ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 749
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, докторът ми каза, че няма да сме на дълъг, а на къс протокол. Аз бях толкова шашната, че не се усетих да го питам дали фондът поема къс протокол?  Някой може ли да каже? Благодаря предварително!   bouquet

# 601
Поема. Аз съм на къс.

# 602
Франи, според мен не може така. За втори опит май искат някакъв документ за неуспешен първи от клиниката, не знам точно какъв. Но Бимба е права, пробвай да прогониш тези мисли! (не че не те разбирам..)

# 603
Франи, според мен не може така. За втори опит май искат някакъв документ за неуспешен първи от клиниката, не знам точно какъв. Но Бимба е права, пробвай да прогониш тези мисли! (не че не те разбирам..)
Уф, така е, Бис, но страшни паранои ме тресат, а и се страхувам, че времето лети. Все пак има ограничение до 43 г., а за заповед последния път чаках над 10 месеца. Разбира се, че се моля с цялата си душа точно това бебенце да оцелее и да си е моят герой, но си мислех просто така превантивно да подам документи, ако е възможно. Сега виждам, че не става. Стискам палци и се моля, друго няма!  Praynig

# 604
lolr, той започва от 2,3 ден на цикъла, нали?

# 605
Франи, наистина чакането е ужасно много.. Дано не ти се налага. Ще се молим заедно за това бебче!  Hug

# 606
Момичета, най-после фондът ни одобри!  Simple Smile

# 607
freya кога сте подали заявлението

# 608
Тонита; края на януари, но имаше объркване с документите и вече бях изгубила надежда.

# 609
ние ги подадохме края на март

# 610
ще почака ме бая

# 611
Ние и аз не знам колко, но поне ни одобриха.

# 612
Голямо затишие...  Crazy Няма ли да напише някое момиче вече, че са и се обадили  Mr. Green

# 613
Голямо затишие...  Crazy Няма ли да напише някое момиче вече, че са и се обадили  Mr. Green
Много чакане много нещо човек направо да му се завие свят

# 614
Дано да дават заповеди по-бързо, защото доста изостават.

Общи условия

Активация на акаунт