Анонимността във форума

• 42 237
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 050
Не ти трябва палто бе жена, виж каква топла зима, а и докато се съберат левчетата то ще дойде лятото... Thinking

# 1 051
Кх, кх, ако остане някой лев... Таквоз...
Може ли една яхтичка за мен? Мъничка, скромничка, бълха ви ухапала...
Ако ми я купите, обещавам да се пенсионирам от форума и да ви освободя от присъствието си. Peace
Предложение, на което просто не можете да откажете!  Twisted Evil

# 1 052
След уточнението за джиБа,анонимността отиде по дяволите  Mr. Green

Въх,не моля ви, не викайте Популе  Banghead

# 1 053
:

Спокойно, те най вероятно вечерят, те вечерят рано. Naughty

# 1 054
:

Ама вкъщи,че няма свестни ресторанти  Peace

# 1 055
:

Ама вкъщи,че няма свестни ресторанти  Peace
В цяла София, няма да. Mr. Green

# 1 056
  • София
 rotfImbo
Много сте гадни, начи. Сега ще пристигнат коли, Популета.
А защо пропуснахте моето предложение покрай ушите си, нямам никаква идея! БЕЗ ТАКИВА ЗНАЧИ. СЪФОРУМКА В НУЖДА!

# 1 057
  • Варна
Аз първо ще проуча накъде вее вятъра и после ще ви напиша за моите нужди.  Mr. Green

Дамата с палтото да си гледа работата. Не е толкова закъсала, щото ако не може да открие жив дерматолог, да се обърне към мъртъв.  Crossing Arms

# 1 058
Ами и аз се отказах да тропам с крак за ходенето до Париж, ще си събирам от закуски и ще ида...има съфорумки в истинска нужда, все пак. Нека степенуваме приоритетите... hahaha
Сийке, никва яхта за тебе! Ей тука ще сееш мъдрост из форума, няма пенсия, няма почивки по незнайни острови. Mr. Green

# 1 059
  • Пловдив
Докат' на'раня децата и сте ми организирали дарителска кампания! Браво, браво, знаех си, че мога да разчитам на форума. Вижте, ако не щете ван, аз и на голям джип не отказвам Mr. Green

# 1 060
Именно, и аз към това призовавам!
Има приоритети, все пак. Степенувайте ги! Помислете за съфорумките, които имат истинска и голяма нужда да ми видят гърба.   Flutter

# 1 061
ще си събирам от закуски

Е нЕмаш проблем, един &%#@#% (това е автоцензура), който се представяше за шестнадесетгодишен тийн във форума, твърдеше, че джобните му за закуска са 300 лв на месец; ако се турнеш на диета, след четири месеца те виждам на площад "Де Вож"   Mr. Green

# 1 062
Помислете за всички онези, които биха се зарадвали да видят моя гръб.
Събирам за кемпър с диаманти по таблото.
Избирайте внимателно за кого ще събирате пари!

# 1 063
Може ли и аз да се примоля за една скромна 30-футова Бавария
Много много ми е спешно и важно

# 1 064
Аа, аз на Янтра пари не давам, щом като рита котки! Вместо сама да покани котките да се настанят и да блаженстват на топло в колата! Животните просто искат да се стоплят.
Такива неща не забравям, както помня ника и аватара на една, която преди години четох, че се хвалеше как хвърляла отрова и изтровила не знам си колко кучета...
Така и други, които подкрепят "гениалната" идея за хвърляне на отрова Sick и мразят котките, при това току афишират ненавистта си към животните. От всичките им писаници, на които съм се натъквала из темите, става кристално ясно, че става въпрос за хора, загрижени единствено и само за собственото си оцеляване и добруване, примитивни егоисти.
Който не обича котки, не е добър човек!

А който не обича хора какъв човек е?  newsm78  Wink

Общи условия

Активация на акаунт