Мечтите се сбъдват през 2015-та, "Бременна си!" на всяка теста показва!-Тема 99

• 27 561
  • 709
  •   1
Отговори
# 660
Мишле, втори, трети лекар, ако трябва.  Peace  Hug

# 661
  • София
Привет сладурки
Рансун,да хванете и трите яйчица  Praynig
Мишле не се отказвай,какво като е малко по назад,всички д-ри така говорят,никой не гледа кога е била О.а гледат последна дата на М.не се отказвай  има шанс  bouquet
Аз ще водя котката ми на ветеринар,има някаква екзема която се пренесе в/у детето ми и направо съм на тръни  Tired дано не изяде ветеринаря че е голям звяр.
Ние гоним яйцето и утре и спирам че сили нямаме вече,доста се постарахме дано да е имало за какво
Хубав ден

# 662
  • Тук... някъде
Cristi  Hug Hug Hug през много си минала,не се отчайвай и дано скоро всичко да се подреди както искаш и да гушкаш така желаното бебче!
Nikols89,тихичко честито! За кафето всеки е на различно мнение-аз бих го спряла изцяло,защото съм и пушач и едното би довело до другото.
Честито на имениците-със здраве да си носите името!
На мен вчера ми зацапа и днес съм с М във вихъра си. Скитърче,моля те да ме добавиш с дати М 17.01  О 31.01 и дата за тест 14.02.
Вчера си купих галиев термометър и сутринта започнах с меренето на БТ и мисля да правя тестове за О за първи път в живота си,та да я установя тази О кога баш е .
  bouquet и хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 13:47 от KOKONDRELLA

# 663
  • Plovdiv
Мишленце, по-добре отиди при Даскалов, защото на Троянчев техниката зацикля напоследък. Може да са я оправили, но това са ми сведения от около нова година.

Мел, бързо оправяне на дете и коте

Честит имен ден на всички именички!!! Много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 664
Mel, споко. И аз съм пипвала екзема (микроспория всъщност - гъбички са) от котките, упорита гад е, но е напълно лечима. Котка ще се оправи с 2-3 инжекции, а за детенце ще предпишат сигурно някакво мазило. Аз май с антимико-нещо си се мазах. Минава.

# 665
  • От Луната
Мишле, а сърчице чухте ли? Това би било решаващо за мен ... успех, дано ни зарадваш с хубава новина  Hug
Мел, бързо да се оправя домочадието
Коко, успех и на теб, не е сложно, само е достадно. Веднъж свикнеш ли няма да ти прави впечатление. Ловете го това Ице Simple Smile
Лоли, бързо да се оправяш! Мислила ли си за някаква хомеопатия за подсилване на имунитет?
Кристи, уффф скапан живот и това си е! Какво мислиш за донорска Я?
Чувствам се предадена от надеждата! Ама точно така ... все едно някой ми е взел нещо, което ми се полага! Знам че не е така, и пак го чувствам - гнева и отчаянието! Не искам да виждам никой, винаги става въпрос за деца, за кой какви амбиции има за тях, а на мен все сърцето ми се е свило. Та напълно те разбирам, но е по-добре да си сред хора, да не мислиш толкова и някак по-лесно преминава. Държиш се заради другите. Аз така оцелях на морето ... това беше най-гадната година от всички съзнателни до сега! Така си мислех и за 2013, но ето какъв бил урока - има по-лошо от това което си мислим. Силно те прегръщам, ако мога да помогна с нещо само кажи  Hug

# 666
Лолииии следя те, да знаеш  Whistling
Мелче, бързо оправяне на дете и коте!  Hug
Йолиsmile3534  стягай се!  Hug
Кристи, ще го бъде, миличка! Ще го бъде, ще видиш!  Hug

# 667
  • Plovdiv
Йоли, мислила съм, но идея нямам какво да взема. При нас с мъжо явно си въртим вирусите, той до миналата седмица беше болен, сега явно съм аз.

Голди, усещам странен дъх във врата си,  а това си била ти  Hug

Голям съм заплес...Черпя за имения ден на моя тати:

# 668
Странен ми бил дъха, аааа ма ха!  Mr. Green Чуден си ми е, пък!  Mr. Green  Hug
Да е жив и здрав татко ти, скоро да го направите най- щастливия дядо!  Hug

# 669
  • От Луната
Голди, така съм се стегнала, че няма отвързване Hug Споко, закрепила съм положението, просто ми става още по-гадно като видя, че и при някой от вас нещата не вървят добре. Hug
Рансънче, пропуснах те, извинявай ... хайде поне вие да хванете някое Я, ако не и две, и три, като гледам има материал за събиране  Hug
Лоли, да е жив и здрав татко ти  Hug скоро дядо да стане   bouquet

# 670
Йоли, а така, ще удържаме фронта с тебе, нали знаеш!  Hug
Абе, Рансънче, ми и аз тА забравИх  ooooh! Палцестискам всичко да е ток и да хванете Ицата!  Praynig  Hug

Мисля, че изтрещЕх.  Crazy

# 671
  • София
Благодаря ви момичета,биха му инжекция и сега трябва да го мажем на засегнатите места с низорал,дано се оправи.,а на малката и мина екземата,но трябва да оправим и котака,че да не я прихване пак  Hug
П.п.за малко щеше да излапа ветеринарката  Joy
Скрит текст:

# 672
  • София
Лоли да ти е здраво татенцето   bouquet

# 673
Благодаря, момичета - и трите накуп да ги хванем ще се радвам, но едва ли... Факторът възраст определено оказва влияние върху качеството на Я ми, поне така ми се струва и сега вече мисля (ако не ми мине котака на Мел път Mr. Green) да пусна поне изследванията на 3-тия ден от М... да видим дали няма да изскочи някой заек оттам, пък и щитовидните ми се ще да пусна, но няма да е накуп, че ще обявя фалит Rolling Eyes
Кристи, възхищавам се от упоритостта и търпението ти - на мен ми иде да захвърля всичко и да си взема още едно куче, пиле или каквото и да е, само да е диво и шантаво и да ми отнема времето, мислите и любовта...

# 674
Рансънче, ай ся едва ли. Тоя път сте уцелили поне едното, вЕрвай ми   Hug Никакво захвърляне на нищо, ще се борим и това е!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт