Анонимността във форума

• 42 272
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 020
В благотворителния си искат хората, кой има нужда кой няма...пускат се теми за самотни майки, и тъй като това е форум за майки, жените изпитват съчувствие, пращат помощи.
Ама вие защо големи суми бе хора, ако я познавате лично айде по може, ама на непознат повече от 20 кинта не бих дала, и то трябва доста да разтопи каменното ми сърце. Mr. Green

# 1 021
  • Пловдив
Всеки път като се сетя, че тоя форум е дащен и си викам - и аз ще пусна една тема с молба за помощ. "Моля дарете по някой лев за нова кола." Ми така де, грам не лъжа. Мога ли да си позволя нова кола - не мога. Имам ли три деца - имам. Всичко точ в точ. И като гледам как вървят нещата поне за начална вноска ще се съберат, капка по капка  - вир Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Сериозно - от този форум тръгват много благотворителни инициативи и много хора като видяха нашата съпричастност и желание за помощ и почнаха да се възползват.

# 1 022
На мен на Сейнт Бартс ми се ходи, ама наистина много ми се ходи, не лъжа. Помагайте   Praynig  Joy

# 1 023
На мен ми се ходи в Париж през пролетта. Party

# 1 024
  • Пловдив
На мен на Сейнт Бартс ми се ходи, ама наистина много ми се ходи, не лъжа. Помагайте   Praynig  Joy
Не се прави така! Трябва ти специална тема и да разчувстваш сърцата мамешки. "Моля, помогнете ми, душата ми копнее за екзотични пътешествия. Аз истински и дълбоко страдам от невъзможността да посетя така обичания от мен Сейнт Бартс." И все в този дух. Капиш?

# 1 025
Или направо правим ДМС Мама ,пускаме едни номинации тука и избираме най-нуждаещата  Mr. Green Естествено преди това кандидатките ще се съревновават със сълзливи истории Grinning

# 1 026
О, сега ще ви обясня набързо колко съм по-крайно нуждаеща се от Янтра.

Първо, да отбележа, че съм стара мома и почнах да се замислям вече за женене. Предложих му на моя да ме вземе официално и той се съгласи (е, технически погледнато разреши да го взема), но при няколко условия: да получи сватбата на мечтите си и възможно най-романтичния меден месец. За целта аз трябва да платя сватба за 200 души, венчавка в Ал. Невски, да осигуря на младожененца ръчно ушит италиански костюм за 10К и да го заведа на меден месец в Сейнт Бартс. Иначе не ще да се прежали.

Не ме разбирайте погрешно - аз мога и сама да му осигуря всички тези неща, но ще ми трябват поне 10 години, а биологичният ми часовник цъка ли цъка. Сега ясно ли е колко по-нуждаеща съм от Янтра?

# 1 027
Скрит текст:
О, сега ще ви обясня набързо колко съм по-крайно нуждаеща се от Янтра.

Първо, да отбележа, че съм стара мома и почнах да се замислям вече за женене. Предложих му на моя да ме вземе официално и той се съгласи (е, технически погледнато разреши да го взема), но при няколко условия: да получи сватбата на мечтите си и възможно най-романтичния меден месец. За целта аз трябва да платя сватба за 200 души,
венчавка в Ал. Невски,
Скрит текст:
да осигуря на младожененца ръчно ушит италиански костюм за 10К и да го заведа на меден месец в Сейнт Бартс. Иначе не ще да се прежали.

Не ме разбирайте погрешно - аз мога и сама да му осигуря всички тези неща, но ще ми трябват поне 10 години, а биологичният ми часовник цъка ли цъка. Сега ясно ли е колко по-нуждаеща съм от Янтра?

Няма да стане, чадо.

# 1 028
  • HH
Не е така. На Янтра таратайката може да се разпадне още утре, пък твоя мъж къде ще ходи. Ще седи и ще те чака и 20 години щом има такива изисквания  Laughing Плюс това, ако Янтра остане без кола, ще я чакат 4 стомаха да се прибере и да им сготви, пък ти на твоя мъж така и така трябва да му готвиш и преди сватбата предполатам. Та в моите очи Янтрето се нуждае повече.

# 1 029
  • София
А моята вече се счупиииии!!!  Mr. Green Аз съм първа значи!
Освен това съм скромна, Мерцедес и БМВ нИ ща. Аз по Инфинити си падам.
Като благодарност като Анонимна няма да пиша никога. Обещавам!

# 1 030
Да, ама моят седи и мрънка, че не било морално така да живеем в грях и ако съм искала деца, трябва и подпис, пък за подписа си иска сватбата и т.н.

# 1 031
Слаби ракии сте момичета  Naughty А,я си представете Янтра да пусне снимка на децата си ,гледащи с жален поглед и прегърбени от тежките си раници,принудени да ходят пеша,защото мама няма кола Cry Ще ви издуха в класацията от раз  Mr. Green Малко по-затрогващо разказвайте  Wink

# 1 032
  • София
Добре де, Янтра първа, че ме води с едно, а аз втора. Аз и за сватба мога да събирам допълнително, че моЙто е по-грях - след 12 години и 2 деца  Mr. Green
Янтре, удари едно рамо сега ти.

# 1 033
Абе, я бягай оттук! По една карта за градския транспорт на хлапетата и Янтра е готова. Баба им все във ванове се е возила...  Crossing Arms
Кукумицинка е с предимство, защото биологичният часовник не трябва да се подценява. Още повече днес, с тази масова психоза и страх от терористични актове. Naughty

# 1 034
Аа, аз на Янтра пари не давам, щом като рита котки! Вместо сама да покани котките да се настанят и да блаженстват на топло в колата! Животните просто искат да се стоплят.
Такива неща не забравям, както помня ника и аватара на една, която преди години четох, че се хвалеше как хвърляла отрова и изтровила не знам си колко кучета...
Така и други, които подкрепят "гениалната" идея за хвърляне на отрова Sick и мразят котките, при това току афишират ненавистта си към животните. От всичките им писаници, на които съм се натъквала из темите, става кристално ясно, че става въпрос за хора, загрижени единствено и само за собственото си оцеляване и добруване, примитивни егоисти.
Който не обича котки, не е добър човек!

Общи условия

Активация на акаунт