Да си поговорим за домашната шунка и шунковарите, пък и за други мезенца

• 144 863
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
прототип да изляза от 30 лева

колко ще излезе крайния вариант нямам представа

# 361
  • София
питай, ще си купя.

# 362
  • София
Прочетох, много ми хареса и ще опитам!  Hug
П.С. Даже коментирах Simple Smile)) Mr. Green

# 363
# 364
  • sofia
Аз направих втори неуспешен опит и май ще си продавам шунковара. Нещо не ми се занимава

# 365
Аз направих втори неуспешен опит и май ще си продавам шунковара. Нещо не ми се занимава

Жалко! Все пак сподели какво не си получава?

# 366
  • sofia
Ми аз искам да ми е много лесно, че чакаме трето дете.
Не меля част от месото, сигурно това е проблема. Първия път с пилешкото стана доста сухо, децата не го харесаха. Днес свинско от врат - много е жилаво и стои на големи парчета. А аз искам да е еднородна структурата. Иначе децата много го харесаха на вкус. Само че явно без смляно месо няма как да стане, а не ми се занимава тепърва да купувам и месомелачка.

# 367
  • София

Еее, много бързо се отказваш... недей!  Hug

# 368
Newradost, не се предавай! Едва ли в момента ти е до точно този тип занимавка, а и рано или късно ще се наложи да купиш машинка за мелене, но все пак, междувременно, нямате ли наблизо магазин, в който пред теб да смилат месото, което купуваш? Или да натовариш половина с тая задача?

Ако решиш наистина да продаваш шунковара, запиши ме в кандидат-листата, моля те!  Hug

П.С. Дебна шунковарите в немския Амазон.

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 01:36 от fractal

# 369
  • София
newradost ако имаш робот може да го смелеш там, аз така правя.
Иначе аз точно заради децата съм го взела и пак ще дерзая тези дни с опити, за да не купувам боклуци.
Проблем ми е това, че трайността е малко и нещо не успявам да улуча да имам домашно направен, когато ми потрябва за сандвичи за децата или нещо подобно...

# 370
Ми аз искам да ми е много лесно, че чакаме трето дете.
Не меля част от месото, сигурно това е проблема. Първия път с пилешкото стана доста сухо, децата не го харесаха. Днес свинско от врат - много е жилаво и стои на големи парчета. А аз искам да е еднородна структурата. Иначе децата много го харесаха на вкус. Само че явно без смляно месо няма как да стане, а не ми се занимава тепърва да купувам и месомелачка.
Ако се откажеш ми пиши, ще го купя аз.

# 371
може да раздробявате месото вместо да го смилате. с резлив нож върху дъската.
мисля ,че и подобно нещо ще свърши работа

http://puremall.bg/product/796/okrehkotitel-za-meso-victor-home- … 7-nozha-byal.html

http://www.amazon.de/Fackelmann-45819-Fleischzartmacher-ABS-Edel … l%204008033458191

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 11:11 от bongo_2007 ®

# 372
  • в 1001-та нощ
Това  много ми хареса  Heart Eyes

А когато ползвате робот, за да смелите месо - с ножа ли го правите? Примерно в малката купа с нож 1 от снимката?

Не съм ползвала робот за месо, а моят няма включена месомелачка. Вариант е и да искам да ми смелят на място в магазин. Или да си накълцам  няма да са килограми, няма да ме притесни и сама у дома да го направя  Blush

# 373
  • София
Това  много ми хареса  Heart Eyes

А когато ползвате робот, за да смелите месо - с ножа ли го правите? Примерно в малката купа с нож 1 от снимката?

Не съм ползвала робот за месо, а моят няма включена месомелачка. Вариант е и да искам да ми смелят на място в магазин. Или да си накълцам  няма да са килограми, няма да ме притесни и сама у дома да го направя  Blush

С ножа не става точно кайма, а кълцано месо, но за целта е достатъчно добро. А аз от години не купувам кайма, а в магазина ми мелят избраното от мен месо.

# 374
аз си мисля ,че точно каймата не е подходяща за шунка.

Общи условия

Активация на акаунт