Анонимността във форума

• 42 268
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 90
Е, може и така...  Laughing

Скрит текст:

Ааа, грешиш, Сийче. Naughty  Борето се храни много здравословно. А сме посегнали към качамака, а ни пернал през ръцете.

# 91
Не знам за какви анцузи говорите, намесвам се, понеже споменавате фитнеса, а аз имам наблюдения, щото  ходя поне два пъти седмично. Жените, които идват там тренират с подобен екип
Скрит текст:
Е, понякога се появява и някоя примерно така, но то е много рядко.
Скрит текст:
И тогава  наистина тренировката ми на 90 % отива по дяволите. Blush
А по темата конкретно, аз казах, не ме кефи тази опция. Не бих я ползвал. Каквото и ако имам нещо да кажа, го казвам.

Може ли адреса, че мъжът ми пак отслабва. Joy

# 92
A да знаете случайно защо някои теми във форума, ако ги гледаш през телефона, изглеждат заключени, а  пък в действителност не са.

Също и някакви променени никове. Гледаш го на компа новия ник, на телефона си излиза със стария.

# 93
Код:
Ухаааааааааа, и аз съм анонимен/а!

Почти всички анцузи са трикотажни, т.е. плетени, с изключение на онези модерните, шушляковите, като за пернишка сватба.
Пилинг се получава от некачествена прежда за тъкане или плетене, в която влакната се измъкват и при носене се слепват и образуват топчетата на най-хубавия анцуНг на Как'Сийка.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 21:09 от Анонимен

# 94
А мъжете с какви екипи са?

С такива:

Скрит текст:

Joy Сийка ме разбра защо питам. Аз по тукашните фитнеси момичета с голи кореми не съм виждала. Дори и тези, дето са много секси, Wink си обличат тениска или потник. Загриза ме любипитството мъжете как се издокарват пред такива жени, благодаря, че онагледи. Laughing

# 95
Сега излиза, че Сия и Борето ходят в един фитнес. Е, кАжете адреса. Mr. Green Форум за взаимопомощ ми били...

# 96
къв е извода? Никва анонимност не може да ни спре  Mr. Green обаче е хубаво,че пак виждам никове  Laughing като се заредихте едни анонимни станах ей така  #Crazy

# 97
много искам да ви кажа разни неща, искрено и лично да ви ги кажа, да ви жегна клавиатурите, така да ви разтърся с истини, да ви фрасна като Кличко...., но не знам как да мина в анонимност.

# 98
Според мен не може да останеш анонимен във форум в който пишеш много. Аз чета доста и доста неща съм научила за някои потребители. Интересно ми е да съм наблюдател зад кулисите.

# 99
много искам да ви кажа разни неща, искрено и лично да ви ги кажа, да ви жегна клавиатурите, така да ви разтърся с истини, да ви фрасна като Кличко...., но не знам как да мина в анонимност.

като напишеш мнението, до емотиконките има доплнителни опции и излиза " публикувай като анонимен" . Ама сега ще се досетим, че си ти  hahaha

# 100
  • София
Всеки си има стил на изразяване ,и който чете редовно и пише в определени теми и познава изказа ако го интересува ще разпознае анонимния.Мен ме дразни тази опция не бих я ползвала,коментирахме го с едн апотребителка още почти веднага.

# 101
  • София
Като ги напишеш и не си в анонимност каква е разликата ,от какво се притесняваш newsm78

# 102
няма да ме познаете, първо ще бъда любезна Mr. Green ще с еобръщам към всички с миличка, котенце, сладкишче, ах  колко ти е сладка манджичката и мъжленцето, и кефирчето... мдаа
а и със сигурност някой ще ме изпревари с истините  Mr. Green венсеремус, либерта, магданоз...

# 103
  • София
Твоя работа е това.Аз,което или който ме дразни и го игнорирам или казвам и финито.чак милички котенцаа.

# 104
Я да пробвам нововъведението и аз Laughing

п.п. не, не е тръпка. Никаква. Освен това не ми се скрива пола- каква е тая анонимност, ако не мога да пиша като мъж Joy

Общи условия

Активация на акаунт