Анонимността във форума

• 44 186
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 585
Цонна, какво си пила?  Laughing

Много добър въпрос. Thinking

# 586
Витамини. Пия витамини. Синтетични. C, B, D! Не ми се изброява цялата азбука. Laughing

# 587
  • 2860 км северно от Екватора
Цонна, кажи до кое ниво си  на Candy Crush, да знаем какво да те посъветваме.

# 588
Цонна, кажи до кое ниво си  на Candy Crush, да знаем какво да те посъветваме.

Няма нужда, тя достатъчно каза вече.

# 589
Не искам да те комплексирам. Laughing Но наскоро ми потрябва един живот и ми се наложи регистрация във Фейса. Абе, знаеш как е! Нека запазим някаква анонимност! Аз държа да не споделям такава лична информация.

Ще ни взимат кръв за регионалното състезание да видят имаме ли допинг. Ще бягам. Стискайте палци всичко да е наред!

П. С. Сетих се как е на овца на френски. Може и овен да е. Мутон!

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 18:48 от Цонна

# 590
Свърши ми лекцията. Супер досада! Дама Пика! Спатии. Абе, чичко, кого го интересува това... ooooh!

Сега трябва да реша следното, ако някой има опит да сподели. Да взема ли да запиша Пасианс за напреднали, с възможност за развитие в държавната администрация. Другият вариант е два семестъра Черен Петър. Тук имам по-голям шанс за развитие на малък частен бизнес. Говоря по специално за диагностика и корекция на черни магии. Какво бихте ме посъветвали? Все пак не искам да притежавам само хартишка, а държа знанията ми да имат някаква практическа насоченост. Не говорим за предмети като барбитурати с ракия в Цецо Спасов. Слалом. Закуска за шампиони! Или анаболи за вегетарианци. Кратък курс!

И двете, естествено! Какво има за чудене? Съвместявай.

# 591
Не искам да те комплексирам. Laughing Но наскоро ми потрябва един живот и ми се наложи регистрация Фейса. Абе, знаеш как е! Нека запазим някаква анонимност! Аз държа да не споделям такава лична информация.

Ще ни взимат кръв за регионалното състезание да видят имаме ли допинг. Ще бягам. Стискайте палци всичко да е наред!
Успех!!!Бягай бързо. hahaha
И аз съм взимала живот от другарче във фейса Mr. Green

# 592
Идвам да кажа-минах допинг пробата. Пускат ме на турнира по "Не се сърди, човече". Аз съм в категория до 64кг.  Благодаря на всички, които стиснаха палец!

# 593
  • Sofia
БеллаДонна, мисля като теб по темата за Анонимността във Форума, и то си личи де  Laughing  Sunglasses  Hug

# 594
  • Пловдив
Не знам как става или май се досещам, но потребители, които по принцип не са много активни в последно време или поне в този раздел, някак си са осведомени, че за тях е станало дума и довтасват изпълзяват и са на линия точно в най-горещата точка.
Е как става, а Simple Smile Донасят им Simple Smile В което няма изненадващо, и аз съм споделяла с приятели, че еди си къде във форума се говори за тях, с точен линк.

# 595
БеллаДонна, мисля като теб по темата за Анонимността във Форума, и то си личи де  Laughing  Sunglasses  Hug

Hug помислих,че съм единствена Mr. Green

# 596
  • София
Като изключим, че има софтуер, който докладва,  когато бъде споменат никнейма ти. Но това е по-специфичен случай, разбира се.

# 597
Няколко дни мислих на кой ми приличаш...сетих се.   doh
Една певица Гергана.

# 598
  • София
Като изключим, че има софтуер, който докладва,  когато бъде споменат никнейма ти. Но това е по-специфичен случай, разбира се.
А да си го инсталираш е почти толкова откачено, колкото да споделяш чужди снимки на лс Crazy

# 599
аааа Лъки мислех, че се харесваме, защо се обиждаме  Laughing

Елица,безумно права си  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт