Анонимността във форума

• 44 186
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 435
  • В Космоса
Янтре, не се измъквай! Дай ми стари клюки тогава! Аз и тях не знам. Crossing Arms

# 436
И аз не съм я виждала. И клипчето не съм виждала. Много малко съфорумки съм виждала, само тези, които са си слагали снимките тук + още една-две от ФБ. Всъщност, може всичките да съм ви виждала, просто да не съм разбрала.  Не се терзая по този повод никак, обаче.  Laughing

# 437
Акаша,стига поодкокоросва Янтра за ЛС  Crossing Arms тая опция защо иначе са я сложили хората  Mr. Green

# 438
  • Ямбол
Лиляна - само аз не съм те виждала, кога си показвала снимки?
Нима още никой не те е зарадвал на ЛС. Изглежда ги пращат само на онези, които ги настъпвам.
Имаш ЛС.

# 439
Нима още никой не те е зарадвал на ЛС. Изглежда ги пращат само на онези, които ги настъпвам.
Имаш ЛС.

wavey Лиле, и аз не съм!

# 440
Имаш ЛС.

Прати ми и на мен лс.  Wink

# 441
е това справедливо лие ? аз нямам ЛС, а искам.

# 442
Нареждам се на опашка и аз.

# 443
Аз пък никога не попадам на грозни коментари, придружаващи циркулиращи снимки. И вече колко години тук само чета и чета за такива ЛС и коментари и се чудя как един път някой не се престраши на мен да ми прати и да позлобее върху нечий лик. Laughing

Абе недей рева толкова. На мен нали изневиделица, без да съм желала, ми пратиха ликът на звездна дама и незнайно защо тя реши, че е много удобно да поддържа някаква версия и да клевети, че съм ровила аз да търся нещата й. Голям филм, голямо чудо. А и историята, ЛС-тата и нещата си седят в нет-а  Flutter  Не знам защо си го изкара на мен, предполагам, де, но оттогава не ща и да чуя за такива простотии. Не че преди това съм искала.

# 444
  • Sofia
Аз пък нещо не разбрах, сега както съм си вихрогонче, и правя нещо по опцийките, и изведнъж ставам Анонимна, така ли?  newsm78

# 445
да, вихрогонче  Peace

# 446
  • В Космоса
О, Нино, верно! Пу-пу! То пък къде не го сееш, там никне грозното. ooooh!

# 447
Не ми е необходимо да виждам Лиляна. Това, което тя показва от себе си - интелект, възпитание, ценностна система, чувство за хумор, интереси и т.н. - ми е напълно достатъчно, за да я чета с интерес и да ценя мнението ѝ, особено по въпроси, по които е доказала своята компетентност. Оттам насетне дали е ниска/висока, слаба/дебела, с пъпки, косми, дюстабан, плешива, с къси крака и т.н. - наистина никак не ме интересува.
Има доста хора в този форум, за които никоя визия на света не е в състояние да изтрие или омаловажи впечатлението, което правят с красив ум.

# 448
И мен не са ме зарадвали на лични, върлият ти фен, но съм попадала на други места. Не злобейте!!! Не винаги външният вид е аналог на душата... Въпреки, че при Лилката, никога, нищо не се знае... Четох и един бизнес план за баничарница в Помагалото... Да си сверим часовниците, де...

# 449
  • 2860 км северно от Екватора
Аз пък нещо не разбрах, сега както съм си вихрогонче, и правя нещо по опцийките, и изведнъж ставам Анонимна, така ли?  newsm78
Ти досега спа ли...хората откога откриха топлата вода... hahaha
В допърнителни опции можеш да публикуваш като анонимен. Peace

Аз няма да ви качвам снимка, с аватара ми сме като 2 капки вода, и наборки и като физика сме еднотипни, само мъжете ни се резличават, силно в нейна полза. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт