Мечтите се сбъдват през 2015-та, "Бременна си!" на всяка теста показва!-Тема 99

• 27 562
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
  bouquet
Момичетааа, здравейте! Помните ли ме, аз не съм писала от много време, но така се случи Simple Smile Толкова много съм изпуснала, ще опитам да наваксам  Embarassed
При мен няма кой знае какво развитие, но ми предстои инсеминация. Първа. Четох че почти няма шанс да се получи, но все пак стискайте ми палци Simple Smile
Прегръдки за всички ви  Simple Smile

# 646
  • От Луната
Бебо добре дошла отново. Как стигнахте до инсеминация? Стискам палци да е успешна ... Hug
Рансънче, стискам палци за добри новини Hug

# 647
Йолии, ами стигнахме до инсеминация след цветната снимка и една хистероскопия. И сега всичките си надежди в инсето съм вложила, дано се случат нещата   Rolling Eyes

# 648
Ванеситка   bouquet  Heart Eyes
Рансунче по-добре така да си спокойна, че после като се получат нещата да ти е пълна изненадата и радостта  Hug
Бебо добре дошла пак и скоро отишла.....хайде стискаме палци за първи и последен опит, при това успешен  Hug

# 649
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания   bouquet
Николс честито!!!  Лека и безпроблемна бременност и пуФкаФ финал ти пожелавам   bouquet Девичка, а?  
Кристи  Hug Аз не съм запозната с твоя проблем и ще се радвам да споделиш /ако желаеш разбира се / . Много  Hug
Мишле то не може да има видимо развитие всеки ден. От вчера до днеска нищо не се е променило /видимо /. Мисли нещата така - щом сърчицето бие,  значи бебето е ок. Ако има нещо притеснително се вижда на БХС и ФМ.  Нали ти обясних - 1 трепване на ръката на лекаря може да изчисли какво ли не. Това е техника => манипулативна е!!!  Много гуш и на теб и мисли позитивно - детето има нужда от това!!
Нианка къде си и какво става с теб?
Билянита, да, баба Ванга го е казала. Преди няколко месеца се зачетох в 1 книга за нея,  но покрай детето я оставих на страна. Сега пак ми върна интереса към нея.  Благодаря   bouquet

Лека и ползотворна бебеправеща вечер  luvbed fertilization

# 650
Йоли, Мечтичке Hug Прибрах се от среднощната ФМ с надупчено д..е Embarassed и сега остава да гоним Ицата  - оказаха се цели три на последно преброяване Shocked (преди два дни бяха само два доминантни, които сега са отново почти еднакви, но се е появил трети, който ги гони по размер #Crazy) Та се включвам в групичката на овулиращите по атанасовден, ако има такива.  Бая напрегната програма го чака ММ hahaha утре сме на гости, а вдругиден имаме гости, а той и график има за изпълнение между гостите Joy Рапорт даден smile3519

# 651
Йоли, Мечтичке Hug Прибрах се от среднощната ФМ с надупчено д..е Embarassed и сега остава да гоним Ицата  - оказаха се цели три на последно преброяване Shocked (преди два дни бяха само два доминантни, които сега са отново почти еднакви, но се е появил трети, който ги гони по размер #Crazy) Та се включвам в групичката на овулиращите по атанасовден, ако има такива.  Бая напрегната програма го чака ММ hahaha утре сме на гости, а вдругиден имаме гости, а той и график има за изпълнение между гостите Joy Рапорт даден smile3519

Рансън, стискам ти силно, много силно палци. Нека това бъде твоят месец. Hug

# 652
Кристи  Hug Аз не съм запозната с твоя проблем и ще се радвам да споделиш /ако желаеш разбира се / . Много  Hug
При мен всично става след обмисляне, планировка и внимателна подготовка. Ако няма рима, удари мЪ Mr. Green
Скрит текст:
Срещнах съпруга си сравнително късно (бях на 31) и решихме, че ще се женим и искаме бебче. Трябваше обаче да изчистим някои неуредици преди това (като например да решим къде ще живеем, да намеря работа с максимални осигуровки, да минат две години след това и т.н.) Това време го използвахме, за да направим всички възможни изследвания, така че да сме сигурни, че когато се опитаме, ще стане сравнително бързо. И се започна въртележката. Смених трима лекари, които откриха уреаплазми и коки - лекувахме ги почти една година при мъжа ми. Единия си мислеше, че е открил ЛУФ - отне 4 месеца да се докаже, че не е така. ТСХ  също не беше в норма - оправихме го. И какво ли още не, за да стигнем до момента "Всичко ви е наред! Давайтеееее".

Само че ние искахме да даваме лятото на 2014, не по-рано. Ама кой ни пита. Миналия декември видях две черти. Шок, ужас, бурна радост и...кървене. Всичко приключи в 6-а седмица, изчистих се сама и зачаках да започнем наново. Беше тъкмо, когато се появих в темата. И кървенето не спря. Почти 3 месеца Sick Оказа се полип, който трябваше да махна. Това се случи чак началото на май, заедно с комбинация от лапароскопия. Резултат - 1 махната тръба. Както всичко ми беше наред Mr. Green Лятото мина и замина, бременност нямаше, освен два пъти по 2 изпарителни (или не Rolling Eyes) и аз се замислих за качеството на яйцеклетките ми и дали всъщност не е там проблема.

Тук е мястото да отбележа, че след ранния аборт пуснах всичко, което можах - имунологични, генетични, кариотип. Там също излязоха малки проблеми, но шанс за аборт евентуално на много по-късен етап (7-и месец и нагоре). Е, кариотипът показа обърната 9-а хромозома, но това е не е болка за умиране. Така че, като причина за ранен аборт остана само...качеството на моите яйцеклетки.

Август започнах добавките - пчелно млечице, коензим Q10, спирулина, оксибор форте, омега и какво ли още не. 10 хапа на ден с идеята, че ще проработи в моя полза. Да де, ама не би. Правих биопсия октомври, която беше чудесна и тъй като заповедта ми ще излезе чак март (за фонда), реших да опитам на ЕЦ преди това. Мислех да се самофинансираме, но тъй като лекарят ми иска задължително ПИД, която ще ми е към 5-6 хиляди и не се поема от касата, а всяко първо стимулирано ин витро е проба-грешка, решихме поне да спестим петте хиляди за процедурата.

И така ноември - ЕЦ. Голям кеф, тичане всеки ден до клиниката...така и не разбрах кога мина времето. Била разкошна яйцеклетка, излязла много лесно, никой не можал да повярва, че няма ядро! Така нареченото кухо яйце. Да не се притеснявам - случвало се!

Декември - втори опит. Още по-голям кеф - този път тичане през ден до клиниката, ама надежда за коледен подарък. Даже и до пункция не стигнах - фоликулът се беше спихнал. Което значи, че или е бил празен, или яйцето е било лошо.

И сега - мноооого лека стимулация с Летрозол, разкошни 2 фоликула. Този път даже не исках и упойка - бях само с местна. Толкова бях сигурна, че ще са читави. Ми бяха празни и двата. А колко ме болеше, не е истина. А иглата колко е дълга, да не ви разправям Joy

Та това е засега. Тези вече почти три години ме направиха половин лекар и ми скъсаха нервите. Мразя всичко и всички и усещам как или съм със сълзи в очите или с яд в сърцето. И както винаги имам план и готовност за действия, усещам как вече май нямам идея кой път да хващам. Защото, ако яйцата не стават, никой нищо не може да направи.

Ransun, шампиони са тези 3 фоликула, браво Hug

# 653
Добро утро красавици.Аз съм на работа след малко пия кафето и ви надзърнах!
Рансън дано от тези фукита излезе най хубавото пуфкаво бебоче!
Приятен почивен ден а на работещите днес лека работа!До довечера!  bouquet

# 654
Ахх мила Кристи като чета през какво си преминала буца ми засяда в гърлото!Ти си много силен човек само това ще ти кажа.Когато се бориш за нещо и го искаш истински винаги става дори и след много мъки.На някои просто им се получава веднага други трябва да минат през дългия път осеян с тръни но винаги стигат до целта рано или късно!Вярвай силно че някой там горе е отредил така и мисли за теб!Прегръщам те силно! Hug

# 655
Оххх Кристи, чак май сме за възхищение жените, които правим такива саможертви.
Дали има според теб връзка между качеството на ицата и възрастта. Питам защото и аз не съм малка дет са вика  Wink на 34 съм. Ние с мъжо се срещнахме на по 30 като бяхме, ама все ме е било яд, че доста време му трябваше дори не да поиска деца, а първоначално да се съгласи  Rolling Eyes
И аз имам аборт в 6 г.с. и искрено се надявам и да е било заради ицето, това да не означа че всички не са читави.  Praynig Не знам защо, ама всеки път като се замисля, някак вътрешно се усещам как да кажа... абе плодородна, усещането ми е че съм ок, но по-скоро си мисля, че някак спонтанния аборт ми беше един вид урок, дано да съм го научила.
Не казвам че при теб е същото разбира се. Стискам палци първо да се възстановиш и след това да се гледате и обичате с твойто мъж, защото това е най-важно- трудностите да не се отразят на отношенията, а съм убедена, че съдбата си знае своето  Hug

# 656
Много благодаря на всички за прекрасните пожелания   bouquet
Николс честито!!!  Лека и безпроблемна бременност и пуФкаФ финал ти пожелавам   bouquet Девичка, а?  

Или Девичка или Везни, точно това си говорехме снощи с ММ, той е Дева ама не иска да е неговата зодия че не била хубава, викам му ти си луд. Иначе как се зарадва, не можа да повярва-три пъти ме пита дали съм сигурна,разглежда теста и на него му се радва, а накрая вика аз ще си го прибера  rotfImbo Благодаря много на всички ви и ви пожелавам това щастие на всички до една. Аз цяла нощ не можах да мигна, само се въртях и какво ли не обмислях. Малко съм в шок-не очаквах да стане веднага и сега имам супер много въпроси. Един от тях живо ме вълнува тази сутрин-мога ли да пия кафе, поне мъничко. Обикновено пия по две, три минумум на ден. Споменах че вече си пия фолиева киселина, но трябва ли да направя нещо друго. На лекар ще имам възможност да отида в сряда, до тогава съм на работа. За сега си знаем само двамата, ще кажем разбира се на бабите и дядовците, но съм чувала че не е хубаво да се казва до третия месец. Вие как бихте постъпили? И въобще ако се сещате за нещо друго пишете. Пращам ви   love001  love001  love001  love001 на всички

# 657
Аз като бременнех ми казаха, че по 1 кафе може, но аз от страх ли от какво и от него се отказах.

# 658
  • Plovdiv
Добро утро, сладурки

Аз карам някаква странна настинка през деня съм ок, а вечер съм супер парцал. Вчера съм заспала в 22 часа. Днес ставам и нищо ми няма. Дано е някаква бърза настинка и всичко да минава, защото след работа имам сто неща да свърша.

Кристи, съжалявам  Hug Hug Hug Hug

# 659
Благодаря ти Нели аз самата на ехографа видях че има развитие
Вшждаше се вече чехалче,така да се кажи,мен ме притеснява факта че изостава 3 седмици и че доки не ми дава никакви надижди Confused

Общи условия

Активация на акаунт