Анонимността във форума

• 42 553
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 140
Ама че злобни и завистливи хейтъри! Завидяхте ни за яхтата, нали?  Crossing Arms
Няма ван! Има яхта и Янтра на нея.  Crossing Arms
това си е за завистливата тема достойно, уж всички бели и добри.

# 1 141
Добре с каквото мога ще помагам и без това съм изтървала края.Намери ли огледало  bubanka?

поръчах си днес от един сайт
дано стане, че мноу мъка без него  Crazy
само не разбирам защо им беше нужно да знам кубатурата на двигателя, за да приемат поръчката ми
мъже  Crossing Arms

# 1 142
  • София
Радвам се.Сигурно са различни затова,да не стане грешка и да е сигурна работата. Laughing

# 1 143
  • Варна
Знаеш ли колко е гадно на яхта, ти момиченце!!! Морска болест....клати не можеш да стоиш на краката си...гадост.
Да не се окаже накрая,че вземането на някой на борда е с наказателна цел.  tooth

# 1 144
  • София
А нека да е гадно аз нема да откажа Mr. Green

# 1 145
Знаеш ли колко е гадно на яхта, ти момиченце!!! Морска болест....клати не можеш да стоиш на краката си...гадост.
Да не се окаже накрая,че вземането на някой на борда е с наказателна цел.  tooth
Аз като обяснявам че кола за Янтра е най добрия вариант...яхта та яхта...

# 1 146
  • Варна
Заради едното пазаруване в Билла не си струва. На Янтра мъжът ще носи децата на конче.  Grinning Свикнал е.

# 1 147
  • Ямбол
Заради едното пазаруване в Билла не си струва. На Янтра мъжът ще носи децата на конче.  Grinning Свикнал е.
Joy Joy Joy
И ще ги паркира на мястото за семейства с деца, нали? Щото Янтра ще е на яхтата все пак.

# 1 148
Тъй...кой искаше пари за яхта? Да казва докато имам дребни  Naughty

# 1 149
  • София
Ааааа, рано пиле рано пее. Ти на мен за кола ми дай, че моята се счупи вчера, а за яхтата като гледам вчера май достигнахме необходимата сума!
И един въпрос анонимен гложди любопитството ми! Не си си лягала или сега ставаш?  Hug

# 1 150
Ааааа, рано пиле рано пее. Ти на мен за кола ми дай, че моята се счупи вчера, а за яхтата като гледам вчера май достигнахме необходимата сума!
И един въпрос анонимен гложди любопитството ми! Не си си лягала или сега ставаш?  Hug

Кола, викаш... Ама тази кола да не ми излезе колкото яхтата  Laughing

Не съм лягала, но усещам как след малко и това желание ще се появи  Crazy

# 1 151
Много товар на тази яхта. Направете списък за поредността на изхвърляне в морето. Twisted Evil Гледали сте по филмите, като започне да потъва корабът, мятат всякакви тежести във водата.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 09:04 от cordelia

# 1 152
  • София
Ааааа не, Антигона, скромничка съм аз Simple Smile По-късно ще пусна характеристики на колата. Мога и децата на Янтра да развозвам с нея, докато тя се пече на яхтата!

# 1 153
Много товар на тази яхта. Направете списък за поредността на изхвърляне в морето. Twisted Evil Гледали сте по филмите, като започне да потъва кораба, мятат всякакви тежести във водата.

О, ако се претоварим, аз сама ще скоча във водата.
Но не бързайте да се радвате, няма да потъна. Ще си плувам край кораба и ще правя фонтанчета да ви пръскам.  Laughing

# 1 154
Много товар на тази яхта. Направете списък за поредността на изхвърляне в морето. Twisted Evil Гледали сте по филмите, като започне да потъва корабът, мятат всякакви тежести във водата.

О, ако се претоварим, аз сама ще скоча във водата.
Но не бързайте да се радвате, няма да потъна. Ще си плувам край кораба и ще правя фонтанчета да ви пръскам.  Laughing

Е, не може така. Трябва малко екшън да има, скубане, коя е най-слаба. Каква ще е тази форум-яхта?

Общи условия

Активация на акаунт