Професионални серии за коса - тема 73

• 76 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
·•Жана•· А каква е косата ти? И аз се чудя за този липидиум....просто не мога да разбера какво иска тази коса Simple Smile
Къдрава,гъста, много суха , твърд косъм,боядисвам се на 2 месеца  Peace , не се притеснявай,не си сама , напоследък аз също не мога да угодя на моята коса и не знам защо така  Tired

Caipirinha ,това е шампоана  Peace

# 451
  • Belgium
Реших какво ще взема (даже правя поръчката в момента) -
шампоан - Лореал Абсолют Липидиум

Имай предвид, че това е доста тежка маска и ако не си със суха и изтощена коса, не само няма да имаш обем, а и по-бързо ще ти се омазни косъма.

# 452
Лу, и аз така прецених и поръчах маската на Wella Enrich за фина до нормална коса. Косата ми се омазнява бързо в корените, мия я пред ден. Дължините са сухи, заплитащи се и чупливи.
Шампоан поръчах на Алфапарф с бамбука.

# 453
  • София / Перник
Дам най - вероятно и аз така ще направя, искам да хвана промоцията до края на месеца  Laughing И аз съм много доволна от марката, ползвам също нощната терапия и СС крема Simple Smile

Би ли споделила ефекта от СС крема, че му се чудя?   bouquet

И да попитам - маската и шампоана на Керастаз Денсифик какви са - в смисъл хидратиращи... или други?
Извинявам се за въпроса, но отсоро следя темата и още не съм наясно!

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 16:47 от dessista

# 454
  • Стара Загора
Денсифик е балансирана серия с провес на протеини в нея Peace за уплатняване на косата е Hug

# 455
  • Варна
Момичета коя серия на Алтерна е подходяща за нормална ,нетритирана коса без особени проблеми.
Доколкото разбирам всички серии дават обем Simple Smile  bouquet

Бамбуковата.

# 456
ХилоУ, момичета   bouquet

Да споделя, че никак не съм доволна от лака за коса за обем на Чи -  нито държи обема, косата се заплита, от километри си личи че имам лак и в косата ми се появяват бели парченца все едно съм пърхутясала  ooooh!  Добре, че си взех малка опаковка за проба  Crossing Arms

Преди няколко странички бях писала, че напоследък косата ми се омазнява по бързо, въпреки, че ползвам серии с които до сега не съм имала проблем  Crossing Arms  Ноооо открих причината - трябва да спя на по хладно ( не че спя на 27 градуса) иначе главата ми се изпотява, съответно се омазнява по бързо  Sick Сега спим на 17-18 градуса  Peace 

Относно омирисването на косата, ако готвя гледам да съм вързана и определено почти не мирише . Но често съм командировка и колежките пушат ужасно много  #Cussing out  и косата ми вони на фасове - пръскам от Л2 на дланта си, разтривам с ръце и нанасям върху косата - все едно я галя - определено мириси изчезва  Peace

# 457
Реших какво ще взема (даже правя поръчката в момента) -
шампоан - Лореал Абсолют Липидиум
маска - Макадамия Deep care, макар че много се чудя дали да не взема маската на Wella Enrich, но я няма в златната рибка.
Ще тествам и ще споделя резултатите.

Благодаря за помощта.   bouquet
Липидиум ш-н и маска Макадамия на мен ми звучи отежняващо.

# 458
Благодаря на препъръчалите Tigi Urban Antidotes Resurrection балсам и шампоан. Първоначално не бях очарована, може би първия път прекалих с количеството балсам.
Днес за втори път си купих големи опаковки. Доста често правя обратно измиване с тях. Косата ми става обемна, лъскава, подредена.

Днес си купих и маската на Макадемия за първи път. Много странно изглежда констистенцията, дали не съм попаднала на менте? Констистенцията е като на нещо доста мазно и гъсто.  Rolling Eyes

# 459
Днес си купих и маската на Макадемия за първи път. Много странно изглежда констистенцията, дали не съм попаднала на менте? Констистенцията е като на нещо доста мазно и гъсто.  Rolling Eyes
Такава е,много е концентрирана и маслена,спокойно,не е менте  Laughing

# 460
Благодаря, дано и да ми се отрази добре  Peace

# 461
  • Стара Загора
Момичета коя серия на Алтерна е подходяща за нормална ,нетритирана коса без особени проблеми.
Доколкото разбирам всички серии дават обем Simple Smile  bouquet

Бамбуковата.
Благодаря   bouquet

# 462
  • гр. София
Четейки постовете на ·•Жана•· бих искала да попитам термозащита се ползва само когато употребяваме маша, сешоар, преса или и при други случай? И какви са тези спрейове за затваряне на кутикулата?  Confused

# 463
Leila , термозащитите се ползват за предпазване от топлината на маши,преси и сешоари , за запазване здравината на дължините  Peace
Спрейчетата затварят кутикулата на косъма и предпазват от цъфтежи и накъсване,реконструират и хидратират един вид  Laughing Такива са например Л2 на Лакме,реконструктора със зелен чай на Афоджи , спрея с папая на Тиги С-фактор и много други. Аз лично в началото подхождах с много недоверие към тях,но в дългосрочен план има ефект  Peace

# 464
Само да допълня казаното от Жана относно термозащитите - аз лично виждам смисъл от използването им и като защита от слънцето. Със сигурност малко или много предпазват косъма от нагряване през по-горещите летни дни и са добро допълнение към продуктите за слънцезащита Peace

Общи условия

Активация на акаунт