Анонимността във форума

• 44 186
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 480
Обещавам  Peace

# 481
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мерси   bouquet
Никъде не съм я гледала, само по церемонии с мъжа и, но съм я запомнила- красива е много.

# 482

Ами аз като им разправям  Mr. Green

# 483
  • 2860 км северно от Екватора
Мерси   bouquet
Никъде не съм я гледала, само по церемонии с мъжа и, но съм я запомнила- красива е много.
Аз се шегувах, разбира се че е ужасно красива.Не се и доближавам ето ме и не казвайте на Бонго:

Който видял, видял...разписах се. bowuu

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 22:51 от So Lucky*

# 484
Леле,Лъки как ми заприлича на една моя съотборничка. Чак се припознах! Голяма симпатяга си   bouquet

# 485
Леле,Лъки как ми заприлича на една моя съотборничка. Чак се припознах! Голяма симпатяга си   bouquet
Мерси. Embarassed
Без капка грим и не плаша хората. Супер съм си. Flutter

# 486
Знаех си Нино.Не сме стари ние,още хващаме окото.Никви млади парцаланки немоат ни са опънат.Аз съм виждала Тонкабонка и Нино,Карен също.Карен е класическа красавица,Тонка е хубава,Нино мяза на гаменче,от ония дяволитите Mr. GreenОоо,виждала съм и Додо -додо.Е аз с удоволствие бих взела нейната коса!На Янтра съм виждала тавата с пълнени чушки.
Имам дома ракия от райски ябълки,как ми се припи за доброто старо време,еххаа!

# 487
Аз винаги показвам снимки БЕЗ грим! Че иначе все едно гледате леля ми  ooooh!

# 488
  • В Космоса
Значи друга Лъки помня аз. So Lucky*, теб за първи път те виждам. Симпатяга си. А фонът е? Heart Eyes

# 489
Значи друга Лъки помня аз. So Lucky*, теб за първи път те виждам. Симпатяга си. А фонът е? Heart Eyes
Alaska USA, е  фонът, но той не е важен. Mr. Green
Има още няколко Лъкита сигурно е била една от тях. Peace

# 490
Мерси   bouquet
Вещиците не гледаш ли? Ти си гуру на сериалите, как си пропуснала?! Shocked

# 491
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тцъ, аз не гледам особено много сериали напоследък (нищо, че днес започнах нов Laughing). "Добрата съпруга" ми е единственият американски с повечко сезони, който следя сега.

А ти си много готина, завидях ти за косата Party

# 492
Тцъ, аз не гледам особено много сериали напоследък (нищо, че днес започнах нов Laughing). "Добрата съпруга" ми е единственият американски с повечко сезони, който следя сега.

А ти си много готина, завидях ти за косата Party
Ако ти остане време погледни The wiches of east end, Джена  не  е най надарената актриса, но сериала е интересен.
Благодаря за комплимета, Hug
 косата си я отглеждам. Blush

# 493
Аз цял ден в Академията. Спортната. Борил друга мацка сваля. БАН, Бориле, бан!

# 494
  • Русе/София
Поредна тема,в която се показват снимки,а аз пак съм я проспала.Виждала съм 2 или 3 съфорумки.

Общи условия

Активация на акаунт