Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Ще имат ли третокласниците срочни оценки?
Какви са някои предизвикателства, пред които са изправени децата в училище?
Какви са някои идеи за укрепване на имунната система на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Ще имат ли третокласниците срочни оценки?
-
Какви са някои предизвикателства, пред които са изправени децата в училище?
-
Какви са някои идеи за укрепване на имунната система на децата?
-
Какви са някои подходящи подаръци за 10-годишно момиче?
-
Какви са взаимоотношенията в класните стаи на децата?

Аз знаех само за седмокласна поща, която се наследява и предава от набор на набор. Може би и нашата в един момент ще стане полезно да се споделя с други набори. И да се направи регламент за нея, защото седмокласната поща си е патила през годините от недоброжелатели.
Няма да ги купуваме, намери се вариант с ксерокопия за целия клас от родители, но ще се решават. Часовете по рисуване и музика ще са при класната - силно редуцирани за сметка на другите предмети.
Непрекъснато се повтаря колко трудно е в четвърти клас, как ще падне успеха на децата и затова трябва усилено да се готвим за НВО. За мен е супер преекспониране, защото оценката е важна за учителите. Не знам дали и как ще се разберем с новата класна по този въпрос. Аз седмокласник опазих от НВО треска, но сега ще ми е по-трудно май.
Имам чувството , че ще ни се отели волът тази година. Моята е много разсеяна, а госпожата обясни, че решаването на тестовете трябвало да бъде почти автоматично.
Моля ви оставете пощата, че нямам фейсбук.