Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 92 995
  • 587
  •   1
Отговори
# 585
1 280 € ми излезна плановото секцио преди седмица.

# 586
  • Пловдив
Roses като слушам май навсякъде е хаос вече. Положението не е песен никъде в момента. Много зависи какви са Ви очакванията. Раждала съм в Селена преди да стане разграден двор и пак имах забележки, а съм доста далеч от мрънкалница.  Дано направите правилния избор за Вас и финалът да е пухкав и сладък!

Надявам се да си добре и всичко да е по план.  ❤️ Предстои ми и на мен раждане при д-р Ставрев декември и търсих списък с необходими неща в болницата, тъй като в Селена освен себе си и моите си козметики, друго не ми потрябва.
Моля да споделиш какво ти беше необходимо в Пълмед. Естествено, ако всичко вече ее минало де Hug

# 587
Здравейте, родих Август в Пълмед и реших да споделя отзиви. Израждах при доктор Росица Стойчева - естествено раждане. Имам лични съображения поради, които никога повече не бих израждала при нея и не бих я препоръчала на НИКОГО. Не знам дали да влизам в детайли тук, тъй като темата не е тази. Относно отношението в Пълмед като болница - средна работа. Като цяло се хвалят че отиваш "като на хотел" и е почти  така. има дрехи за бебетата и има памперси но са им буквално под бройка. Ако бебето едва ли не се оака двапъти повече от пресметнатото и трябва да ги търсиш да ти носят още памперси, щото са оставили по 3 на ден (примерно, не помня точната бройка). Неонаталогият също тъне в хаос, но има една две неонаталожки, които обясняват като ги питаш нещо. Не знам дали очакваниятами бяха твърде високи или във всяка болница има бурсуци, но в такъв уязвим и емоционален момент някой да има неглежиращо отношение към родилка, се усеща по-силно от обикновеното. Като цяло усещането ми от трите дни престой, е че бяхме оставени на самоспасяване в стаите и ако повикаме някой то той идва за минутка поглежда и си тръгва. Все пак имаше и мили лекари/сестри, не искам да умаловажавам тях.
Някой знае ли дали е възможно при настаняване във ВИП стаите мъжът ми да остане при нас след раждането? Видях, че в блок Д има нов ВИП етаж.

Общи условия

Активация на акаунт