Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 810
  • 231
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:
Не се изразих особено коректно. По-малко са случаите, дори единични, в които нямам против. Дадох и пример, макар, че и тогава не посмях да "изнеса".
За онзи случай, не е нещо супер секретно и всеки може да го прочете, наистина, но все пак имаше молба, затова се впечатлих.

Акашче, сериозно ли го пишеш това? Laughing

# 166
  • В Космоса
Така ми се стори на мен. Не ми се рови да търся, обаче. Или мислиш, че на шега го е казала? Да я питаме? Thinking

# 167
Така ми се стори на мен. Не ми се рови да търся, обаче. Или мислиш, че на шега го е казала? Да я питаме? Thinking

Остави, виновна съм. Посипвам си главата с пепел. Моля те, не ме издавай, че ще ми се смеят!

# 168
  • В Космоса

Остави, виновна съм. Посипвам си главата с пепел. Моля те, не ме издавай, че ще ми се смеят!

Това ирония ли е? Нещо трудно разчитам комуникацията във виртуала напоследък, май. Laughing

# 169
Скрит текст:

Това ирония ли е? Нещо трудно разчитам комуникацията във виртуала напоследък, май. Laughing

Молбата ми е съвсем сериозна. Wink

# 170
  • В Космоса
Даде ми идея за нова тема. Grinning След малко ще я пусна.

# 171
  • Ямбол
Оф, цяла страница някакъв неразбираем диалог. Не се ли усещате?

# 172

Усещам, че искаш да ти подскажа, ама няма.

# 173
  • София
То не са интриги, не е чудо...

# 174
  • Ямбол

Ако няма да ми кажеш, по-добре на лични се разбирайте кой какво казал, ама дали го е казал или май го е казал по друг начин. Ние четящите темата не разбираме за какво става дума.
Вижте за ани27 какви подробности дадоха. Аз продължавам да се удивлявам на какво е способна тази потребителка.

# 175
Скрит текст:

Ако няма да ми кажеш, по-добре на лични се разбирайте кой какво казал, ама дали го е казал или май го е казал по друг начин.
Ние четящите темата не разбираме за какво става дума.
Скрит текст:
Вижте за ани27 какви подробности дадоха. Аз продължавам да се удивлявам на какво е способна тази потребителка.

Ооо, le Roi Soleil!   Nature Sun With Face

# 176
  • Другата България
Скрит текст:

Ако няма да ми кажеш, по-добре на лични се разбирайте кой какво казал, ама дали го е казал или май го е казал по друг начин.
Ние четящите темата не разбираме за какво става дума.
Скрит текст:

Ооо, le Roi Soleil!   Nature Sun With Face

Grinning Аааа, какво е това "ние", аз всичко разбрах. Crossing Arms
Този път. Sunglasses Blush

# 177
  • Ямбол
... какво е това "ние"...
Неопределено ние - множество от елементи, които са цели числа и започват от 2 и са до плюс безкрайност. Щом ти си разбрала, извади от безкрайност едно  и ще получиш новото множество Wink

# 178
  • Другата България
 smile3521 newsm08 newsm62

# 179
  • Другата България
И с това, че изнесе на публично място инфо за някого, че и ние, които изобщо не ни интересува коя е Ани-то се ограмотихме /и то доста подробно/, стана ли ти по-добре?
Почувства ли се в мир със себе си, като и го "върна"?
Не ги разбирам тези неща, ама какво ли разбирам аз? Tired

Общи условия

Активация на акаунт