Анонимността във форума

• 42 443
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 960
Аз не мога да разбера, коя жена с акъл в главата, ще влезе да се регистрира като мъж, и да пише от името на мъж...то бива лудост, ама чак пък толкова. ooooh! ooooh! ooooh!
Тази, на която ѝ е прекалено важно какво мислят другите за нея и която има прекалено много свободно време да го запълва с глупости, нищо, че иначе може да го играе заета бизнес дама.
Точно пък в този случай мисля че не тя. Според мен си параноясала и я преследваш, чудо глямо като имал някой два акаунта....що народ си направи реклама и продаде каво ли не тук като уважаван потребител. Но този Борил не е шоколадов.

# 961
Бориле казвай какво продаваш, казвай веднага!!! #2gunfire

# 962
Уви, в Бг бизнес дама на годината и бизнесмен на годината не се става с честен труд, а стоят доста скелети в гардеробите и доста миришещи работи. Току така не се "напредва".
ти работиш ли?

# 963
Точно пък в този случай мисля че не тя. Според мен си параноясала и я преследваш, чудо глямо като имал някой два акаунта....що народ си направи реклама и продаде каво ли не тук като уважаван потребител. Но този Борил не е шоколадов.
Не е нужно някой някого да следи изкъсо, за да лъснат очеизвадни неща. Видя се, че е направило впечатление на не един и двама, наглата самореклама (че и рима има Laughing).
Иначе, да, двата акаунта, сами по себе си, не са от особено значение, ако не се ползват за явно комерсиални цели.
Двоен аршин се получава - на едни темите, в които макар и бегло се спомене нещо, което модератор счете за реклама, се трият веднага, а други сами си развяват шоколадените гащи необезпокоявано.

Иначе, явно имаш някакъв интерес към светлата ми личност (подозирам нездрав), след като ме питаш някакви неща, които не виждам с какво ти влизат в работата, а и се интересуваш в кои теми пиша Wink

# 964
  не здрав естествено, според мен само не работеща и комплексирана жена мисли, че се успява само със скелети в гардероба и запретнати поли. Не бих подценявала така дамите и е обидно някак. ( и тук намигващо човече)

# 965
Ами, да, така е, права си, прозряла си истината, чок гюзель! Laughing

# 966
  не здрав естествено, според мен само не работеща и комплексирана жена мисли, че се успява само със скелети в гардероба и запретнати поли. Не бих подценявала така дамите и е обидно някак.

Малко мисля, че объркахте понятията. AQUA искаше да каже нещо конкретно, което няма общо с успеха на работещите жени. А че се успява повече и по-лесно със скелети в гардероба и запретнати поли е вярно. Който си го може, прави го.

# 967
 AQUA иска да внуши, че Борил и шоколада са един потребител и се започна ама ох, как , така ли, ами, еее излагация...и т.н , а двата шоколадени акаунта се знаят отдавна, а може и да си е платила има и други потребители без банери и реклами, които си плащат за да си повтарят разни неща в темите. тя си рекламираше не само шоколада, но и хотела ако не помните. Скочих защото аква се появи с личен мотив, както тя каза след някаква случка м/у двете.
а за обидното звучене на запретнатите поли няма да се оправдавам, много е обидно в 21 ви век в цивилизован свят.

# 968
Никакъв личен мотив не е вадила AQUA и баш по темата се изказа.

# 969
AQUA иска да внуши, че Борил и шоколада са един потребител
Пак не си разбрала  Laughing

Другото - Check Please ти го преведе, явно имаш затруднения в четенето с разбиране.

# 970
щом казваш.

# 971
Ей, докато кажете некоя клюка и се скарате! Кой е тоя Борил? Или трябва сега да броим заявилите се бизнес дами  Close

Из целия Клюкарник всички се карат из всички теми или клюкарстват и нищо не казват  Crossing Arms

# 972
Всъщност остана ли посетител на форума, който не е разбрал за шоколада? Съфорумката едва ли е очаквала такава рекламна кампания, мине се не мине някой месец и се започва цялата история отначало.

# 973
Нино,Борил е този с цветовете и ризите в на Лиляна темата  Peace

# 974
какво за ризите? това съм го пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт