НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Деси, моля те обясни как се прави масажа, че и Бела е със запушен канал и продължава да изтича секрет. От вчера пие хомеопатия, дядоха ни и капки, но все още не й капя.

Не съм сигурна дали ще успея да го обесня точно как се прави масажа:
С леко натискане, едното движение е от външната страна на окото посока носа,под веждата.Другото движение е от страни на носа нагоре към окото.
Мартин не му харесваше и ревеше, затова му правех масажите докато ядеше.
Дано сте разбрали нещо от това обяснение Blush
Успех, дано скоро изчезнат гурелчетата!

# 196
Здравейте, момичета!
Преди време Kaisia беше писала за ергономична раница.
Ако може, да ми покажете какво представлява и откъде мога да взема.
Ние взехме раница-кенгуру на Jane.

# 197
А ако може, да ме добавите в групата във Фб.
Благодаря!
https://www.facebook.com/vera.hadzhievamihailova

# 198
# 199
Аз правех масажите така: Леко масажираш с кръгови движения по часовниковата стрелка края на окото откъм носа и после издърпваш с пръста надолу по основата на нослето.
http://www.blitz.bg/article/30166-в тази статия офталмолог обяснява как се прави.

Нямахме реакция от ваксините, освен леко зачервяване и втвърдяване на мястото на шествалетната ваксина, но това знам че е нормално. Аз правех компреси равни части спирт и риванол. Дадох и и Туя.

Да ви питам вашите бебета въртят ли си главата докато спят?
Диана я върти понякога енергично наляво-надясно.

А имате ли крусти и ако да как ги третирате?  Забравих да питам педито на консултацията какво да ги правя.

Аз се родих откак и пускам бял шум. Много я успокоява и веднага престава да реве. Но май не на всички бебета действа. Пробвахме го на друго бебе и нямаше ефект.

# 200

Да ви питам вашите бебета въртят ли си главата докато спят?
Диана я върти понякога енергично наляво-надясно.

А имате ли крусти и ако да как ги третирате?  Забравих да питам педито на консултацията какво да ги правя.

Зари въртеше много главата си докато спи. Напоследък малко по-малко я върти, но все пак си я върти. Не знам дали означава нещо конкретно.
Крусти също има доста - мажа със зехтин и имам една четчица за коса за бебета (като мека четинка е). Разресвам с нея и сякаш понамаляха. Иначе косичката й е доста сплъстена там където има крусти и хич не изглежда добре  ooooh!

Да ви попитам на колко време се слага шествалентната ваксина, че забравих да попитам педиатъра кога да отидем за втория прием.  ooooh!

# 201
  • тук и там
viara _vh,разгледах раниците на Jane...и не виждам кой знае каква разлика между тази която ние сме купили и вашата.Просто нашата се води ергономична, а вашата раница-кенгуру,но и двете ми изглеждат  сходни  Peace
Крусти не сме имали-но след къпане задължително го реша със четка за бебета...въпреки,че  почти не му остана коса вече Simple Smile.За ваксината-би трябвало на следващата консултация да я сложат,но не съм сигурна..

И да попитам,на вас дойде ли ви МЦ?Аз не кърмя,а още нямам цикъл newsm78

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 10:17 от Kaisia

# 202
И бела не е имала крусти и не съм я решила до сега. Аз все още нямам мц.

# 203
Здравей те искам да попитам за акото ако е леко зеленикаво трябва ли да се притеснявам на карма сме

# 204
Здравей те искам да попитам за акото ако е леко зеленикаво трябва ли да се притеснявам на карма сме

Това значи,че детето е настинало.Ако е спокойно,няма Т,кашлица и се храни добре,не се притеснявай.Наблюдавай го с едно на ум.

И ние сме така на 15-20 дни ,но за сега ни се разминава само с наблюдение

# 205

Това значи,че детето е настинало.

Аз боря зелено ако откак се е родил. Може да е всякакво неразположение, не само настинка, но при такива случаи обикновено е за много кратко.

Ако е редовно, както беше при нас, може да е чувствителност към храна. При нас спря зеленото, когато спрях да ям млечни. Имаше и други симптоми. Въобще, редовно зелено ако си е за преглед.

# 206
При нас наскоро имаше зелено ако когато аз пих парацетамол за температура. А по рано, може би до преди около месец имаше пак от време на време зелено, но не можах да го свържа с нищо конкретно. Ако е инцидентно не е проблем, но ако е редовно, както е писала Hear Again е добре да се види.

# 207

И да попитам,на вас дойде ли ви МЦ?Аз не кърмя,а още нямам цикъл newsm78

Аз също не кърмя и вече се радвам на трети цикъл.

@elia31, Теа също понякога си върти главичката енергично до като спи и то по скоро преди събуждане го прави.
Крусти по главата нямаме, но постоянно й се образуват едни топченца на косичката отзад, защото спи и стои предимно по гръб, отрязах й цялата коса от тези фитили  Laughing, тя и без това си няма......

# 208
За крустите - купих специалния крем на Мустела- чудесен е! Габи имаше млечни корички, но с 3-4 мазания на засегнатите участъци минаха много бързо. Иначе ако са малко, може да се маже и със затоплен зехтин, оставя се да престои 20тина минутки и после се отмива- съвет на педиатъра  Peace

# 209
Здравейте мами  Hug

Аз кърмя интензивно - на поискване през нощта и на около 3 часа през деня, цикъл нямам. Получих на два пъти много оскъдно зацапване за около един ден. Ходих на преглед миналата седмица при доктора който ми прави секциото, каза, че от операцията и бременността съм се възстановила и да не чакам цикъл докато кърмя. Пусна ми цито.. сега чакам резултата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт