Анонимността във форума

• 42 241
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 080

И като зачезнете всички,ние какво ще правим? М?  Crossing Arms
Да!
Кой ще гони новорегистрираните и кой ще ги навира...там където слънце не огрява. Mr. Green

Погледни нещата от друг ъгъл. Представи си какво ще стане ако продължим да висим пред монитора по пеньоари с ролки на главата. М?  

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 19:30 от Анонимен

# 1 081
И като зачезнете всички,ние какво ще правим? М?  Crossing Arms
Да!
Кой ще гони новорегистрираните и кой ще ги навира...там където слънце не огрява. Mr. Green

В на кучето ауспуха  Naughty така се беше изразила една съфорумка миналата година   Laughing

# 1 082
Скрит текст:
И като зачезнете всички,ние какво ще правим? М?  Crossing Arms
Да!
Аз естествено.  bowuu

newsm43
верно, много сте... Innocent

# 1 083
  • HH
Към искащата яхта съфорумка - сигурна съм, че Мамасита има подходящи знания и по корабоплаване. Някой спомена, че е безработна.  Crazy С един куршум два заека.

# 1 084
Добре, навихте ме. И Мамасита ще вземем.
А ако обещаете да съберете парите по-скоро, аз лично се ангажирам да вземем и Лиляна. Ако трябва, ще я отвлека на борда собственоръчно.  Joy

# 1 085
  • Пловдив
Към искащата яхта съфорумка - сигурна съм, че Мамасита има подходящи знания и по корабоплаване. Някой спомена, че е безработна.  Crazy С един куршум два заека.
Защо Мамасита?

# 1 086

Погледни нещата от друг ъгъл. Представи си какво ще стане ако продължим да висим пред монитора по пеньоари с ролки на главата. М?  Twisted Evil
hahaha нямаш нито пеньоар, нито ролки...почти сигурна съм. Wink

сигурна съм, че Мамасита има подходящи знания и по корабоплаване. Някой спомена, че е безработна.  Crazy

Тя по всичко има знания, аз друг такъв човек не познавам. Mr. Green

# 1 087
Браво Сийо! С този аргумент ги разби.

# 1 088
Добре, навихте ме. И Мамасита ще вземем.
А ако обещаете да съберете парите по-скоро, аз лично се ангажирам да вземем и Лиляна. Ако трябва, ще я отвлека на борда собственоръчно.  Joy
Трещеница вземаш ли я?!

# 1 089
Е, че как без нея?  Rolling Eyes

# 1 090
Сия, ще пренасоча събраните дарения към теб само ако съм председател на журито дето ще избира капитан. Точно так а Жури! не интервю. Мисля, че уважаемите дами ме разбраха. В тубата канала ще се казва ''за кожата на един капитан'' .

# 1 091
Сия, ще пренасоча събраните дарения към теб само ако съм председател на журито дето ще избира капитан. Точно так а Жури! не интервю. Мисля, че уважаемите дами ме разбраха. В тубата канала ще се казва ''за кожата на един капитан'' .

Не, не, капитанът аз го избирам, вече се разбрахме по този въпрос.  bowuu

# 1 092
Янтре, дай да ти отложим колата...ще чистим форумааааа... afwitch

# 1 093
Къде се стягате да ходите тук ?Съвсем съм изпуснала  текущата  интрига  Crossing Arms

# 1 094
Чек, задно колело си!!! нали знаеш, че ми взеха кожухчето, ще съм Ева яхтата. А без мен не можете, щото все ще срещнете пингвин, а само аз имам рецептата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт