Анонимността във форума

• 42 217
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 110
Мамасита е бойскаут, yeap.  Simple Smile
Но не е ли по-гот някой мъж да придружава, там където ще се ходи.... Flutter, или то няма вече кьорав мъж тук  Laughing
Освен Гущера с шапка само Куркума и Вълкът стоят като самотни петли сред кокошарник Simple Smile Появяват се разни, но бързо отпадат, не издържат на напора Simple Smile
Бонго забравяш Mr. Green
Той ще се усмихва отпред да плаши пиратите  Mr. Green

# 1 111
  • Пловдив
Мамасита е бойскаут, yeap.  Simple Smile
Но не е ли по-гот някой мъж да придружава, там където ще се ходи.... Flutter, или то няма вече кьорав мъж тук  Laughing
Освен Гущера с шапка само Куркума и Вълкът стоят като самотни петли сред кокошарник Simple Smile Появяват се разни, но бързо отпадат, не издържат на напора Simple Smile
Бонго забравяш Mr. Green
А, да, то защото него го пропускам.

# 1 112
Бонго ще пече хляба. За тези, които няма да сме на диета.  Simple Smile
Но и пирати може да плаши, по съвместителство.  Peace

# 1 113
Бонго, ама той ще каже че са ни криви краката, а аз нали гола....

# 1 114
Аз се чудя дали въпросната съфорумка,кояято е прибрала парите на останалите ще се разпознае тук и дали ще й стане неудобно след такова осмиване  newsm78

# 1 115
Бонго, ама той ще каже че са ни криви краката, а аз нали гола....

Много важно! На крив зъб..., краката му криви.  Crossing Arms

Аз се чудя дали въпросната съфорумка,кояято е прибрала парите на останалите ще се разпознае тук и дали ще й стане неудобно след такова осмиване  newsm78

Мислиш ли, че човек, който има срам, би направил такова нещо (каквото и да е, пак съм изтървала клюката)?

# 1 116
  • Пловдив
Аз се чудя дали въпросната съфорумка,кояято е прибрала парите на останалите ще се разпознае тук и дали ще й стане неудобно след такова осмиване  newsm78
Няма да и стане.

# 1 117
Колкото на телефонните и всякакви други подобен род измамници им става неудобно.
бОли ги!

# 1 118
Абсурд.

# 1 119

пък и ще срещаме и други яхти и дай боже цели кораби по пътя Sunglasses
Да, ще срещате...ама не си мисли че ще си менкате мъжете с тези от другите кораби. hahaha

# 1 120
Да не забравите да вземете и Джубокса, че какъвто е сръдльо...  Mr. Green

# 1 121
Да не забравите да вземете и Джубокса, че какъвто е сръдльо...  Mr. Green
нямаме мацки на повикване за него, сори.

# 1 122
Той остава на брега - да утешава новаците.  Whistling

# 1 123
На къде ще отплаваме първо?

# 1 124
  • София
Едно бързо резюме как я докарахте до тук момичета моля?

Общи условия

Активация на акаунт