ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ

• 56 268
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И аз от Майнкрафт нищо не разбирам , но децата цяла година играят , даже и в училище по време на междучасията .Запали и малкия си брат да копае , обясняват ми нищо не схващам.Сега гледат коне  Rolling Eyes , ново двайсет.
Книгите от списъка намерих начин как да чете, поставих условие по 10 приказки от автор и задължително не най - кратките ( А.Каралийчев, Ран Босилек,Н.Райнов, "Приказки за теб "К.Константинов)Сега бори Гранатовият дом на О.Уайлд и сме преполовили списъка.
Не знам да купувам ли" Матилда" и "Изпитанията на малката Пиерета " че само тях от списъка нямаме и в читанка ги нямам или да си го оставя да си чете Хари Потър  newsm78

# 436
  • София
J.M.M.
На моята щерка Матилда и беше в списъка за трети клас. Тя я прочете тогава и обяви, че книгата е много интересна става една от любимите й книги. То зависи от интереса на всяко дете, но не пречи да я "пробвате" ✌

# 437
  • някъде ... тук ...
Гого прочете Матилда - каза, че му е интересна. Сега дочита Пиерета, ама мъчно му върви.

# 438
  • София
Благодаря за предложенията. Повечето книжки ги е чела и май ще караме по собствен списък. Исках да съм сигурна, че е минала всичко, което е включено в читанката.

# 439
http://az-deteto.bg/knigi/4-klas/4/klas.html
Този списък в голяма степен съвпада с нашия.

Марти прочете 'Приказки по телефона', сега чете "Том Сойер". За морето ще я оставя да си избере нещо по неин избор, може и извън списъка.

# 440
У нас освен Minecraft се играе и Shadow Fight.
Като пристрастено е това хлапе. Ако не му издърпам таблета или се развикам да стане от компа, може и цяла нощ да отвиси. А когато не играе, рисува разни неща от игрите. Направи си някои герои от картон, залепи ги на дървени шишове и ни изнася представления вечер. Абе голяма обсебия ...  Laughing
За книгите - прочете "Малкият принц". Харесала му била, но аз далеч не съм убедена, че я е разбрал. 

# 441
  • Бургас
Пиерета я свършихме.Хареса и,но на места и беше мъчна за четене.Принтирах няколко приказки на Н.Райнов,Г.Райчев,К.Константинов,А.Каралийчев и Оскар Уайлд.Доста прочете,но каза че са гадни.Все някой умирал или е умрял вече. ooooh!

# 442
  • София
Пиерета я свършихме.Хареса и,но на места и беше мъчна за четене.Принтирах няколко приказки на Н.Райнов,Г.Райчев,К.Константинов,А.Каралийчев и Оскар Уайлд.Доста прочете,но каза че са гадни.Все някой умирал или е умрял вече. ooooh!
Laughing да, на тази възраст доста от децата са още крехки и чувствителни и се впечатляват от смъртта, поне моето е така  Peace

# 443
О, ново заглавие  bouquet

Как странно ми звучи четвърти клас, когато вече сме на прага, щерката ще е от"големите" в училище, защото училището е начално:)

# 444
  • София
Наистина кога от първокласници станаха за четвърти клас Laughing
Калоян днес за пръв път се прибра сам с автобуса от Ловеч до София и бе много горд, че му се гласува доверие.
Утре тръгваме за Синеморец и силно се надявам топлото лято да се върне    grinning039
На всички весело и слънчево лято още веднъж!!!

# 445
Еххх, кога наистина мина това време  Crazy

Утре тръгваме за Синеморец и силно се надявам топлото лято да се върне    grinning039
На всички весело и слънчево лято още веднъж!!!

Днес беше превъзходно времето(ние сме в Лозенец), но се заоблачи..дано не познаят с прогнозите; все пак тук вятъра върши чудеса с облаците   Nature Sunny

...и ако някой е в региона, по-точно Царево 17-19.07, да посетите тази атракция Wink:
http://www.blitz.bg/news/article/344842

# 446
Колко сериозно звучи ІV клас!
Все едно вчера завършвахме ДГ и се терзаехме в кое училище ще учат децата ни, ще ги приемат ли там, където искаме...

Ваканцията е в разгара си, много игри и забавления за всички !
Щях да пиша нещо за предстоящото първо сериозно изпитание- матурите, но после се сетих, че мяркайки тестовете не ми се видяха чак толкова сериозни.

Дано само коментарите за "леснотията" да не изиграе лоша шега на нашия набор Simple Smile

# 447
  • Бургас
Времето просто си отлита.
А аз днес скофтих и моя и нейния ден.Развиках и се сутринта за абсолютна тъпотия.
Направо не мога да се позная в такива моменти.Слава богу рядко се случва,но съм ужасна.Деспотична.Реве ми се.Съжалявам за глупавия пост.

# 448
И вкъщи имаме такива моменти Confused Изчаквам да се успокоя и отивам пак да си говорим Blush

# 449
На мен това ми е ежедневие.
Не че е нормално, де.

Ако изкарам ден без викане по детето, ще почерпя Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт