Анонимността във форума

• 42 383
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 005
Може да бъркам потребителите, но имаше един с дъщеричка, живеещ с мъж, а сега същия гледам е щастливо женен с бебе момиче. В същото време Ескипнос се е преименувал на Какво и пише в женски род. Шашава работа.

Не само се е преименувалО, ами и нова автобиография, включваща смяна на пола  Joy

В последните постове пише, че отглежда момче, което е в първи клас.
А, това с момичето било за другия.  smile3555

# 1 006

В последните постове пише, че отглежда момче, което е в първи клас.

Да, момчето (детето) си е момче, което просто си расте с годините. Но родителят за 3 години претърпява метаморфоза от изоставен от майката на детето си баща, който го отглежда сам, без фин ансови проблеми, до родила от женен мъж самотна майка, която бащата е излъгал, че ще издържа, а пък гаджето й краде парите за тока.

# 1 007
до родила от женен мъж самотна майка, която бащата е излъгал, че ще издържа, а пък гаджето й краде парите за тока.

Тихо сега, не издавай подробности, още чета романа. Сега съм на момента, в който обяснява, че от 15 години пуши трева.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:32 от Анонимен

# 1 008
  • В Космоса
до родила от женен мъж самотна майка, която бащата е излъгал, че ще издържа, а пък гаджето й краде парите за тока.

от 15 години пуши трева.

На нещо по-сериозно ще да е човекът! Mr. Green

# 1 009
Оф, забравих, че такива работи трябва да се пишат в спойлер  Joy

# 1 010
Аз не разбрах - смяната на пола към плюсовете или минусите на пушенето на трева (а може би и други субстанции) спада?  Thinking

# 1 011
  • България-Швейцария
Да ви кажа радвайте се, че повечето народ шизофренясва само виртуално (с каква цел вече не се наемам да гадая, психолози много).
Щото имаше преди време една потребителка, истинска и неанонимна, която ни отръска със съвсем реални пари бая съфорумки, за да си 'стъпи на краката' и вече доста време чакаме арменския поп да ни ги върне. Тези, които сме вътре с по-големи суми де, другите отдавна са ги отписали.

# 1 012
Да ви кажа радвайте се, че повечето народ шизофренясва само виртуално (с каква цел вече не се наемам да гадая, психолози много).
Щото имаше преди време една потребителка, истинска и неанонимна, която ни отръска със съвсем реални пари бая съфорумки, за да си 'стъпи на краката' и вече доста време чакаме арменския поп да ни ги върне. Тези, които сме вътре с по-големи суми де, другите отдавна са ги отписали.

Е,не ! Това вече ме хвърли в размисъл  #Shocked #Shocked

# 1 013
  • България-Швейцария
Общо взето сами сме си виновни, най-вече заради това, че сме били жалостиви и съпричастни.
А и форумът по онова време далеч не беше чак такъв мастодонт като в момента, сега точно едва ли бихме се излъгали.
Това е един от трудно научените уроци, не бива да се пропуска възможността някой да влиза тук и да подчинява поведението си на точно определена цел и да е достатъчно обигран в подобни игри в реалността, за да не събуди съмнение.

# 1 014

След като й знаете данните, не може ли да подадете жалба в полицията или нещо подобно?  newsm78

# 1 015
  • HH
Не ми се вярва да има ефект. Те са и дали пари доброволно.

# 1 016

Доброволно, ама с условието за връщане. Все има някакви доказателства за даването, ако не са й ги дали на ръка - банков превод, разписка за пощенски запис.

# 1 017

Колкото и да не се харесваме с Катя,мисля че тя е права. Ако са и дали пари на ръка пиши ги "бегали". И го казвам от опит за доста голяма сума.Заявиха ми,че нямам доказателства ,че съм им ги дала.

Добре де, ако тази потребителка пише редовно,може да и се напомня в темите ,не на ЛС. Може да се почувства неудобно  Thinking

# 1 018
  • HH
Също няма да има ефект. Тя ако не желае или няма възможност да ги върне е все 5, ако ще и целия форум да я тормози.

кукумицинка, хората не могат влоговете от КТБ да си вземат, че са били клиенти там, пък какво остава да размяташ на някой разписка и да му кажеш "дай си ми парите".

# 1 019
  • Варна
Стана ми любопитно защо на онази потребителка са ѝ трябвали пари.
В какъв смисъл да си стъпи на краката? Болна ли е била?

Общи условия

Активация на акаунт