Анонимността във форума

• 42 539
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 330
Обсъждането на знаменитости е едно на ръка.

Какво мислите обаче за казуса "много пълна жена дава съвети за здравословно хранене и отслабване"? Т.е. външността е в пряка връзка с темата и дадените съвети.

# 331

Какво мислите обаче за казуса "много пълна жена дава съвети за здравословно хранене и отслабване"? Т.е. външността е в пряка връзка с темата и дадените съвети.

Е, ако преди това е била двойно по-пълна, пък сега е само много пълна - има шанс да й се доверим.  Laughing

# 332
негативна, ако разказва за това което на нея НЕ и е помогнало бих се зачела.Нещо от рода на "момичета,изпробвах това но ефект нямаше,по-добре помислете за нещо друго" съм ок. Но колкото и гадно да звучи ако ме съветва как трябва да се храня ,а самата тя е с наднормено тегло няма да я взема насериозно  Peace

# 333

Че тя може да ги е изпитала, а в момента да не ги спазва.

Антигона, какви са тези опции за тема като Гост в общите форуми?  Laughing Мислех, че са отпаднали много преди моето регистриране, а те имах за по-форумно млада от мен.

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 11:15 от Nickkie

# 334

Най-фрапиращото за мен беше когато доста грозни женици обсъждат поредната миска и се възмущаваха, тя колко е зловеща. Но тя знаменитост и е друго...

# 335
Не съм използвала явно правилните времена  Laughing Определено не съм била тук когато опция "Гост" все още беше в сила.

# 336
Не съм използвала явно правилните времена  Laughing Определено не съм била тук когато опция "Гост" все още беше в сила.

Още един опит? Wink

# 337

Още един опит? Wink

Помогни ми.

П.П: ...когато е била още в сила?

# 338
"е била в сила"

# 339
Не съм използвала явно правилните времена  Laughing Определено не съм била тук когато опция "Гост" все още беше в сила.

Още един опит? Wink

Помогни ми.

За теб - винаги. Simple Smile "Определено не съм била тук, когато опция "Гост" все още е била в сила".

Докато публикувам ...

# 340
Корделия, благодаря   bouquet

Бубанка, и на теб Simple Smile

# 341
а аз минах анонимно, така ли  Crossing Arms

# 342
И понеже bubanka  е джедай и владее силата ,мисля да и се доверя  Laughing

# 343
  • вятър в маслините, вятър над хребета
... тези, които вадят нечия външност като аргумент в спор (тема изневяра, коментар - а пък ти си грозна, видях те).
На мен този аргумент са ми го вадили потребителки, които съм смятала за нормални и даже готини. Свикнах и не ме изненадва вече- щом им напира да ми обяснят, че съм грозна, няма да ги спирам я Laughing.

# 344
... тези, които вадят нечия външност като аргумент в спор (тема изневяра, коментар - а пък ти си грозна, видях те).
На мен този аргумент са ми го вадили потребителки, които съм смятала за нормални и даже готини. Свикнах и не ме изненадва вече- щом им напира да ми обяснят, че съм грозна, няма да ги спирам я Laughing.

И какво се очаква от мен,когато някой ми каже "ти си грозна,виждам ти снимката"? Аз да се съглася с нейните доводи и да кажа "о,да щом аз съм грозна,то ти си права тогава"?  ooooh! малко на безсилие ми избиват такива аргументи,особено казани под покривалото на анонимността!
 П.С Леле, това последното колко поетично излезе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт