ПЪРВИ клас - 6 тема

• 58 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Бърррр..., Мей, чак толкова хубаво не е, поне не още.  Mr. Green
Аз сутринта прекарах повечко от обичайно навън и така намръзнах... още не мога да се стопля. А съм в югоизточна стая, от изгрев пече и климатика пуснах вече... оф...
Добре, че мъж ми има възможност да вземе Гушкан и няма да излизам отново.

Да оздравява момчето!
И други ако има също!

# 91
Аз като малка (6 г.) ходех на спортни танци. Много ми харесваше. Подготвяхме се за едно състезание с партньора ми, когато се появи едно момиче с много връзки на обувките и вуйчо владика и каза, че иска да танцува с моя партньор (тогава бяхме 15 момичета и 7 момчета - бяха ни разделили на 7 двойки и около 6 месеца тренирахме за състезанието, а другите момичета си тренираха самостоятелно). След като треньорът ми обясни, че няма да имам партньор и няма да ходя на състезание (вече бях на 8 и половина) - повече не стъпих на танци, макар родителите ми да бяха платили за следващите 6 месеца таксата. След тази случка не исках да ходя на нищо друго.
Сега съм оставила малкия сам да си избира как да се разнообразява след училище и да си изхабява излишната енергия.  Peace

# 92
  • sf
Аз държа Виктор да ходи на плуване заради астмата, добре че му харесва. Иначе по негов избор е на футбол, за ужас на баща му  Mr. Green
А вчера го взимам от занималня и ще тичаме на плуване, излиза той без яке, връщам го да го търси, излиза той пак и пита " Ама какъв цвят ми беше якето?"  ooooh!  така и не го намери, добре че бяхме с колата  Rolling Eyes

# 93
Ronique аз съм водила Нико в нашата обсерватория, но му доскучава там. По мои спомени и на мен навремето ми беше чудно, къде ги виждат тези мечки, стрелци и разни други фигури. Но беше очарован от макетите на космически станции и сателити, които децата са правили и изложили в коридорите.
Мерси, ако намеря работеща обсерватория ще я пробвам все пак Simple Smile

" Ама какъв цвят ми беше якето?"
Много сладък! hahaha hahaha hahaha

# 94
  • В светлината на слънцето
Донси, признавам го твоят син, велик е!  hahaha

Всички болнички бързо да се оправят.  Hug Много гадно с толкова болести. Confused

# 95
  • Перник
...
А вчера го взимам от занималня и ще тичаме на плуване, излиза той без яке, връщам го да го търси, излиза той пак и пита " Ама какъв цвят ми беше якето?"  ooooh!  така и не го намери, добре че бяхме с колата  Rolling Eyes

Заплеси малки!  Laughing Всяка сутрин обяснявам на Калоян КОЕ яке трябва да облече, все едно има 15  ooooh!

Калоян кашля. Ту сухо, ту влажно. Няма му нищо друго, купих сироп, карам го да пие чай...ако не се оправи до няколко дни, ще го водим да го чуят.
Събира и изважда на ум трицифрени числа  Shocked На мама математикът  Heart Eyes Сега, ако вземе да се научи и да чете, ще е златен направо  Simple Smile

# 96
  • В светлината на слънцето
Събира и изважда на ум трицифрени числа  Shocked На мама математикът  Heart Eyes Сега, ако вземе да се научи и да чете, ще е златен направо  Simple Smile

Това все едно аз съм го писала.  Mr. Green

# 97
  • Sofia
Ако някоя от вас ползва Мейлбукс, да ви кажа, че тъкмо качих две книжки от поредицата на изд. Фют - Първи стъпки в науката, а именно:
"Как пчелите правят мед"
"Откъде идва електричеството"
Ако ви интересуват, заповядайте!

# 98
Благодаря Морена!

# 99
  • София
Да си похваля детето. Днес няма да имат баскет бол, ще го преместят утре. И той е чул, казал е на време, че днес трябвада го вземат по- рано, а утре по- късно. Факта, че става по- организиран ме радва изключително много.

И по един бонбон от любимите ми за моето РД днес.
Скрит текст:

# 100
  • София
Честит рожден деен!!!  newsm59 nbirthday  party023  Gift newsm67 newsm38  cook  party041 Tada Gift  ura  bigdance2  Party Time  4uu  costumed034 Tada

# 101
  • Варна
Честит рожден ден, mmm!

При нас нищо особено. Пишем диктовки по-усърдно напоследък, има резултат - по-малко букви изяжда  Laughing Като се сетя миналата година как се чудех за какво аджеба другарчето му (тогава първолак) по цяла събота пише диктовки, сега всичко ми се изЯсни така да се каже.
Спортовете все още не са тема, сега му се пее. Явно е по-творческа натура (преди беше на вълна рисуване, 1 година ходи на школа).
Пожелавам болните да оздравяват бързо!

# 102
mmm_, честит рожден ден!   bouquet
И аз правя диктовки на Матей.  Peace Той не изяжда букви, но греши звучни-беззвучни, сменя гласни и най-голямата грешка, която направо ме вбесява - много често започва изречението с малка буква.  Twisted Evil

# 103
  • София
Уф, аз малко съм скарана с диктовките, рядко се вдъхновявам и по малко, в резултат на което Врячо пише абсолютно безобразно - тотално неграмотно. Всички "ъ" са "а", "у-"тата - "о"-та...  Rolling Eyes Shocked И какво, по колко изречения / думи / време средно трябва да е една диктовка - и колко често да се случва, да го накарам сам да чете почти не се надявам, неща като майн крафт са му деале по-интересни...  Rolling Eyes

# 104
  • Варна
mmm_, честит рожден ден и от мен! Много здраве, късмет и поне една сбъдната мечта да имаш до следващия! Hug

Ние у дома диктовки не правим (освен онези за през ваканцията). Засега като гледам това, което са правили в училище - ами тя греши повече на препис, отколкото на диктовка! Нали ми е заплесната милата. Рядко има по някоя грешка на диктовките и то обикновено на най-неочакваните места, например от последната: "за" е написано като "зо" Whistling Но не се впрягам много на такива грешки - важното е да знае как се пише правилно, пък че е сгрешила - случва се на всеки (макар на някои по-често hahaha)

Снощи беше първата тренировка по балет с новата учителка. Бяха доволни и двете. Маша не беше свикнала да получава никакви похвали в ХГ и снощи беше силно впечатлена, че госпожата й казала "Браво!" цели 4 пъти за 1 час! И то: "без да правя нещо много невероятно!" Heart Eyes А от учителката имам обратна връзка: "Добро е дете, внимава, концентрира добре, старае, подготвено! Радвам се, че дошли!" (тя е рускиня и много сладко говори). От своя страна треньорката по ХГ се опита да ми обясни, че не бива да слушам детето, а да го натисна да продължи със спорта, да не се отказва, но не защото има някакви качества, а защото щяла да ни се качи на главата, ако от сега й отстъпваме! Twisted Evil От уважение към това, че е признат треньор с дългогодишна успешна практика не й възразих, но вътрешно ми прикипя! Ами нали тренира за удоволствие?! Като вече не й доставя удоволствие защо да я карам насила? Тя гимнастичка няма да става, че да я натискам в момент на слабост! Та така - може пък наистина всяко зло да е за добро и в нашия случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт