Колко пари ви излиза битовият алкохолизъм?

• 6 555
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • София
След поредната пиянска вечер не е сигурно как е свършил секса и внимание чопли тунка мисъл ,о боже дали не съм бременна Shocked

# 16
Хаха. Имаме си Пържолко, сега и с Уискчо се сдобихме.

Joy Joy Joy

# 17
Кажи, кажи, в тенджерата с коледно греяно вино, имаше ли кофти късмети?! hahaha

По темата, не сме битови алкохолици, външни такива сме - ей ти драма! Щото бутилка добро в магазина 40-80лв, ама в заведение по 400 ooooh!

А, да, не исках да споделям толкова съкровени неща от личния ми живот, но има нещо, което много ме измъчва. За коледно-новогодишните празници проекто-свекървата ме покани у тях. Изпитах облекчение, че цяла седмица няма да се налага да плащам пиенето на милото и затова приех с радост.

По принцип проекто-свекърите много ме харесват, разбираме с тях, но проекто-свекървата е луда по деца. Само за деца говори, бре! Дори на така популярния коледен ритуал с греяно вино с късмети не можа да се сдържи. Усойницата му с усойница реши да сложи късметчета "бебе" и "брак" в греяното вино. Аз обаче се държах като Хитлер - зироу алкохол не рачих да сръбна, докато бебето не се падна на свекървата! Тя взе, че се разстрои много, ама хак да й е. Казвам ви честно, през цялото време си мисли как да подхване темата за децата. Аз си сръбвам греяно вино, тя ме гледа с един такъв премрежен поглед - абе направо ми измерва широчината на малкия таз с очи. Аз иначе не съм толкова дебела и плодовита колкото си мисли тя, просто покрай празниците съм качила малко повечко.

Поредното доказателство за вманиачеността на маминка по децата и желанието й да и родя внуци: На Нова година дойдоха сурвакарчета. Тя веднага се направи, че й е много приятно да я сурвакат децата. Направо се разтопи от кеф, даде им пари и ме погледна едно особено. Сигурна съм, че иска да й родя внуци!

# 18
  • София
После настана обрат. Проекто-свекървата настървена от дългите пости, хванала в ръка сочна пържола, в другата парче мазна баница и непреценила възможностите на черният си дроб от сладкото греяно вино, подхвана проекто-снахата право куме та в очИ: "Ще раждаш ли деца?!" "Разбира се!", отвърна снахата. " Така искам да родя от бате Николайчо, на мамини кръщелник!" / следва просторно обяснение за най-ранното им познанство и няколко разказа за пиянски интимно -неслучили се неща/
Задавянето на проекто-свекървата се зачислява на преяждането /след дългите пости/ и многото черен пипер в греяното вино.

# 19
  • София
Много малко, купувам само червено вино, не от скъпото, само за помени. Бира никой не пие,а твърд алкохол въобще не се купува и пие.Но Кока-кола може да ме направи рекламно лице, тя е с доста голям разход у нас.

# 20
дано модовете да оставят темата  Joy отдавна не се бях смяла така  Joy

забрави да кажеш как връзката ви е много сериозна, нищо че сте от 2 месеца заедно  Naughty

# 21
Чета темата, гледам автора, блещя се, викам си: "Не ѝ е в стила на кукумицинка да пише така"... пак чета, пак се блещя, а какво било Laughing
Супер тема!

# 22
Чета. Хиля се с глас! Пак чета. Рева. Тръгнах да търся корените на темата...

# 23

Същото заглавие но за храна.

# 24
Чета темата, гледам автора, блещя се, викам си: "Не ѝ е в стила на кукумицинка да пише така"... пак чета, пак се блещя, а какво било Laughing
Супер тема!

Ти не изказа мнение за моите разходи. 5000 добре ли е или да увеличим сумата по толкоз на глава (две пиещи глави сме все още, малкото не сме го открехнали).  Wink

# 25

Същото заглавие но за храна.

В никакъв случай не пропускай и темата за късметчетата "брак" и "бебе" в новогодишната баница. От същата неуморна авторка.  Laughing

# 26
Е ,стига . Толкова ли няма какво друго да правите ,че с това решихте да се позабавлявате? Не е въобще уместно .В темите на момичето достатъчно се подигравахте и разпитвахте. Наистина е доста грозно от страни. Надявам се когато вие се престрашите и споделите някога нещо ,никой да не си позволи да си прави гаргара с чувствата ви и с написаното от вас.. Stop

# 27
Тази също е достоен претендент:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818366.0;topicrefid=20

# 28
Момиче, сменяй гаджето с някой чужденец!!!  Naughty

# 29

А, да, не исках да споделям толкова съкровени неща от личния ми живот, но има нещо, което много ме измъчва. За коледно-новогодишните празници проекто-свекървата ме покани у тях. Изпитах облекчение, че цяла седмица няма да се налага да плащам пиенето на милото и затова приех с радост.

По принцип проекто-свекърите много ме харесват, разбираме с тях, но проекто-свекървата е луда по деца. Само за деца говори, бре! Дори на така популярния коледен ритуал с греяно вино с късмети не можа да се сдържи. Усойницата му с усойница реши да сложи късметчета "бебе" и "брак" в греяното вино. Аз обаче се държах като Хитлер - зироу алкохол не рачих да сръбна, докато бебето не се падна на свекървата! Тя взе, че се разстрои много, ама хак да й е. Казвам ви честно, през цялото време си мисли как да подхване темата за децата. Аз си сръбвам греяно вино, тя ме гледа с един такъв премрежен поглед - абе направо ми измерва широчината на малкия таз с очи. Аз иначе не съм толкова дебела и плодовита колкото си мисли тя, просто покрай празниците съм качила малко повечко.

Поредното доказателство за вманиачеността на маминка по децата и желанието й да и родя внуци: На Нова година дойдоха сурвакарчета. Тя веднага се направи, че й е много приятно да я сурвакат децата. Направо се разтопи от кеф, даде им пари и ме погледна едно особено. Сигурна съм, че иска да й родя внуци!
Joy Много си забавна! Смях се от сърце.

А по темата - за толкова пари всеки ден ще си поръчваш различен мъж, че и масаж ще ти правят с домашно вино и пръжки Wink

Общи условия

Активация на акаунт