мога да позная кои номера са  Thinking ?

# 494
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/l/t1.0-9/9965 … c&oe=55666345
Здравейте, извинявам се нахълтването в темата  Embarassed
Имате ли впечатления от показания по- горе термозащитен спрей на Алтерна? Ползвам термик цимента на Керастаз, но се чудех дали мога да ползвам след изсушаване със сешоар този спрей и след това преса. По този начин стават две термозащити. Пресата, която ползвам е на GHD, ако това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт