ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 763
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Да, така е. Обявили са до края на февруари 24450, но ще раздадат примерно до 24550- винаги раздават повече. След това идва голяма въпросителна дали март няма да раздадат 500 или 600 и тогава ще минат 25 000? Но можем само да гадаем и да се надяваме, мисля че имаме основание щом има по-голямо финансиране за тази година, нали уж така обявиха.

Аз като гледам така отивам на месец юни, което не съм си представяла и всичко се обърква тотално при мен, защото тогава са ми планирали командировка в чужбина. Затова ми е важно да знам, за да ходя да си направя опит със собствени средства до април.  Tired Както и да е. Лични драми колкото ти се иска.  Peace

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 12:08 от alexa_5757

# 106
Аз пресмятам с по-малко номерца за месеца и така ако раздадат повече ми се струва,че моят ред идва  по-бързо от очакваното.Звучи глупаво,но това е моят начин да се справя с дългото чакане.

# 107
Няма обаждания от дни.  Rolling Eyes Не вярвам да ги мързи, може би парите са малко.  Peace

Е, как ще са им малко парите  newsm78 нали тази година и допълнително им гласуваха? Мисля 5 000 000,00 лева допълнително към бюджета на фонда добавиха. Или греша? Ако не греша, това означава, че за 2015 би трябвало да има 1 000 заповеди в повече от миналата година.

# 108
Да, така е. Обявили са до края на февруари 24450, но ще раздадат примерно до 24550- винаги раздават повече. След това идва голяма въпросителна дали март няма да раздадат 500 или 600 и тогава ще минат 25 000? Но можем само да гадаем и да се надяваме, мисля че имаме основание щом има по-голямо финансиране за тази година, нали уж така обявиха.

Аз като гледам така отивам на месец юни, което не съм си представяла и всичко се обърква тотално при мен, защото тогава са ми планирали командировка в чужбина. Затова ми е важно да знам, за да ходя да си направя опит със собствени средства до април.  Tired Както и да е. Лични драми колкото ти се иска.  Peace

Алекса, аз съм подала в началото на юни. След това, като видях колко време отнема и като се консултирах в момичетата от темата, края на септември направихме самофинансиран опит. Сега съм бременна началото на 5ти месец. Така че, лично моят съвет е, да си направиш сметката по данните тук от темата и ако имате възможност направо да действате. Това чакане е просто ужасно, още повече като виждам как имахме успех от първия път. Моята заповед не я очаквам по-рано от април, те така или иначе от фонда ми казаха 10 месеца. Но ние имахме късмета да имаме заделени пари, а заповедта ще си я пазя за второ, така или иначе имаме 2 замразени ембриончета.

# 109
Номер 24 318 отива за заповед на 11.02. 

# 110
Бравооооооооо аз съм 24451

# 111
Аз съм 24537

# 112

Алекса, аз съм подала в началото на юни. След това, като видях колко време отнема и като се консултирах в момичетата от темата, края на септември направихме самофинансиран опит. Сега съм бременна началото на 5ти месец. Така че, лично моят съвет е, да си направиш сметката по данните тук от темата и ако имате възможност направо да действате. Това чакане е просто ужасно, още повече като виждам как имахме успех от първия път. Моята заповед не я очаквам по-рано от април, те така или иначе от фонда ми казаха 10 месеца. Но ние имахме късмета да имаме заделени пари, а заповедта ще си я пазя за второ, така или иначе имаме 2 замразени ембриончета.
Браво,лека бременност ти желая и успех newsm32
Извинявяй bistrakova,но би ли ми казала колко Ви струваше самофинансирания опит и в коя клиника?

# 113
Вени, писах ти на лично, да не разводняваме темата. Peace

# 114
Oт facebook:

"24 341/24.04. отива за заповед на 12.02."

# 115
  • София
Oт facebook:

"24 341/24.04. отива за заповед на 12.02."

Точно 10 месеца е чакал този номер +/- 10 дена!  #Crazy Значи яко търпение...

По повод самофинасирането и липсата на време/търпение за чакане нашият доктор ни посъветва да замразим ембриони и обсъдихме следната схема:
Понеже ние отидохме при него директно за документи за фонда, тоест с нагласата да почакаме, а дотогава ще стана на 35, та сега чакаме фонда, което би трябвало да е август-септември, започваме процедурата и замразяваме ембрионите, които останат. Ако опитът е неуспешен, пак пускаме за фонда, но междувременно правим друг опит със замразените ембриони, което би трябвало да се случи по средата на второто чакане. Така самофинансираната процедура излиза по-достъпна, защото материала е подготвен със средствата от фонда и което е по-важно, така се щади женския организъм, защото се прескача стимулирането. По един или друг начин се редуцира част от стреса и не се губи толкова време.
Засега сме решили да следваме този план, но когато му дойде времето ще видим кое и как точно ще стане  Grinning

# 116
  • Пазарджик
Earth80 планът е супер стига да ти останат за замразяване. При нас не останаха даже за трансфер  Cry

То и при нас ще се окажа че ще чакаме около 10 м. подала съм на 16.05 а сега май ще взема заповед март.

# 117
  • София
Момичета, споделям. Simple Smile Номер 24384/25.04.2014 ще си вземе заповедта на 17 февруари.

# 118
  • Пазарджик
от фейса

"24 399/28,04,2014 отива за заповед на 18,02,2015"

# 119
pipilota, може ли да дадеш линк към групата във фейса!  Praynig
Зная, че беше пускан в някоя от предните теми, но не мога да го намеря, а и в първият пост не го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт