ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 777
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Здравейте момичета, и аз съм една от чакащите заповед от фонда, но номера ми е много-много далечен. Искам да ви питам имате ли все още проблем със сайта на фонда по точно с актуализацията на информацията. Лек ден ви желая и само хубави емоции.

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 10:53 от elli_melli

# 122
От Фейса: Номер 24433 получи обаждане от фонда!!!
— чувствам се щастлива.

# 123
Nomer 24451 ot 29 04 2014 polu4i obajdane. Uspeh na vsi4ki

# 124
Супер ,ще раздават повече от посоченото Simple Smile katetyy за кой ден Ви повикаха Simple Smile

# 125
Na25 mart po moe jelanie

# 126
Здравейте момичета,
отдавна не съм писала тук, защото си получих заповедта и вече съм почти в процедура.

Пиша ви за нещо, което научих вчера. Столична община се колебае между две програми, които да спонсорират хората с репродуктивни проблеми.

1. Само на двойки с нужда от донорство, която за година ще спонсорира само 10-15 двойки.
2. Втори вариант за всички с репродуктивни проблеми, и ще спонсорира около 100 двойки,  като тук идеята е да се финансират да се признават за разходи следните медицински дейности:
       - Ин витро/ИКСИ процедури;
      - Медикаменти, необходими за стимулация на овулацията и поддържащо лечение при безплодие;
      - Гинекологични операции при жената;
      - Операции, свързани с мъжки стерилитет;
      - Скъпоструващи изследвания и лечения – имунологични и генетични изследвания на партньорите, предимплантационна диагностика на ембрионите, биопсии, имунологични вливания преди и/или по време на бременност (при доказан имунологичен фактор);
    - Замразяване на сперматозоиди, яйцеклетки и/или ембриони и съответно подготовка и трансфер на ембриони, размразени след криоконсервация;
    - Инсеминации (донорски и партньорски);
    - Други дейности, засягащи лечение на безплодието, скъпоструващи изследвания и терапии преди и след ин витро и др.под.

Дискусиите в комисиите на СО ще са следващата седмица. Ако има дами от София, които искат да участват като граждани в тях, моля да ми пишат на лични...

Хубав ден

# 127
Здравейте, някой може ли да ми даде информация при ЛУФ синдром, освен ехографски снимки на три цикъла /които предполагам няма значение дали са поредни/, трябва ли да се представят и амбулаторни листове от тези прегледи и трябва ли и заключение от ендокринолог?

# 128
Здравейте.Пожелавам успех на всички.Simple Smile

# 129
Вени, писах ти на лично, да не разводняваме темата. Peace

Здравей bistrakova, би ли споделила и с мен тази информация. Simple Smile

# 130
Здравейте момичета! Нямам търпение да се обадят от фонда - в петък стигнаха до 24451! До нас остават само 28 номера.....Днес все още няма обаждания! smile3515

# 131
Те май във вторник заседават,ама не знам дали всеки вторник, и май за това не се обаждат тогава и има застой.Та,ако днес до края на деня не се обадят утре едва ли или може би по изключение.Успех на всички получили заповеди и на нас чакащите. Praynig Praynig Praynig

# 132
Те май във вторник заседават,ама не знам дали всеки вторник, и май за това не се обаждат тогава и има застой.Та,ако днес до края на деня не се обадят утре едва ли или може би по изключение.Успех на всички получили заповеди и на нас чакащите. Praynig Praynig Praynig
Дано се раздвижат

# 133
Момичета разтреперих се от щастие! Преди малко ми звънната от фонда - номер 24479 от 30.04.14 отива за заповед на 24.02.15г. newsm44 newsm44 newsm44 Пожелавам успех на всички и тази година да ни донесе най-голямото щастие  newsm32!

# 134
  • София
Поздравления и успех   bouquet
С твоя номер надвишават обажданията с 29 номера - статистиците да обобщят положението  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт