Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 802
  • 231
  •   1
Отговори
# 150
  • В Космоса
Горджи, да. В определени ситуации етиката не ми позволява да го направя. Но съм имала случаи, в които почти съм се изкушавала. Да ми разправя едни на лични, пък публично съвсем други. Да ме прави на глупачка!

# 151
Това е прекалено с децата! Ние можем да си се кълвем ,колкото си искаме,но деца...   Sick
Мис Горджъс,реален шамар? Наистина?

# 152
  • София
Горджи, да. В определени ситуации етиката не ми позволява да го направя. Но съм имала случаи, в които почти съм се изкушавала. Да ми разправя едни на лични, пък публично съвсем други. Да ме прави на глупачка!
Но това си ти, неща касаещи теб.
Стане ли въпрос за детето ти / много хора пазим конфиденциалност по този въпрос/ и евентуални негативи и пасиви, които можеш да понесеш - е, казах си.
Пък моето, барабар с името се влачеше на 10 страници в една тема по някакъв абсурден въпрос. Е, нали се сещаш.....

белла дона, да.

# 153
Въпроса явно е деликатен и си била засегната ,няма да питам повече  Peace

# 154
  • В Космоса
Недопустимо! Не знам за какво точно става въпрос, но щом си я зашлевила, не ми се мисли какво е дрънкала.

# 155
  • София
Недопустимо! Не знам за какво точно става въпрос, но щом си я зашлевила, не ми се мисли какво е дрънкала.
Златокоске, драмата си беше пълна. Много съм експанзивна и след една нощ успокоителни се радвам, че само с това се размина. Щях да простя, ако бях поучила едно "извинявай", но не би....

белла дона, много си ми симпатична и с голяма радост ти желая едно прекрасно бебенце след някой месец.
Умна си и бъди по-умна - не списвай в отчетни. То, не, че аз някога съм го правила, но точно в такава тема се търкаля името на 5 годишната ми дъщеря тогава......

По този повод се ядосах на анирам*. Много далеч е от моя казус, но мамка му - Жасмин и детенцето ѝ са пряко засегнати от нейните писаници.

# 156
Горджи, ще послушам съвета ти  Hug  долно изпълнение от страна на съфорумката,пък и явно сте се познавали (щом си я хванала), което пък тотално прави въпросната...  Sick

# 157
Да ми разправя едни на лични, пък публично съвсем други. Да ме прави на глупачка!

Оооо, такава /подобна попара и аз съм сърбала.
От мноооого духовно издигната потребителка. Отдавна не пише вече в бг - мама.
Но пък получи 5- минутна нац. известност. Laughing

# 158
Бе какви интересни хора срещате, начи!  doh

# 159
Аз пък не разбирам  какво против имате изнасяне на лични.

В случая, защото касае миналогодишен случай с малкото ми дете, отдавна разрешен и забравен.

Но и аз съм си виновна, че й писах лични, подведох се, тя много пъти ме е питала за разни помагала, сборници, училища и аз най-добронамерено съм й давала съвети, даже видях, че е пуснала тема, в която е споменала част от тях:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816728.0
Излъгах се, че е като другите майки, с които си обменяме съвети и инфо по темите с децата и винаги сме си били полезни. Тук обаче не попаднах на човек.

.....
Andariel, номинациите са най-малкото зло в случая, махам ги, защото не искам полемики. Мина ми желанието за писане и обяснения.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:24 от Анонимен

# 160
Да ми разправя едни на лични, пък публично съвсем други. Да ме прави на глупачка!

Оооо, такава /подобна попара и аз съм сърбала....

И аз в клуба
Още ме е яд, че се вързах, ама човек така се учи

# 161
  • София
Това за дразнещата номинация нищо не означава. И мен са ме номинирали за каквото отрицателно ти дойде на ума.

# 162
Аз пък не разбирам  какво против имате изнасяне на лични.

В случая, защото касае миналогодишен случай с малкото ми дете, отдавна разрешен и забравен.

Но и аз съм си виновна, че й писах лични, подведох се, тя много пъти ме е питала за разни помагала, сборници, училища и аз най-добронамерено съм й давала съвети, даже видях, че е пуснала тема, в която е споменала част от тях:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816728.0
Излъгах се, че е като другите майки, с които си обменяме съвети и инфо по темите с децата и винаги сме си били полезни. Тук обаче не попаднах на човек.

.....
Andariel, номинациите са най-малкото зло в случая, махам ги, защото не искам полемики. Мина ми желанието за писане и обяснения.

Като проследила много отблизо ужасния монолог на анирам в онази тема, мога да кажа, че освен всичко казано до тук въпросната потребителка изключително манипулативно и преиначаващо извъртя всичко, което Жасмин и е споделила на лични. Освен това беше ужасно агресивна. Имам конфликт с тази особа от една тема в туристическия подфорум за нещо съвсем безобидно на фона на темата с личните съобщения и личните данни. За себе си съм решила, че подобен род особи не заслужават вниманието ми и енергията за да се конфронтирам с тях в името на каквото и да било. Просто човекът насреща няма капацитета за да разбере какво му се казва.
Между другото е изключително лесно да се разбере коя е в реалността въпросната особа и то само от нещата, които е споделяла тук във форума. След случката с Жасмин си направих труда и точно с три клика на мишката и намери профила във фейсбук. Това по повод разни обвинения размятани в онази тема.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 17:18 от Анонимен

# 163
Аз пък не разбирам  какво против имате изнасяне на лични.
Скрит текст:
Ако аз съм преценила, че искам да споделя, явно имам нещо предвид. Адресантът, пък, явно не стои зад думите си, ако се противи. Разбира се, това не се отнася, ако е нещо наистина лично, което е споделено с молба или без такава, но с ясно послание, че не е удачно да се споделя, тайна някаква.
Joy
Ти нямаш против споделеното в лично съобщение да се "изнесе", но силно се впечатли, когато се пошегувах в една тема с нещо, казано на всеослушание в друга тема.

# 164
  • В Космоса
Не се изразих особено коректно. По-малко са случаите, дори единични, в които нямам против. Дадох и пример, макар, че и тогава не посмях да "изнеса".
За онзи случай, не е нещо супер секретно и всеки може да го прочете, наистина, но все пак имаше молба, затова се впечатлих.

Общи условия

Активация на акаунт