Анонимността във форума

• 44 186
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
....
И хвалещите, и мълчащите са ми ок, неприятни са ми обсъждащите външност по други канали и тези, които вадят нечия външност като аргумент в спор...
Колко ми е познато това. Колко мишки са ми обявявали, че са виждали моя снимка или че някой им я е пратил. И какво от това? Това няма да ги направи по-умни, а ще си покажат колко са прости и малоумни.
Аз не съм анонимна. Нито като ник, нито като изразяваща мненията си. Това, което пиша тук, мога да го кажа на всеки и в очите му.

# 421
  • Пловдив
Лиляна - само аз не съм те виждала, кога си показвала снимки?

# 422
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е показвала, но нейна снимка от профил в друг сайт циркулира из форума. Виждали са я наистина много хора и е имало грозни коментари, специално аз много се бях възмутила от такива на другото място.

# 423
  • Пловдив
Е, пак - САМО аз не съм я виждала Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 424
  • В Космоса
Аз пък никога не попадам на грозни коментари, придружаващи циркулиращи снимки. И вече колко години тук само чета и чета за такива ЛС и коментари и се чудя как един път някой не се престраши на мен да ми прати и да позлобее върху нечий лик. Laughing

На Лиляна ѝ виждам личната снимка в друг сайт, в който съм регистрирана. Предполагам, че за нея става въпрос. Явно някоя добра душа от този сайт е споделила с бгмамите. Grinning

А, сега се сетих. Един път ми обясниха на ЛС, че е циркулирало клипче на нечий съпруг с неприятни коментари, но нито цитираха въпросните изказвания, нито клипа ми предоставиха. Един път пък ми пратиха нечия снимка тайно, но то беше за доказателство, че персоната е много хубава, а не с цела да я оплюят.

Не знам как си избирате с кой да хейтите снимки на потребители на лични и аз се чувствам дискриминирана!  Crossing Arms

# 425
  • Другата България
Е, пак - САМО аз не съм я виждала Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
А това за теб е направо недопустимо! Laughing Sunglasses

# 426
  • Пловдив
А това за теб е направо недопустимо! Laughing Sunglasses
Егаси срама!

Акаша - аз научавам около 80% от циркулиращите клюки, защото питам. Като кажат - ей тази каква е, и аз питам - ама каква е, я ми напишете на лични Simple Smile

# 427
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За клипчето и съпруга е сто про вярно, Акаша, не се съмнявай.
А коментарите за Лиляна бяха публични, в тема.

# 428
  • В Космоса
Янтре, специално те питам тогава, щом така става номера. Бъди добра съфорумка, сподели и с мен някоя циркулираща клюка! Grinning

# 429
ааа не,не споделеете на всички, само трябва да цъкнете отметката с анонимността  Wink

# 430

+ 1  Laughing

# 431
  • Пловдив
Янтре, специално те питам тогава, щом така става номера. Бъди добра съфорумка, сподели и с мен някоя циркулираща клюка! Grinning
В момента леко изоставам, че по НГ карахме ски. И историята с клипа съм пропуснала ooooh! ooooh!

Обаче ако някой знае - да праща клипа да вляза в час.

# 432
  • Другата България
Е направо не е за вярване!
А те мислех за "старо куче".... Laughing

# 433
  • Пловдив
Двете седмици по НГ направо ме изпратиха в трета глуха Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 434
  • 2860 км северно от Екватора
+1  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт