Кайсийка, като те четях и ми се дорева и на мен
Ние пътувахме сравнително спокойно, не е спала и една секунда, но тя по принцип не заспива в мен никога и предполагам, че не й беше удобно, но за сметка на това изяде де що има списание и брошура 
Елена е добре. На консултация и ние отдавна не сме ходили, но си трупа килца. Тя обича да яде

Започна да лази точно като по рекламите (големите не лазеха така и ми е много сладко), изправя се в леглото. Както се казва, всичко върви по план
В България беше малко болна, няколко дни с температурка, която нито успях да сваля (защото повръщаше лекарствата), нито успях да измеря, за да знам за какво иде реч... Какви термометри използвате? Аз не искам ректално да й меря, май ще трябва да купим такъв за в ухото

Хубав ден на всички и да се оправят де що има обриви

), без цица нямаше да е толкова лесно 

.Аз от един месец спрях да се цедя и се приспиваме с АМ.Изяжда си манджата(попара,кук-кус сутрин,месно или зеленчуково пюре е силно казано,на обяд.Следобяд плодове с бисквити и вечер каша или от нашата храна)и после пак си търси АМ.Голям зор с преспиването.Следобед спи от 14 до към 16ч,но само ако има някой до него. 
Вчера бяхме на консултация-Емил е 10,560кг и 78см.Започваме да търсим ясла на Емил-скучно му е,бързо му омръзва всичко-постоянно трябва да измислям нещо за да мирува,на маймуни се обърнахме всички...
и по време на пътя беше спокойна 4 часа си игра и яде зрънчо (хич не искам да и го давам,ама това и е голяма занимавка, та в такива случай може