Анонимността във форума

• 42 456
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 945
И тая женица, се предполага , че съм аз ли Laughing
Кристално явно е, че  тук имате як проблем с доверието, но чак пък толкова, е ли възможно?
По напред прочетох мнение на потребител AQUA  и и дължа благодарност, че заради нея тази седмица ще пропусна упражненията за преса, така не съм се смял .  Joy
Вероятно всеки нов тук всъщност според вас е някой  призрак от форумното минало, с които си имате някаква история? Crazy
Вземете се извинете на жената, луда ли е , ква е, не знам, но  съвсем сте се вживяли  Laughing
Жалко. Не бях  тук и не бях влизал, не виждам много  смисъл всъщност и да го правя занапред.

# 946
Скрит текст:
Кристално явно е, че  тук имате як проблем с доверието, но чак пък толкова, е ли възможно?
По напред прочетох мнение на потребител AQUA  и и дължа благодарност, че заради нея тази седмица ще пропусна упражненията за преса, така не съм се смял .  Joy
Вероятно всеки нов тук всъщност според вас е някой  призрак от форумното минало, с които си имате някаква история? Crazy
Вземете се извинете на жената, луда ли е , ква е, не знам, но  съвсем сте се вживяли  Laughing
Жалко. Не бях  тук и не бях влизал, не виждам много  смисъл всъщност и да го правя занапред.

Боре, къде се буташ в А-групата? Laughing

# 947
  • Другата България

Объркал си, не си ти, споко, не се върти всичко около теб.
А като спреш да влизаш, най-много да затвърдиш мнението, че си Станка Пенджурова и се покриваш, щото са те разкрили.
Ако си ти, който си ти Laughing истинския Борил, ще си пишеш и хич няма да те е еня какво смятат за теб шепа глигани с анцузи /недоклатени лелки/потребителки с проблеми с доверието.
Твоя воля всъщност, аз само си разсъждавам докато ми се изпече лазанята. Sunglasses  food002

# 948
  • Ямбол
Това хленчене ми прилича много на Сребрьо, но явно само си приличат.

# 949
  • Другата България
А, не смятам, че е той.
Той къде изчезна между другото?

# 950
Тя, Борилка си мисли, както винаги, че света се върти около нея Laughing

# 951
Аз не мога да разбера, коя жена с акъл в главата, ще влезе да се регистрира като мъж, и да пише от името на мъж...то бива лудост, ама чак пък толкова. ooooh! ooooh! ooooh!

# 952
Лъки,всеки луд с номера си,а някои и с програма  Mr. Green

# 953
Аз не мога да разбера, коя жена с акъл в главата, ще влезе да се регистрира като мъж, и да пише от името на мъж...то бива лудост, ама чак пък толкова. ooooh! ooooh! ooooh!
Тази, на която ѝ е прекалено важно какво мислят другите за нея и която има прекалено много свободно време да го запълва с глупости, нищо, че иначе може да го играе заета бизнес дама.

# 954
Само аз ли не се сещам коя се е преродила в Борката  newsm78

# 955
Тази, на която ѝ е прекалено важно какво мислят другите за нея и която има прекалено много свободно време да го запълва с глупости, нищо, че иначе може да го играе заета бизнес дама.
Един театър играе...явно.
Щом я влече. hahaha

Лъки,всеки луд с номера си,а някои и с програма  Mr. Green
Цял репертоар. Mr. Green

Само аз ли не се сещам коя се е преродила в Борката  newsm78
Не, и аз съм с теб. Laughing

# 956
Сигурно е тази с шоколада пак  newsm78 Ама  ми е странно, за какво  й е - не може ли просто да си плати за реклама на тъпия шоколад, вместо  да  прави форумски еквилибристики Rolling Eyes
П.П.  засичала съм един от никовете във  форума за  родители, отглеждащи сами децата си и  ми беше симптична  Rolling Eyes Наистина не ги разбирам смислите  май много!

# 957
Имаше една, преди доста време, в подписа си имаше линк съм сайт пак за шоколади с опаковки по желание на клиента...да не е Магарчо това? Rolling Eyes

# 958
Имаше една, преди доста време, в подписа си имаше линк съм сайт пак за шоколади с опаковки по желание на клиента...да не е Магарчо това? Rolling Eyes

Негативна ги постна мултитата  http://prikachi.com/images/137/7861137T.jpg

# 959
Сигурно е тази с шоколада пак  newsm78 Ама  ми е странно, за какво  й е - не може ли просто да си плати за реклама на тъпия шоколад, вместо  да  прави форумски еквилибристики Rolling Eyes

Тц Sunglasses
Пък за плащането за реклама - ако всички действаха честно и почтено, плащаха си редовно и както трябва... Уви, в Бг бизнес дама на годината и бизнесмен на годината не се става с честен труд, а стоят доста скелети в гардеробите и доста миришещи работи. Току така не се "напредва".

Общи условия

Активация на акаунт