Мечтите се сбъдват през 2015-та, "Бременна си!" на всяка теста показва!-Тема 99

• 27 584
  • 709
  •   1
Отговори
# 675
  • От Луната
Рансън, от офертомат има ваучер за хормони на щитовидната 5те за 35лв. направо без пари. Тази лаборатория не я знам, не ми е на най-удобното място, но ще се ходи какво да правим.
Аз две пилета и черно коте си имам, сега искам кучеееее, джафка до нас и така го искам. Бях ги навила да го вземем за дворно и сега се отказали (живеем в къща на различни етажи и дискусията се въртеше около акита и отговорност   Crazy ). Тъкмо бях свикнала с мисълта за кученце и край  Sad

# 676
Йоли, Рансънчето е на морето, миличка. Аз я знам лабораторията, там ми направиха на мен изследванията. На супер лесно място е, точно зад спирката на 72 на Александровска.  Hug

# 677
Леле,момичета вие сте изписали света ! Simple Smile
Мисля,че това е едно от най-бързо изписаните теми Grinning
**Sisi** и nikols89, тихичко честито и успех до самият финал! Hug
bilqnita ,ще се караме,нали заедно щяхме да правим тест!?Хайде следващият път! Praynig
Cristi, историята ти е невероятна!Поздравления за търпението и силите,които имаш!Но предполагам,че и човека до теб и много силен ,защото без стабилна мъжка упора трудно би преминала през това!Пожелавам ти след всички тези трудности Господ да те дари с най-голямото щастие на света! Hug
LOLI{P} , да е жив и здрав тати и скоро горд дядо!
Ransun , хайде тези три Я. ги правете на три човечета! Hug
*mel* , адцката котка!В тази поза само и липсва бирата и дистанционното! hahaha
На мен утре ми е дата за тест,но от вчера започнаха едни болки като при цикъл и не се надявам много!Преди няколко дни правих Престо и беше отрицателен!Дори и утре да не ми дойде не мисля да избързвам с теста,ако отново видя отрицателен няма да издържа вече! #CrazyДаже вече толкова съм свикнала с тази една черта,че ако видя две ще помисля,че на теста нещо му има! Grinning
Преди дни разбрахме,че едно много близко наше приятелско семейство очаква бебе!Толкова много се зарадвах за тях и страшно много ми се иска и аз да съм бременна,че да си ги гледаме заедно,но божа работа!
Хайде,че стана много дълго,успех на всички! Hug

# 678
Добро утро и от мен.
Мел,да се оправяте. (И аз съм с коте)
Рансън,успех.
Кристи,разчувства ме.Дигай глава и смело напред.
Много гуш на всички. Hug

# 679
Здравейте, сладурки  Hug
Честит Имен Ден на всички именици   bouquet Много здраве, щастие и сбъднати мечти ви пожелавам   bouquet
Кристи нямам думи направо. Много мъчно ми стана докато четях какво си преживяла... и продължаваш!!!  Адмирации за куража и силата ти!!!  Дано успееш скоро да гушкаш 1 пухкав ревльо или ревла!!!  А обмисляли ли сте да осиновите бебче?
Николс бих те посъветвала да изчакаш с ходенето на доки. Аз отидох на 3-4 ден закъснение и нищо не се видя. Доки и сестрата ме гледаха като полезно изкопаемо и казаха, че обикновено се чака 10-14 дни, за да се види хубаво сакче и пулсче. А за кафето - 1 кафе на ден не е проблем. Както и 2-3 3в1;-)
Мишле след като си видяла, че е наред, не се притеснявай. Пак ще ти кажа -видиш ли пулсации, значи всичко е наред. Аз винаги подлагам на съмнение нещо лошо като ми каже доки, мисля логично и в крайна сметка се оказва, че съм била права. Аз те попитах, но май не си видяла - плащаш ли за тези извънредни ходения /защото те не се поемат от ЗК до колкото си спомням / и нищо чудно да те вкарва във филма само и само да ти вземе някой и друг лев?

# 680
Николс аз също съм девичка и си е много хубава зодията   bouquet

# 681
Аз също много я харесвам, какъвто ни е късмета . Иначе за кафето не бих си позволила чак толкова. В крайна сметка реших че ще се откажа от него напълно. Другото за което исках да попитам - обикновено нямам навик да закусвам и първото ми хранене е около и след обяд. трябва ли да започна да хапвам по нещо?

# 682
Кристи, уффф скапан живот и това си е! Какво мислиш за донорска Я?
Ако можех аз да избера донорката, със сигурност. За съжаление това не е възможно, а чакането в анонимната програма отнема цяла вечност. При това, за момента никой не ме взима сериозно за подобна възможност - случвало се да имаш лоши яйцеклетки и няма нужда от паника Mr. Green

*mel*, това твоята котка ли е?

Ransun
, възрастта оказва влияние, да. Но има познати, които и на 25 имаха същия проблем, а други на 45 забременяват и раждат, така че не е гаранция. Моят съвет е да не се вкопчваш в хормоните като най-меродавен източник на информация - моите винаги са добре и показват уж наличие на здраво яйце (Е2 около 200 и нагоре).
И на мен ми идва да взема две кучета да правят компания на двете котки. Ама не мога да ги облека, да ги заведа на детска градина или да си говорим за първата любов.

Нели А., мислили сме го за осиновяване, но не сме го измислили съвсем. Докато тичам по клиники, да си призная нямам време и сили да се занимавам и с това.
Скрит текст:
Процедурата е толкова утежнена, че е безумна. Съпругът ми освен това е чужденец, а моята лична карта е издадена от посолство в трета държава. За да придвижа напред нещата, трябва да се регистрирам в София. Само че хазяинът ми никога няма да се съгласи да декларира договора между нас, защото трябва да плати 10% данък всяка година. А нашият наем си е височък Mr. Green Опцията е да купим наше жилище, но не ми се иска да се застояваме в БГ, пък и само заради осиновяването ми се струва малко крайна стъпка. Така де, никак не обичам да ми извиват ръцете!

В крайна сметка можем да осиновим и на 50 години, затова всъщност не сме се и разбързали. Пък и като си помисля, че АЗ ще трябва да тичам и да се разправям сама (моичкият само като чуе за БГ институции и му настръхва козината) и с извинение, ми идва да зарежа всичко.

Radost_89_stz , изобщо не мога да се оплача от мъжа ми. Всеки ден изпитвам хиляди благодарности, че го намерих и сме заедно. Никога нищо не е отказал да направи и винаги е до мен. Такива като него са рядкост.

# 683
Мел дано бързо да се излекува детенце и котенеце
Уолии няма да се предаваме,а за сърцето не го разбрах доктора,но мисля че каза че има леки трепети каквото и да значи това
Рансън успех с хващането на поне едно ице
Радост дано ни зарадваш утрее
Да Нели плащам си ,доктора не работи със здравната каса ,надявах се поне този да не е такъв печелабар
Благодаря много за подкрепата   Hug : Praynig

# 684
Здравейте момичета! Надявам се повечето от вас да не ме познават и момичетата с които преди си пишехме тук отдавна да гушкат бебчета или да са в напреднала бременост. Аз цяло лято си лекувах хламидиите и октомври месен контролата ми беше отрицателна. Казаха ми че проблем вече нямам. На моя въпрос дали не трябва да направим цветна снимка, ми отговориха че няма смисъл. Сега след нова година, когато стана че вече една година бебчето не ствава решихме да се обърнем към специализирана клиника.  Naughty Пуснаха ни разни изследвания..... И КАКВО ДА ВИДЯ.... НИТО ИМАМ ХЛАМИДИЯ, НИТО СЪМ ИМАЛА.... ВСИЧКИТЕ МИ ТИТРИ СА ОТРИЦАТЕЛНИ!!!  #Crazy сега чакаме спермограмата на ММ и да видим. Направо съм шашната,нямам думи! За какво бяха тези мъки и лекарства, разни антибиотици?! Да не говорим че с една приятелка лекарката( бившата ми лекарка) също направи един такъв номер. Което ме навежда на мисълта.че с лабораторията прави някакви схеми. ooooh! Другуто което ми е изписала дуфастон по неправилна схема.  #2gunfire И шансовете ми да забременея са били равни на нула. Направо незнам кой път да хвана.УЖАС!!!! Поне сега вече мога да разчитам на тази клиника и се надявам те да ми помогнат !!!  Hug Hug Hug Hug

# 685
Аз също много я харесвам, какъвто ни е късмета . Иначе за кафето не бих си позволила чак толкова. В крайна сметка реших че ще се откажа от него напълно. Другото за което исках да попитам - обикновено нямам навик да закусвам и първото ми хранене е около и след обяд. трябва ли да започна да хапвам по нещо?
Сигурно сама ще започнеш да изпитваш глад, но ако не си гладна не се тъпчи-слушай тялото си, детето се чувства така както и ти. И все пак един плод може да изядеш.   bouquet

# 686
  • София
Дааа Кристи мои е,9 годишен и почти толкова тежък котарак на име Муси

# 687
Ехааааа, страхотен е Grinning

# 688
Здравейте момичета,пожелавам ви прекрасен ден !
 Hug Hug Hug

# 689
Kристи, при стимулацията не се ли увеличава шанса за читава я. Питам, защото при моята приятелка беше така, празен фоликул на ЕЦ, а на стимулиран 7-8 хубави я.

Общи условия

Активация на акаунт