Анонимността във форума

• 42 450
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 990
  • Пловдив
Точно пък в този случай мисля че не тя. Според мен си параноясала и я преследваш, чудо глямо като имал някой два акаунта....що народ си направи реклама и продаде каво ли не тук като уважаван потребител. Но този Борил не е шоколадов.
Това е против правилата на форума и общо взето не се допуска. Имам впечатление, че е възможно да имаш два акаунта ако много-много не се обаждаш и минаваш между капките. Модератори и администратори виждат айпитата.

# 991
  • София
Ох, те айпитата като че са заковани или като че хората нямат смартфони.

# 992
Ей голямо криене ooooh! В темата за блондинките анонимни, в темата за цените на тока анонимни....смях!

# 993
  • Ямбол
Ей голямо криене ooooh! В темата за блондинките анонимни, в темата за цените на тока анонимни....смях!
Къде са да им хвърля едно око? Wink

# 994
# 995
  • Ямбол
Мерси. Едно птиченце ми каза, че е един и същ, но не знам кой.

# 996
Може да бъркам потребителите, но имаше един с дъщеричка, живеещ с мъж, а сега същия гледам е щастливо женен с бебе момиче. В същото време Ескипнос се е преименувал на Какво и пише в женски род. Шашава работа.

# 997
Ако някой ден изтрещя чак толкова, че да се разпиша в тема за блондинки, със сигурност ще се скрия и аз.  Mr. Green

# 998
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм писала и там Blush. Неанонимно Mr. Green

# 999
Аз съм писала и там Blush.
Това е една тема в която наистина не мога да се включа. hahaha
Нито от римувъри разбирам, нито от оксиданти...но разбрах, че Аделинда е много руса. Mr. Green

# 1 000
Няколко дена да не влиза човек и на!Изтървах клюката.Гладам пак сте зачесали някви потребители за тъпотии.Как ги познавате и помните,не знам.Аз не помня таквиз неща.Помня я шоко дамата и понеже тогава като се рекламираше,лъжеше много нагло,от тогава не ми е приятна и не я чета.Много ме отблъскват целенасочените нагли лъжи.Нищо,че и аз на моменти лъжа мъжа ми за цени на парцалки и патъчки,ама то не се брои Crossing Arms
Нявга имаше една портебителка Лиска беше тя,много ми липсва сарказма й.

# 1 001
Ако някой ден изтрещя чак толкова, че да се разпиша в тема за блондинки, със сигурност ще се скрия и аз.  Mr. Green

Имидж...разбирам те Laughing

# 1 002
Може да бъркам потребителите, но имаше един с дъщеричка, живеещ с мъж, а сега същия гледам е щастливо женен с бебе момиче. В същото време Ескипнос се е преименувал на Какво и пише в женски род. Шашава работа.

Не само се е преименувалО, ами и нова автобиография, включваща смяна на пола  Joy

# 1 003
Дайте линк към профила  Praynig Wink

# 1 004
 Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=342876

Профилното име си седи- ескипнос.

Общи условия

Активация на акаунт